Bestil All Inclusive Home 

Har du allerede haft en ladeboks derhjemme, eller har du en installation, der er klargjort til elbil, foregår opsætningen lidt anderledes end en helt ny installation.

Din eksisterende installation skal nemlig opfylde en række tekniske krav for at få monteret E.ONs ladeboks:

Tekniske forhold, som din installation skal opfylde:

 • Du har dedikeret sikringsgruppe og HPFI (type A), evt. som kombirelæ (min. 20A).
 • Sikringen foran gruppetavlen må ikke overstige 63A.
 • Du har en virksom jordelektrode i din installation, som har en overgangsmodstand til jord på maks. 50 Ohm.
 • Du har den nødvendige ampere-effekt til rådighed i din installation. Det er især relevant, hvis du skal have en ladeboks med effekt større end 11 kW.
 • Du har mobildækning (2G) der, hvor ladeboksen skal sidde.
 • Din eksisterende installation overholder gældende lovgivning.
 • Du har ryddet og gjort plads til, at teknikeren kan komme til på dagen for installationen.
 • Du skal have du have HPFI type B-relæ, hvis du skal have en ladeboks med type 1 kabel på din eksisterende installation.

E.ONs installationspartner gennemgår din installation, inden vi sætter ladeboksen op. Installatøren tjekker, at kravene, som vi lister overfor, er opfyldt, inden arbejdet starter. Hvis din installation ikke lever op til forholdene, tilbyder vi at lave arbejdet mod, at du betaler ekstraomkostningerne. Installatøren giver dig et tilbud, og det skal du være klar til at sige ja eller nej til på stående fod. Accepterer du ikke ekstra-arbejdet, vil du få en regning på 1.500 kr. for teknikerbesøget. 

Sådan bestiller du din ladeboks og abonnement:

 • Du udfylder formularen herunder.
 • Vi har modtaget din ordre, når du kommer frem til 'Tak for din bestilling'.
 • Vi kontakter dig og aftaler et tidspunkt, hvor vi kommer og installerer din ladeboks.

Bemærk, at du ikke får en ordrebekræftelse på mail automatisk, og der kan gå op til 8 uger, før din nye ladeboks er installeret.

Udover abonnementet betaler du opstartsgebyr på 1.495 kr. og installation af ladeboks på 5.895 kr. Hvis din installation kræver ekstra omkostninger, modtager du et konkret tilbud af vores tekniker, når han er hos dig. Det skal du være klar til at sige ja eller nej til på stående fod. Accepterer du ikke ekstra-arbejdet, vil du få en regning på 1.500 kr. for teknikerbesøget.

Har du solceller, jordvarme, elvarme eller lign.?

Hvis du har solceller, jordvarme, elvarme el. lign. får du kr. 1,18 i refusion pr. kWh

Jeg har læst og accepteret de gældende vilkår.
Jeg vil gerne modtage e-mails med information om produkter, tjenesteydelser og særlige tilbud fra E.ON-koncernen

Bemærk at abonnementet ikke er gældende for Taxi. Læs mere om vores Taxi-abonnementer her.

Ladeboks - tekniske detaljer

Vores ladebokse monteres på væg eller fritstående pæl

Vægt: 7 kg / Mål: 270 mm bred x 450 mm høj x 205 mm dyb
Antal faser: Type 2 stik: 3-faset / Type 1 stik: 1-faset
Ladekabel længde: Type 2 stik: 5 meter / Type 1 stik: 2,5 meter
Frekvens: 50 Hz
Stand-by forbrug: <20 W
Maksimal effekt pr. udtag (ved 16A): Type 2 stik: 11 kW / Type 1 stik: 3,7 kW.

Har du behov for at lade med 32A/22 kW, skal du kontakte os.

E.ON ejer ladeboksen, og den skal retur til os, hvis du mod forventning ikke vil være kunde længere.

 • Nedtagning af din ladeboks: 2.500 kr.

En autoriseret elektriker afmonterer ladeboksen og tager den med retur til E.ON. Du må ikke selv tage den ned. Vi efterlader selvfølgelig kabler og stikledninger i jord eller væg i afsluttet og sikker tilstand.  

