E.ONs ladestandere - et af Danmarks største ladenetværk

Mere end 1.800 ladepunkter i byer og langs motorveje. Brug kortet her eller E.ON Drive appen til at finde den nærmeste ledige ladestander. Du kan betale direkte for opladning med kreditkort - både via kortet og i appen, hvis du ikke har E.ON-abonnement.

Betal for opladning i appen eller med kreditkort
Er du ikke E.ON-kunde, kan du betale for opladning på tre måder:

  • Betal direkte i appen E.ON Drive.
  • Zoom ind på ladestanderen på kortet herover, og betal med kreditkort.
  • Indtast nummeret på ladestanderen her, og betal med kreditkort.

Q8-ladere i E.ON Drive-appen
Du kan se Q8’s ladestandere i vores app, fordi vi deler samme app-platform: Virta. Desværre vises Q8-ladestanderne i appen, selvom du har slået roaming fra. Det er forvirrende, fordi de ikke indgår i dit E.ON-abonnement – du kan derfor ikke bruge dit E.ON-ladekortpå Q8-standerne. Til gengæld kan du godt oplade og betale med kreditkort i vores E.ON Drive app – men til Q8’s pris.

Opladning i udlandet og på andre ladenetværk (roaming)
Du kan godt bruge din E.ON-ladebrik på andre ladenetværk og på E.ON-ladestandere i udlandet. Vær dog opmærksom på, at du betaler separat for den slags opladning. Dit E.ON-abonnement gælder kun i Danmark. Læs mere om offentlig opladning her.

6 hurtigladere i København ’Kun til taxi’
Sammen med Region Hovedstaden har vi dedikeret seks hurtigladere i København ’kun til taxi’. Eltaxier kører omkring 20 timer i døgnet og har brug for hurtig opladning, hvis arbejdsdagen skal fungere. 

De seks hurtigladere:

  • Nyropsgade 30, 1780 København
  • Dampfærgevej 30, 2100 København
  • Copenhagen Marriott Hotel, Kalvebod Brygge 5, 1560 København
  • Bella Sky, Center Blvd. 5, 2300 København
  • Øster Allé 62, 2100 København
  • Frederiksberg Bredegade, 2000 Frederiksberg

Download E.ON Drive appen

Sådan foregår opladning af elbil

Har du købt en elbil, eller overvejer du en?  Så skal du selvfølgelig kunne lade den op. Med E.ON har du flere muligheder for opladning. Det nemmeste er at have sin egen ladeboks, men har du ikke mulighed for det, så kan du også vælge at udelukkende lade op på vores offentlige ladestationer.

Flest offentlige ladepunkter i Danmark

E.ON ejer et af Danmarks største ladenetværk med mere end 1.800 ladepunkter i byer og langs motorveje. Vi udvider løbende vores netværk med blandt andet hurtigladere, der gør det nemmere at køre længere ture. Find din nærmeste ladestander.

Komforten ved en ladestander hjemme

Egentlig kalder vi en hjemmelader for en ladeboks. Har du plads til en, er opladning derhjemme en meget komfortabel løsning. Du starter hver morgen med et fuldt opladt batteri og kører afsted uden at skulle lægge vejen forbi en ladestation. Selvom du ’sætter bilen over’ om natten, er der ingen grund til bekymring: Vores autoriserede teknikere installerer din hjemmeladeboks, så den er sikker at bruge. Samtidig sørger de for, at du har strøm nok til resten af huset.

Rækkevidden er nok for de fleste

De fleste elbiler har så gode batterier nu, at rækkevidden dækker langt de fleste personers daglige kørsel til og fra arbejde. Skal du på langtur, kan du lade op på vores offentlige netværk. Det er et af Danmarks største netværk med over 1.800 ladepunkter.

Ledig ladestander til elbil

Du finder et kort over alle vores ladestationer til elbiler her på siden eller i vores app, E.ON Drive, der findes til både Android og iPhone. Her holder du dig altid opdateret på, hvor på din rute, du finder en ledig ladestation til elbil, når du har brug for opladning. I appen ser du også, om en ladestander er ude af drift, så du ikke spilder tiden.

Din elbil afgør, hvor hurtigt du lader op

Det er en god idé at se nærmere på, hvor der findes ladestandere tæt på dig, og der hvor du kører mest. Kører du ofte på motorvej, kan det også være en fordel at benytte sig af vores hurtigladere, som oplader din elbil en del hurtigere end de normale standere. Dog skal du være opmærksom på, at det er din elbil, der afgør, hvor hurtigt den kan modtage strøm - ikke ladestanderen. På vores hurtigladere understøtter vi Type 2, CHAdeMO og CCS.

Sådan lader du

Uanset standertypen åbner du for stikket til ladestanderen ved at aktivere den med dit ladekort fra E.ON. Når standeren er låst op, sætter du ladekablet i standeren og i din bils ladestik. Når du hører en bippelyd, er der forbindelse, og din bil lader op. Du stopper opladningen igen ved at bippe med din E.ON-ladebrik. Det kan være fristende at lade batteriet helt op til 100 % – lidt ligesom at tanke en fuld tank – men det er ofte spild af tid. Batteriet lader meget langsommere fra 80 % til 100 %. Hvis du kan klare dig med 80 %, så afslut opladningen, så du slipper for unødig ventetid. Lad hellere op flere gange.