Installation af ladeboks derhjemme

Vores ladeboks passer til alle typer elbiler og plugin-hybrid biler. Den er intelligent, så vi på afstand kan opdatere software og monitorere, at den virker, som den skal. Det er din bilmodel, der afgør, hvor hurtigt du kan lade op på ladeboksen. 

Sådan installerer vi ladeboksen

E.ON samarbejder med autoriserede elinstallatører, som sætter ladeboksen op og trækker de nødvendige kabler mellem ladeboks og din eksisterende eltavle – også kaldet gruppetavle. Samtidig vurderer installatøren, om der er plads i din nuværende eltavle, eller du skal have installeret en tavle mere. 

Installatøren sørger for, at ladeboks og evt. elmåler fungerer og sikrer, at alle forbindelser er tilsluttet korrekt og overholder sikkerhedsreglerne. Vi sikrer ladeboksen med beskyttelsesudstyr og sørger for at overholde alle gældende standarder. Installationen overholder certificeringerne IEC61851-1/22 og IEC62196-1/2.

Ladeboks - tekniske detaljer

Vores ladebokse monteres på væg og tåler vejr og vind. Den kan bestilles med eller uden fastmonteret type 2 ladekabel. Mulighed for opsætning på fritstående pæl mod ekstra betaling, som gives af vores installatører.

Farve: Sort
Vægt: 
6.4 kg / 8.4 kg med fastmonteret type 2 ladekabel
Mål:
 315 mm bred x 460 mm høj x 135 mm dyb
Antal faser: Type 2 stik: 3-faset 
Ladekabel længde: 5 meter 
Frekvens: 50-60 Hz
Stand-by forbrug: <10 W
Maksimal effekt pr. udtag (ved 16A): 11 kW 

Vilkår og betingelser

Opladning, der passer til dig

Hvis du har købt en elbil, har vi helt sikkert et abonnement på opladning, der passer til dit behov