Sådan installerer vi ladeboksen

Bemærk: Prisen for en standardinstallation på 7.895 kr. gælder kun, hvis din elinstallation lever op til vores krav til standardnistallation. Ellers får du et tillæg i pris. Dette tillæg aftaler du direkte med installatøren, når han er hos dig, og du skal være klar til at sige ja eller nej på stående fod. Accepterer du ikke ekstra-arbejdet, vil du få en regning på 1.500 kr. for teknikerbesøget. Møder du ikke op den dag, I har aftalt, får du også en regning på 1.500 kr.

E.ON samarbejder med autoriserede elinstallatører, som sætter ladeboksen op og trækker de nødvendige kabler mellem ladeboks og din eksisterende eltavle – også kaldet gruppetavle. Samtidig vurderer installatøren, om der er plads i din nuværende eltavle, eller du skal have installeret en tavle mere. 

Installatøren sørger for, at ladeboks og evt. elmåler fungerer og sikrer, at alle forbindelser er tilsluttet korrekt og overholder sikkerhedsreglerne. Vi sikrer ladeboksen med beskyttelsesudstyr og sørger for at overholde alle gældende standarder. Installationen overholder certificeringerne IEC61851-1/22 og IEC62196-1/2.

Læs vores vilkår til standardinstallation.  

Skræddersyet installation
Vi kan også hjælpe dig med en skræddersyet installation, hvis du vil have en udvidet tilslutning med større kapacitet eller andre elementer. Vi kan tilpasse det meste mod betaling af ekstraomkostninger. Hvis du ønsker det, anslår vi naturligvis prisen, inden vi begynder arbejdet. 

Hvad er et mormorkabel?

De fleste elbiler leveres med et kabel, som du kan stikke direkte i din almindelige stikkontakt. Uden at installere en ladeboks. Det bliver kaldt et ’mormorkabel’, fordi det giver dig mulighed for at lade op, når du fx er på besøg hos mormor, der jo sjældent har en ladeboks hængende til din elbil. Mormorkablet er et nødkabel, som man kan opfatte på samme måde som et reservehjul. Det virker, men det er ikke noget, man bruger hele tiden. Der kommer heller ikke så meget strøm igennem, så opladning med mormorkablet går langsomt.

Ladekablet i din ladeboks
Vores ladebokse til opladning derhjemme har i stedet et fastmonteret kabel, der leverer strøm til din elbil. Ladeboksen er installeret af en autoriseret installatør, der søger for, at der er strøm nok til hele huset, så du kan have gang i vaskemaskine, kogeplader og lade din elbil samtidigt. Den sikkerhed har du ikke, hvis du lader op via dit mormorkabel.

Sikkerhedsstyrelsens anbefaling 
Sikkerhedsstyrelsen anbefaler autoriserede, godkendte installationer, der er dimensionerede til den langvarige, høje belastning, som opladning af elbil er. 

Vi klarer strømrefusion for dig

Du skal løbende betale for de kWh, du oplader din elbil med derhjemme via ladeboksen til dit eget elselskab. Hver måned modtager du en opgørelse fra os med modregning af den mængde strøm, du har brugt hos dit elselskab til opladning af din elbil. Du får udbetalt godtgørelse på i alt 2,29 kr. pr. kWh fordelt på 1,11 kr. i afgiftsrefusion og 1,18 kr. i strømrefusion pr. kWh. Hvis du har solceller, jordvarme, elvarme el. lign. får du ikke de 1,11 kr. i afgiftsrefusion. 

Bemærk, at vi sender den første faktura til dig pr. brev. På det brev står dit kundenummer, og så snart du har fået det, kan du tilmelde dig Betalingsservice. Så sørger vi for, at du automatisk får udbetalt din strømrefusion. Tilmeld dig her.

Priser

Du betaler abonnement og forbrug hver måned for opladning derhjemme og på vores offentlige ladestandere samt hurtigladere. Dit E.ON-abonnement betales bagudrettet. Opladning på lynladere betaler du separat - 5,55 kr. pr. kWh. Vores lynladere er sat op i samarbejde med Clever, men vi afregner vores egne kunder, og Clever afregner deres. 

