Ny kedel giver mere effektiv fjernvarme i Lendemarke

E.ON har drevet varmeværket i Lendemarke siden 2005 og leverer fjernvarme til ca. 360 husstande. Varmen kommer fra vores topmoderne biomasseanlæg, som er både billigere for forbrugerne og bedre for miljøet, end hvis alle husstande selv skulle varme op med for eksempel olie.

Varmeværket er indlemmet i en samlet økonomisk pulje med vores fire øvrige fjernvarmenet. Det har andre varmeselskaber også gjort – og det skaber mange stordriftsfordele. Jo flere kunder, der er i samme pulje, jo flere om at dele de faste udgifter. Samlet set betyder det, at E.ON kan tilbyde lavere og mere robuste varmepriser.
 

Bor du i Lendemarke og vil på fjernvarmenettet?

15 % mere effektivt anlæg
I efteråret 2019 installerede vi en ny træflisfyret biomassekedel, som i dag leverer størstedelen af varmen. Anlægget er blevet 15 % mere effektivt og overholder allerede nu de udledningskrav, som træder i kraft i 2025. 

Dansk flis – kortere transport
Fliskedlen anvender træflis fra danske skove. Og det har den gjort, siden vi startede anlægget i 2002, fordi vi vil mindske transportafstanden og spare CO2. Fliskedlen er i sig selv CO2-neutral, fordi træerne i deres levetid optager ligeså meget CO2, som de udleder ved varmeproduktion.

Akkumulatortanken på varmeværket i Lendemarke indeholder nok varmt vand* til at forsyne byen et helt døgn i vinterhalvåret – og endnu længere om sommeren. Fra anlægget går der godt 13 kilometer isolerede fjernvarmerør hen til Lendemarkes husstande, som er tilsluttet på varmeværket.

Lendemarke varmeværk er også hjem for et demonstrationsanlæg for Heliac supersolfangere. Læs alt om solfangerne her

*Al fjernvarmevandet i systemet er specialbehandlet ved mekanisk filtrering, pH reguleret dosering og korrosionsbeskyttelse.

Varmepris
Se vores aktuelle pris på fjernvarme her.

Læs mere om vores andre fjernvarmenet:

Adresse

E.ON Kraftvarme Lendemarke
Kostervej 24
4780 Stege

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om Lendemarke fjernvarmeanlæg, vil koble din husstand på fjernvarmenettet eller har andre spørgsmål så skriv til os her.

 

Må vi kontakte dig på mail?

Udfyld vores formular, så får du automatisk besked på mail, når vi har nyt om din varme. Klik her.

Om E.ON Varme

Vi har reduceret vores CO2-udledning med 53 % fra 2010-2019, fordi vi hele tiden gør vores varmeproduktion mere grøn og bæredygtig.

E.ON Varmes bestemmelser

E.ONs fjernvarmedeklaration

Her kan du se og downloade vores fjernvarmedeklaration.

Lendemarke