Energieffektiv fjernvarme

E.ON har drevet Ørslev-Terslevs fjernvarmeanlæg siden 2006 og leverer fjernvarme til 255 husstande i området. Varmen kommer fra vores energieffektive kraftvarmeanlæg, som er både billigere for forbrugerne og bedre for miljøet, end hvis alle skulle varme egne huse med for eksempel olie. I det fællesskab, som fjernvarme er, bliver den enkelte husstand mindre udsat ved store stigninger i energipriserne.

Robust fællesskab
Varmeværket i Ørslev-Terslev indgår i en samlet økonomisk pulje med E.ONs fire øvrige fjernvarmenet. Sådan gør andre forsyningsselskaber også – og det skaber mange stordriftsfordele og et større kundegrundlag. Samlet set betyder det, at E.ON kan tilbyde lavere og mere robuste varmepriser – som en ekstra sikkerhed for dig som kunde.

Bor du i Ørslev-Terslev og vil på fjernvarmenettet?

Effektiv træpillekedel
Varmen, som kommer ud i husstandene, er for en stor dels vedkommende produceret på en stor træpillekedel, som blev bygget i 2017. I særlige tilfælde, hvor behovet for el eller varme er stort, produceres varmen på naturgasmotorer. Vi producerer også på naturgaskedler ved spids- eller nødlast.

Fra kedlerne ledes det varme vand over i en akkumulatortank, hvor det samles til eventuelt senere brug. Akkumulatortanken på kraftvarmeværket i Ørslev-Terslev indeholder 800.000 liter specialbehandlet* vand. Derfra går der knapt 20 km fjernvarmerør, som er isolerede og nedgravede.

Motor fra Rolls Royce
På fjernvarmeanlægget benytter vi en Ulstein Bergen (Rolls Royce) motor, som yder 2.030 kW el og 2.350 kW varme.

*Al fjernvarmevandet i systemet er specialbehandlet ved mekanisk filtrering, pH reguleret dosering og korrosionsbeskyttelse.

Varmepris
Se vores aktuelle pris på fjernvarme her.

Læs mere om vores andre fjernvarmenet:

Adresse

E.ON Kraftvarme Ørslev Terslev
Terslev Kolevej 23
4690 Haslev

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om Ørslev-Terslev fjernvarmeanlæg, vil koble din husstand på fjernvarmenettet eller har andre spørgsmål, så skriv til os her.

Må vi kontakte dig på mail?

Udfyld vores formular, så får du automatisk besked på mail, når vi har nyt om din varme. Klik her.

Om E.ON Varme

Vi har reduceret vores CO2-udledning med 53 % fra 2010-2019, fordi vi hele tiden gør vores varmeproduktion mere grøn og bæredygtig.

 

E.ON Varmes bestemmelser

E.ONs fjernvarmedeklaration

Her kan du se og downloade vores fjernvarmedeklaration.

Ørslev-Terslev