Miljøvenlig transport med naturgas og biogas fra E.ON - Erhverv - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Gas til transport

Gas til transport

Miljøvenlig transport med naturgas og biogas fra E.ON

Gas kan hjælpe jer i omstillingen til en mere miljøvenlig transport

E.ON er en af Europas ledende energileverandører og er ledende inden for salg af natur- og biogas til transport i både Tyskland og Sverige. Biogas er CO2-neutral og naturgas udleder markant mindre luftforurening end benzin og diesel. Når vi vil gøre det nemt at vælge gas til den tunge transport, gør vi det både fordi gas er mere energieffektivt. Og fordi det giver bedre miljø og renere luft i byerne. Gas kan hjælpe jer i omstillingen til miljøvenlig transport.

Fra sommeren 2016 åbner E.ON yderligere to nye store biogasanlæg i Jylland og bliver derved en af Danmarks største biogasproducenter. På den måde sikrer vi, at vores kunder har adgang til biogas, og at en større del af landbrugets gylle bliver omdannet til grøn energi. Det er til gavn for alle. Læs mere om biogas og E.ONs projekter med biogas.

Med gas i tanken bidrager I til den grønne omstilling af transportsektoren for hver kilometer jeres biler, lastbiler eller busser kører. Gas fra E.ON kan tankes hos vores partner, OK, i Københavnsområdet. Vi har gastankstationer tre steder:

  • Prags Boulevard 69 på Amager
  • Mileparken 2 i Skovlunde
  • Estland Allé 3 i Høje-Taastrup
dk-768x432-city-container-gastiltransport

Kontakt vores partner OK for mere information om priser og om hvor du kan tanke gas fra E.ON.

Gå til OK

Vil du vide mere om E.ONs gas til transport

Eller vil du læse om Københavns kommunes erfaringer med renovationsbiler der kører på gas

 

 

dk-564x752-gastiltransport1
Denne side er opdateret 9 marts 2017