Fjernvarme i Hjortekær

Siden 2005 har E.ON leveret varme til Hjortekærs indbyggere. I dag får 200 husstande i Hjortekær deres varme fra vores energieffektive kraftvarmeanlæg. Det gavner både miljøet og husstandens økonomi  – for jo flere, der kommer på fjernvarmenettet, jo flere er der til at dele de faste omkostninger. Og jo mere modstandsdygtig er den enkelte husstand over for energiprisernes udsving.

Bor du i Hjortekær og vil på fjernvarmenettet?

Sådan producerer vi Hjortekærs varme
Varmen, som kommer ud i husstandene, er varme produceret på naturgaskedler. I særlige tilfælde, hvor behovet for el eller varme er stort, produceres varmen på naturgasmotorer. Herfra ledes det varme vand over i en akkumulatortank, hvor det samles og eventuelt lagres til senere brug.

Akkumulatortanken på kraftvarmeværket i Hjortekær indeholder 55.000 liter specialbehandlet* vand. Derfra går der 4.100 m fjernvarmerør, som er isolerede og nedgravede.

Anlæggets tekniske specifikationer
I Hjortekær benytter vi en MAN motor, som yder 308 kW el og 466 kW varme og en naturgaskedel på 1 MW indfyret effekt.

*Al fjernvarmevandet i systemet er specialbehandlet ved mekanisk filtrering, pH reguleret dosering og korrosionsbeskyttelse.

Varmepris
Se prisen på fjernvarme her.
 

Læs mere om vores andre fjernvarmenet:

Adresse

E.ON Kraftvarme Hjortekær
Bjælkevangen 71
2800 Lyngby

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere om Hjortekær fjernvarmeanlæg, vil koble din husstand på fjernvarmenettet eller har andre spørgsmål, så skriv til os her.

Må vi kontakte dig på mail?

Udfyld vores formular, så får du automatisk besked på mail, når vi har nyt om din varme. Klik her.

Om E.ON Varme

Vi har reduceret vores CO2-udledning med 53 % fra 2010-2019, fordi vi hele tiden gør vores varmeproduktion mere grøn og bæredygtig.
 

E.ON Varmes bestemmelser

E.ONs fjernvarmedeklaration

Her kan du se og downloade vores fjernvarmedeklaratio.

Hjortekær