Roaming: Når du bruger dit E.ON-ladekort på andre netværk

Du har længe kunnet betale med dit E.ON-ladekort på andre netværks ladestandere – både i Danmark og i udlandet. Det betyder, at du har adgang til mange andre offentlige standere end E.ONs. 

Den mulighed er god at have i baghånden, hvis du en dag står med næsten tomt batteri ved et andet netværks ladestander, men 

5 ting, du skal vide, inden du roamer med dit E.ON-ladekort:

  • Opladning på andre netværk indgår ikke i dit abonnement.
  • Du betaler for roaming via din normale E.ON-regning.
  • Vi har ingen kontrol over prisen.
  • Du betaler en ekstra pris for roaming.
  • Vi anbefaler, at du i stedet betaler med dit kreditkort.

E.ON er en del af flere roamingplatforme, der giver adgang til andre offentlige ladestandere end vores egne. Defor kan du swipe dit ladekort på tredjeparts ladestandere. Du skal bare være opmærksom på, at kWh-prisen kan være højere end den, du finder på operatørernes hjemmesider, fordi operatører kan vælge at sætte roamingpriser højere end deres almindelige priser. Og vi kan ikke oplyse dig om prisen på forhånd.

Derfor anbefaler vi, at du enten betaler med dit kreditkort eller kontakter det andet netværk for at høre, hvad det koster at anvende deres ladestandere igennem roaming. Vi lægger ikke ekstra gebyrer på den pris, som andre operatører udbyder. Vi sender den pris, som vi får fra roamingplatformen, direkte videre til dig.

Opladning på E.ON-ladestandere i udlandet indgår ikke i dit danske E.ON-abonnement, men vi arbejder på at finde en løsning på det i fremtiden.

Du kan altid følge med i dine roamingtransaktioner og priser på din E.ON-regning.