Lad op på et af Danmarks største ladenetværk med E.ON Drive

Du får mere end 1.600 ladepunkter til rådighed til fordelagtige priser. Find det E.ON Drive-abonnement, der passer til dig. Så slipper du for at køre en omvej, når du skal lade. Vores hurtigladere og lynladere står nemlig langs motorvejene. 

Bor du i udlandet? Betal enkelt med kreditkort
Du kan altid betale enkelte opladninger på vores ladestandere med kreditkort, selvom du hverken er E.ON-kunde eller har dansk adresse. Brug en af følgende måder:

  • Find den rigtige ladestander ved at zoome på kortet her.
  • Tast nummeret på ladestanderen ind her.
  • Et af Danmarks største ladenetværk med mere end 1.600 ladepunkter
  • Certificeret strøm fra vedvarende energi

*Midlertidigt energitillæg

Efter en lang periode, hvor vi har kæmpet for at holde priserne i ro, bliver vi nu – som mange andre ladenetværk – nødt til at indføre et midlertidigt energitillæg på Drive Free Hybrid og Drive Free. Det skyldes de voldsomt stigende energipriser, som forbrugere og virksomheder i hele Europa er ramt af lige nu.

Energitillægget er et alternativ til en decideret prisstigning. Det er en midlertidig løsning, der løber frem til 31. marts 2023, hvor vi revurderer. Vi varsler kunder med Drive Free Hybrid eller Drive Free senest 1. marts 2023, om energitillægget fortsætter.


E.ON Drive appen hjælper dig på vej

Et af Danmarks største ladenetværk - lige ved hånden. Download E.ON Drive appen, og find den nærmeste, ledige ladestander. Og se hvilken type stander, der er tilgængelig.

Tre typer ladestandere:

  • Byladere kan lade med 11/22 kW
  • Hurtigladere kan lade med 50 kW
  • Lynladere kan lade med 150-300 kW

Husk, at det er størrelsen på bilens batteri, der afgør, hvor hurtigt bilen lader op. Download appen her til iPhone og Android.


Mit ladekort er væk eller i stykker

Har du mistet dit ladekort, eller er det i stykker? Bestil et nyt for 149 kr. inkl. fragt. Vi lukker samtidig det gamle kort.

Bestil ladekort

E.ON Home ladeboks

Med E.ON Home får du både smart hjemmeopladning og billigere priser.

Oplad på arbejde

Erhverv: Lad jeres egne elbiler op, og tilbyd opladning til medarbejdere, kunder og gæster.

Se E.ON Drive ladestationer

Få overblik over E.ONs mere end 1.600 ladepunkter fordelt i hele Danmark.


Et af Danmarks største ladenetværk fra Europas største privatejede energiselskab

E.ON tager del i den grønne omstilling og fokuserer på produktion af energi fra vedvarende energikilder, energinetværk og energieffektive kundeløsninger. E.ONs investeringer og aktiviteter udgør alle byggeklodser til fremtidens energisystem og den omstilling, der gradvis finder sted på energimarkedet i overgangen fra fossil til vedvarende og CO2 neutrale energikilder. 

Vi er en del af Europas største privatejede energiselskab E.ON SE. Gennem de seneste 10 år har vi investeret mere end 12 milliarder Euro i vedvarende energi.

Vi arbejder også for renere og sundere bymiljøer. Det gør vi ved at tilbyde bæredygtige transportløsninger både til el- og gasdrevne biler. E.ON ejer og driver et af landets største netværk af ladestandere til elbiler med mere end 1.600 offentlige ladepunkter, herunder hurtigladere etableret langs motorvejsnettet og ved trafikale knudepunkter. Vi tilbyder opladning til alle opladelige bilmodeller.