Overvejer du elbil?

Fremtiden er elektrisk - vi er ikke i tvivl. Derfor vil vi gerne gøre springet fra benzin til elbil så let som muligt. Vi har listet nogle af fordelene op herunder, hvis du stadig har brug for lidt overtalelse for at komme over på el.

4 fordele ved elbiler, som du hurtigt mærker

1. Det er bæredygtigt

I Danmark kommer 27 % af den samlede CO2-udledning fra transport. Elbiler har ingen direkte CO2-udslip til nærmiljøet, derfor er de et vigtigt led i at nå det mål, som Danmark har sat sig om at være uafhængig af fossile brændsler i 2050.

2. Det er billigt i drift

Det er billigere at køre på el sammenlignet med benzin og diesel. Service og generel vedligeholdelse er også lavere, fordi elbilen har en mere enkel motor og færre bevægelige dele. Ja, en elbil er dyrere ved anskaffelsen, men i takt med at flere vælger at købe en elbil, vil priserne også falde.

3. Det er sjovt - og hurtigt

Elbiler accelererer meget hurtigere, og du fornemmer et godt bundtræk, når du kører. Samtidig viser du, at du har truffet et aktivt valg om at bidrage til udviklingen af fremtidens fossilfri transport.

4. Det larmer mindre

En bil, der kører på el, larmer mindre end en benzinbil og bidrager til et stille og roligt bymiljø. Der er også nogle elbiler, der kan aktivere en ekstra lyd, når de kører ved lav hastighed for at gøre opmærksom på sig selv overfor fodgængere og cyklister. Det er både sikkert og smart.

Opladning, der passer til dig

Hvis du har købt en elbil, har vi helt sikkert et abonnement på opladning, der passer til dit behov 

Et af Danmarks største ladenetværk

Oplad i hele vores ladenetværk med mere end 1.800 ladepunkter fordelt i byer og langs motorveje.

Se kortet her.