Ladestander til elbil – Danmarks største netværk | E.ON - E.ON
apartment up_arrowboka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook rorligt_icon copygoogle_plushouse Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization

E.ONs ladepunkter i Danmark.

Find også alle vores ladepunkter i vores app E.ON Drive (DK)

dk-490x490-mobilty-fix


Kom godt i gang

Se vores små film der guider dig til sikker opladning hjemme, på E.ONs offentlige ladepunkter og på vores hurtigladere. 

Opladning til din elbil

Har du anskaffet dig en elbil, skal den selvfølgelig også have ”brændstof” på for at kunne køre ligesom en almindelig bil, der kører på fossile brændstoffer. I stedet skal en elbil lades op med el, og som ejer af en elbil har du flere muligheder for at oplade den.

Der findes flere forskellige ladenetværk rundt om i landet, f.eks. E.ONs, der er Danmarks største. Samtidig kan du også vælge at få installeret en ladeboks hjemme hos dig selv, så din elbil kan lade op f.eks. om natten, så den har strøm, når du skal på arbejde dagen efter.

For at give din elbil opladning på farten er det en god idé at se nærmere på, hvor der findes ladestandere tæt på dig, og der hvor du normalt kører til dagligt. Kører du ofte på motorvej, kan det også være en fordel at benytte sig af vores Quick Charge-standere, som oplader din elbil en del hurtigere end de normale standere. Din elbils type af ladestik kan også afgøre, hvor du kan tanke – men hos E.ONs Quick Charge-standere understøtter vi hele tre ladestik, nemlig Type 2, CHAdeMO og CCS.

Ladestander til elbil

Du finder et kort over vores ladestandere til elbiler her på siden eller i vores app, E.ON Drive, der findes til både Android og iPhone. På den måde kan du altid holde dig opdateret med, hvor på din rute, der står en ladestation til elbil klar til at oplade dit køretøj, når du har brug for det. Her kan du også se, hvis en ladestander er ude af drift, så du ikke spilder tiden.

Når du skal ”tanke” din elbil, skal du altså finde en ladestation tæt på dig eller bruge din egen, hvis du har anskaffet dig sådan en. Bruger du én af E.ON’s offentlige ladestandere, skal du bruge dit eget ladekabel til opladning af din elbil. Uanset standertypen åbner du for stikket til ladestanderen ved at aktivere den med dit E.ON-kort. Når standeren er låst op, kan du indføre ladekabel fra standeren til din bils ladestik, og når du hører en bippelyd, er der tilsluttet elforbindelse, og din bil lader nu op. Så er det bare at vente, til du har tilstrækkeligt med strøm, og så kan du deaktivere strømmen ved igen at anvende dit E.ON-kort på standeren.

E.ONs offentlige ladenetværk

På E.ON’s offentlige ladenetværk, som du kan få et fuldt overblik over her på siden, har vi rigtig mange ladestandere. Vi har faktisk så mange, at vi er Danmarks største ladenetværk til elbiler – og det kan du blive en del af. Vi har især mange standere spredt i de større byer i Danmark, og langs de fleste større motorvejsstrækninger. Flere steder tilbyder vi også Quick Charge, til når du skal hurtigt videre på farten.

Hos E.ON tilbyder vi en række fordelagtige pakkepriser, når du skal vælge ladestandere til din elbil. Når du først har købt vores abonnement eller sat dig op som kunde i E.ON’s ladenetværk, kan du altså i visse tilfælde se vores opladning som gratis ladestandere – du bruger det, du har brug for til en fast og lav månedlig pris.

 

Denne side er opdateret 12 marts 2019