Få varme fra E.ON

E.ON leverer fjernvarme til over 2.500 husstande i fire forskellige områder - se her om du også kan få varme fra E.ON og hvad det koster

Kan jeg få fjernvarme fra E.ON

For at få fjernvarme gennem E.ON kræver det, at E.ON administrerer det lokale fjernvarmeværk og distributionsnet, som din bolig ligger ved. E.ON administrerer fire fjernvarmenet i Danmark, hvor du også kan se vores almindelige bestemmelser i dit område. Ligger din bolig inden for et af disse fire områder koster en standard fjernvarmetilslutning kr. 50.000,- inkl. gravearbejde og max 15 meter stikledning til indersiden af din husmur. Vi giver altid et tilbud på tilslutning af din husstand.  

Fjernvarmeunit og radiatorer er ikke inkluderet i prisen, og du skal derfor selv tage kontakt til din lokale VVS'er, der udfører installationen af dette. Vi udleverer en varmemåler, som din VVS'er også opsætter.  

Krav til din bolig

E.ON leverer fjernvarme frem til to afspærringsventiler i bygningen eller anden aftalt leveringsgrænse. E.ON leverer, ejer og vedligeholder installationerne frem til den aftalte leveringsgrænse. Det er et krav, at tilslutningen sker til et indirekte anlæg og at der etableres en varmvandsbeholder. Du kan læse mere om vores tekniske bestemmelser.

Hvad skal du gøre?

Overvejer du at erstatte din nuværende varmeløsning med fjernvarme, så anbefaler vi, at du tager kontakt til en lokal VVS’er med henblik på vejledning i, hvordan din bolig gøres klar til fjernvarme. Herefter kan du tage kontakt til E.ON med ønske om installationsdato.

Denne side er opdateret 13 januar 2017