Elbil | Overvejer du elbil? - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization

Overvejer du elbil?

Test dig selv på elbilguiden.dk

Overvejer du elbil?

Fremtiden er elektrisk - vi er ikke i tvivl. Der er altid mange overvejelser, når man skal købe ny bil. Mange faktorer spiller ind - model, pris, totaløkonomi osv. Og springet til elbil kan være stort.


Test dig selv på elbilguiden.dk

Det kan være svært at få overblik over hvilken elbil, der passer bedst til ens behov og økonomi. Elbilguiden.dk hjælper dig med at få overblik og få svar på mange spørgsmål om livet med elbil. Du kan dykke ned i en detaljeret bekvemmeligheds-, klima- og økonomiscore og vurdere om skiftet til elbil kan betale sig for dig.

Du får svar på antal opladere på dine hyppige ruter, hvor mange gange du skal oplade om ugen og se hvordan din biløkonomi ser ud sammenlignet med en fossil bil.

Test om du er klar til elbil på elbilguiden.dk
 

Elbilen er fremtiden

Det er både bæredygtigt, billigt og roligt at køre på el. Ifølge Trafikstyrelsen er elbilen et oplagt valg for mere end 90 procent af alle ture i personbiler, da langt de fleste bilture er relativt korte. Og i takt med den hastige udvikling inden for batteripakketeknologi vil tallet kun blive højere. 

Her hos E.ON satser vi på fremtidens bil - elbilen - og sætter hele tiden hurtigladere op ved motorvejene og trafikale knudepunkter, så du kan oplade din elbil med energi fra vedværende energikilder.

Der er masser af fordele ved at køre elbil ift. benzin- og dieselbiler.

1. Det er bæredygtigt

I Danmark kommer en tredjedel af den samlede CO2-udledning fra transport. Elbiler har ingen direkte CO2-udslip til nærmiljøet, derfor er de et vigtigt led i at nå det mål, Danmark har sat sig om at være uafhængig af fossile brændsler i 2050.

2. Det er billigt i drift

Det er billigere at køre på el sammenlignet med benzin og diesel. Service og generel vedligeholdelse er også lavere bl.a. på grund af elbilens enkle motoropbygning og færre bevægelige dele. Ja, en elbil er dyrere ved anskaffelsen, men i takt med at flere vælger at købe en elbil, vil nypriserne falde.

3. Det er sjovt - og hurtigt

Motoren i en elbil er anderledes og mere simpelt opbygget end motoren i en fossildrevet bil. Dette betyder bl.a., at elbilen accelerer meget hurtigere og du fornemmer hurtigt et godt bundtræk. Når du kører elbil, viser du samtidig, at du har truffet et aktivt valg om at bidrage til udviklingen af fremtidens fossilfri transport.

4. Elbilen larmer mindre

En bil, der kører på el, larmer mindre end en benzinbil og bidrager til et stille og roligt bymiljø. Der er også nogle elbiler, der kan aktivere en ekstra lyd, når de kører ved lav hastighed for at gøre opmærksom på sig selv overfor fodgængere og cyklister. Det er både sikkert og smart! 

 

  • Hurtigladning ved motorvejene

  • DKs største ladenetværk

Se kort over alle vores ladepunkter her.

Oplad hjemme og på farten. Læs om vores produkter her.

Denne side er opdateret 18 december 2018