Bindingsperioden er 6 måneder. Du har 1 måneds opsigelse på dit E.ON-abonnement, og E.ON kan opsige aftalen med et varsel på 3 måneder.

Mindstepriser for vores abonnementer til eksisterende installation (6 måneders abonnement, installation og opstartsgebyr):

 • All Inclusive Home - 11.764 kr.
 • All Inclusive Home Hybrid – 9.364 kr.
 • All Inclusive Home 2 – 12.964 kr. 

Vi tager forbehold for fejl og prisstigninger.

Øvrige gældende priser

 • Ladekabel 1.749 kr.
 • Pris for forsendelse af ladekabel: 150 kr.
 • Nedtagning af ladeboks ved opsigelse: 2.500 kr.
 • Gebyr for manglende tilmelding til Betalingsservice: 39 kr.
 • Påmindelse om manglende betaling: 100 kr.
 • Omkostninger ud over standardinstallation får du i et separat tilbud
 • Pris på installation på ikke-brofaste øer får du i et seperat tilbud
 • Hvis du: Ikke møder op, når vi skal installere hos dig, annullerer installationen to dage inden planlagt installation, afviser tillægget til standardinstallation eller tillæg til eksisterende installation, opkræver vi dig 1.500 kr.
 • Flytning koster 500 kr., plus prisen for en ny installation

Priserne er inkl. moms

Opstartsgebyr

Ladeboksen er E.ONs ejendom, fordi vi som elbiloperatør skal eje ladeboksen for at kunne søge om strømrefusion hos SKAT.

Du betaler et oprettelsesgebyr, som dækker dele af vores omkostninger til at købe ladeboksen. Ladeboksens indkøbspris er langt højere end selve opstartsgebyret. Samtidig er der udgifter forbundet med, at ladeboksen virker, som den skal. Det gælder både administration, slitage, opgradering af ladeboksen, og når vi fx skifter komponenter i hardwaren.

Hvis du ønsker at opsige dit abonnement koster det 2.500 kr. at få afinstalleret ladeboksen. En autoriseret elektriker afmonterer ladeboksen og sørger selvfølgelig for, at kabler og stiledninger i jord eller væg er afsluttet og i sikker stand.

Op til 750 kWh eller 1.500 kWh 

Du har 750 kWh inkluderet i dit abonnement hver måned. Det svarer til ca. 2.900-3.300 km kørsel pr. måned afhængigt af kørselsmønster og biltype. Eller ca. 35.000-40.000 km pr. år. Hvis du lader mere end de 750 kWh, er prisen 1,75 kr. pr. kWh. Hvis du har et abonnement til to elbiler, har du i stedet 1.500 kWh pr. måned.

Du får fortsat udbetalt fuld refusion for dit forbrug på ladeboksen derhjemme, selvom du overstiger forbrugsloftet.

Læs mere om, hvorfor vi har sat et forbrugsloft på 750 og 1.500 kWh her

Følg dit forbrug på Mine Sider

Som kunde hos E.ON har du mulighed for at følge dit forbrug på Mine Sider. Du logger ind med dit kontonummer og pinkode, der oplyses på din regning. Vi sender automatisk en SMS til dig, når du nærmer dig din kWh-grænse og en ny når grænsen er nået. 

Vejhjælp ved hurtigladere (50 kW)

Har du et E.ON-abonnement, får du vejhjælp ved vores hurtigladere, hvis en E.ON-hurtiglader er ude af drift - uden varsling i vores app. Kan du hverken nå hjem eller til nærmeste E.ON hurtiglader på dit batteri, bliver både du og din elbil transporteret hjem – eller videre til nærmeste hurtiglader uden beregning. Vejhjælp gælder ved E.ONs hurtigladere (50 kW) i hele Danmark.

Ring til vores kundesupport på tlf. 70 27 05 77 - de har åbent 24/7.

Vilkår

Gældende vilkår

Standardinstallation vilkår

Kabelleje