Hvorfor fjernvarme - miljøvenlig energi direkte til private - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Hvorfor fjernvarme?

Hvorfor fjernvarme?

Bedre for miljøet

Fjernvarme er mere energieffektivt og belaster miljøet betragteligt mindre, end hvis hver enkelt husejer fyrede i egen kedel. Der er derfor store miljømæssige fordele ved at skifte til fjernvarme for både huse og lejligheder.

E.ON producerer både el og varme af den naturgas, som vi bruger i vores specielle energieffektive gasmotorer. Vi udnytter også industriel overskudsvarme, når det er muligt.

Vi har fra E.ONs side indført mange energibesparende tiltag i vores fjernvarmeanlæg og forbedret driften væsentligt.

Vi overvåger løbende  vand- og varmetabet i vores anlæg. Vi har også installeret energibesparende røggasvekslere, varmepumper,  efterisoleret på vores værker, udskiftet styrings-, regulerings- og overvågningssystemer. Det betyder mindre varmeregning for dig og mindre belastning af miljøet.

Økonomiske fordele ved at dele

Fjernvarme er varme med omtanke for mennesker og miljø, og din økonomi. Med fjernvarme er der flere om at dele udgifterne, og alle får glæde af stordriften. Et fjernvarmeværk kan købe stort ind og sikre, at brændsler og ressourcer er effektivt udnyttet.

E.ONs specialistviden

E.ON er et af Europas største energiselskaber og vi er eksperter i alt der handler om energi. Vi trækker på vores globale styrke og forankrer den lokalt.

Med fjernvarme udnytter vi vores stordriftsfordele ved indkøb af naturgas og tilbyder specialiserede kompetencer, der kommer dig til nytte. Det betyder for eksempel, at du kan ringe døgnet rundt til en tekniker, hvis du får problemer med din fjernvarme.

Læs om hvordan overskudsvarme fra Haldor Topsøe giver mindre varmeregning til kunder i Frederikssund

dk-564x752-varme-haldor-topsoe-sidebillede
Denne side er opdateret 18 februar 2019