Installation af ladeboks derhjemme

Vores ladeboks passer til alle typer elbiler og plugin-hybrid biler. Den er intelligent, så vi på afstand kan opdatere software og monitorere, at den virker, som den skal. Det er din bilmodel, der afgør, hvor hurtigt du kan lade op på ladeboksen. 

Sådan installerer vi ladeboksen

E.ON samarbejder med autoriserede elinstallatører, som sætter ladeboksen op og trækker de nødvendige kabler mellem ladeboks og din eksisterende eltavle – også kaldet gruppetavle. Samtidig vurderer installatøren, om der er plads i din nuværende eltavle, eller du skal have installeret en tavle mere. 

Installatøren sørger for, at ladeboks og evt. elmåler fungerer og sikrer, at alle forbindelser er tilsluttet korrekt og overholder sikkerhedsreglerne. Vi sikrer ladeboksen med beskyttelsesudstyr og sørger for at overholde alle gældende standarder. Installationen overholder certificeringerne IEC61851-1/22 og IEC62196-1/2.

Ladeboks - tekniske detaljer

Vores ladebokse monteres på væg eller fritstående pæl

Vægt: 7 kg / Mål: 270 mm bred x 450 mm høj x 205 mm dyb
Antal faser: Type 2 stik: 3-faset / Type 1 stik: 1-faset
Ladekabel længde: Type 2 stik: 5 meter / Type 1 stik: 2,5 meter
Frekvens: 50 Hz
Stand-by forbrug: <20 W
Maksimal effekt pr. udtag (ved 16A): Type 2 stik: 11 kW / Type 1 stik: 3,7 kW.

E.ON ejer ladeboksen, og den skal retur til os, hvis du mod forventning ikke vil være kunde længere. En autoriseret elektriker afmonterer ladeboksen og tager den med retur til E.ON. Du må ikke selv tage den ned. Vi efterlader selvfølgelig kabler og stikledninger i jord eller væg i afsluttet og sikker tilstand.