1. Privat
  2. Strøm til din elbil

E.ONs ladepunkter i Danmark

Find også alle vores ladepunkter i vores app E.ON Drive

Download app'en

Kom godt i gang

Se vores små film, der guider dig til sikker opladning hjemme, på E.ONs offentlige ladepunkter og på vores hurtigladere.

6 hurtigladere i København ’Kun til taxi’

Sammen med Region Hovedstaden har vi dedikeret seks hurtigladere i København ’kun til taxi’. Eltaxier kører omkring 20 timer i døgnet og har brug for hurtig opladning, hvis arbejdsdagen skal fungere. 

De seks hurtigladere:

  • Nyropsgade 30, 1780 København
  • Dampfærgevej 30, 2100 København
  • Copenhagen Marriott Hotel, Kalvebod Brygge 5, 1560 København
  • Bella Sky, Center Blvd. 5, 2300 København
  • Øster Allé 62, 2100 København
  • Frederiksberg Bredegade, 2000 Frederiksberg

Opladning til din elbil

Har du anskaffet dig en elbil, skal den selvfølgelig også have ”brændstof” på for at kunne køre ligesom en almindelig bil, der kører på fossile brændstoffer. Med E.ON har du flere muligheder for opladning.

E.ON er Danmarks største ladenetværk med mere end 1.500 ladepunkter i byer og langs motorveje. Samtidig kan du også vælge at få installeret en ladeboks hjemme hos dig selv, så din elbil kan lade op f.eks. om natten, så den har strøm, når du skal på arbejde dagen efter.

Det er en god idé at se nærmere på, hvor der findes ladestandere tæt på dig, og der hvor du normalt kører til dagligt. Kører du ofte på motorvej, kan det også være en fordel at benytte sig af vores hurtigladere, som oplader din elbil en del hurtigere end de normale standere. Dog skal du være opmærksom på, at det er din elbil der afgø,r hvor hurtigt den kan modtage strøm - ikke ladestanderen. På vores hurtigladere understøtter vi Type 2, CHAdeMO og CCS.

Ladestander til elbil

Du finder et kort over vores ladestandere til elbiler her på siden eller i vores app, E.ON Drive, der findes til både Android og iPhone. På den måde kan du altid holde dig opdateret med, hvor på din rute, der står en ladestation til elbil klar til at oplade dit køretøj, når du har brug for det. Her kan du også se, hvis en ladestander er ude af drift, så du ikke spilder tiden.

Når du skal ”tanke” din elbil, skal du altså finde en ladestation tæt på dig eller bruge din egen ladeboks, hvis du har valgt installation hjemme. Bruger du én af E.ON’s offentlige ladestandere, skal du bruge dit eget ladekabel. Uanset standertypen åbner du for stikket til ladestanderen ved at aktivere den med dit E.ON-kort. Når standeren er låst op, kan du indføre ladekabel fra standeren til din bils ladestik, og når du hører en bippelyd, er der tilsluttet elforbindelse, og din bil lader nu op. Når opladningen afsluttes bruger du igen dit E.ON kort.