Biogas kan hjælpe jer i omstillingen til en mere miljøvenlig transport

E.ON er en af Europas ledende energileverandører og er ledende inden for salg af natur- og biogas til transport i både Tyskland og Sverige. Biogas er CO2-neutral og naturgas udleder markant mindre luftforurening end benzin og diesel. Når vi vil gøre det nemt at vælge biogas til den tunge transport, gør vi det både fordi biogas er mere energieffektivt, og fordi det giver bedre miljø og renere luft i byerne. Gas kan hjælpe jer i omstillingen til miljøvenlig transport.

E.ON har 4 store biogasanlæg i Jylland og er en af Danmarks største biogasproducenter. På den måde sikrer vi, at vores kunder har adgang til biogas, og at en større del af landbrugets gylle bliver omdannet til grøn energi. Det er til gavn for alle. Biogas kan give et betydeligt bidrag til vores klimaindsats, især som alternativ til benzin og diesel på transportområdet. Biogas har samtidig en af de laveste udledninger af luftpartikler, og i det omfang vi eksempelvis erstatter diesel med biogas i transportsektoren, opnår vi en dobbelt CO2-effekt fra biogas. Allerede i dag ser vi bybusser og skraldebiler i de større byer skifte fra diesel til den miljøvenlige biogas.

Ifølge Energistyrelsen er biogas i transportsektoren den mest optimale samfundsøkonomiske måde at reducere CO2-forurening. Læs mere om biogas og E.ONs projekter med biogas.

Med biogas i tanken bidrager I til den grønne omstilling af transportsektoren for hver kilometer jeres biler, lastbiler eller busser kører. Biogas fra E.ON kan tankes hos vores partner, OK, i Københavnsområdet. Vi har biogastankstationer tre steder - se på kort hvor vores biogastankstationer ligger her.

  • Prags Boulevard 69 på Amager
  • Mileparken 2 i Skovlunde
  • Estland Allé 3 i Høje-Taastrup
Optankning af biogas af renovationsmedarbejdere

OK og E.ON sammen om den grønne vej til transportsektoren

Vores partner OK kan hjælpe dig med at komme i gang. Kontakt OK Marked Transport på tlf. 89 32 25 40 og hør meget mere om vores løsninger.

Download vores brochure her og få endnu større indblik.

  • Biogas i tung transport har massive samfundsøkonomiske fordele
  • Velprøvede og stabile betalingssystemer samt døgnåben kundeservice
  • Et oplagt alternativ til diesel i byområder

Se på kort hvor vores biogastankstationer ligger her.

Renovationsbiler på biogas

Læs om Københavns Kommunes erfaringer med renovationsbiler, der kører på gas her.