1. Privat
  2. Strøm til din elbil
  3. Oplad hjemme og på farten

Oplad din elbil hjemme og på farten

Oplad din el- og hybridbil sikkert, hurtigt og nemt hjemme og i Danmarks største offentlige ladenetværk.

All Inclusive Home

Oplad din el- og hybridbil ubegrænset ude og hjemme til en fast månedlig pris.

Home

Oplad din el- og hybridbil ude og hjemme - betal for forbrug.

Oplad på arbejdspladsen

Den helt rigtige løsning til jeres egne, kunders eller medarbejderes elbiler.

Oplad på farten

Læs mere og bestil et af vores produkter til opladning i vores offentlige netværk.

Se alle E.ONs ladesteder

Få overblik over alle E.ONs ladesteder til hybrid- og elbiler.

Download vores app

Få overblik over alle E.ONs ladesteder. Tjek ledighed og filtrér på stiktyper.

Elbil opladning hjemme hos dig selv

Det skal være let og fleksibelt at være elbilejer. Derfor tilbyder vi hos E.ON opladningsløsninger, der sikrer dig mulighed for både at kunne oplade din elbil, mens du er på farten, og når du er derhjemme.

Vi tilbyder to slags abonnementer, henholdsvis et All Inclusive- og et Home-abonnement, som begge baserer sig på muligheden for elbil opladning via en ladestander hjemme.

Med All Inclusive-abonnementet kan du oplade din elbil alt det, du vil på både din egen ladeboks hjemme hos dig selv og på E.ON’s offentlige ladenetværk fordelt over hele landet. Prisen afhænger eksempelvis af din bils batteristørrelse, hvor mange plugs du ønsker, og ydelsen betales som et månedligt abonnement.

Home-abonnementet giver dig mulighed for at betale din strøm til opladning af din elbil via din egen eludbyder. Hos os skal du blot betale et fast månedligt abonnement på kr. 109,-, så du er sikret service døgnet rundt og løbende softwareopdateringer på din ladeboks. Med denne løsning kan du også anvende E.ON’s offentlige ladepunkter spredt rundt om i landet, hvis du skulle få brug for det. Prisen for at oplade på E.ONs offentlige ladenetværk er kr. 3,55 pr. kWh.

Det betyder, at du helt selv kan vælge og vurdere, hvilken løsning der er bedst for dig og din elbil. Du kan selv tilpasse dit abonnement til dine kørselsbehov, for selvfølgelig er der forskel på, hvor mange kilometer du kører, i hvilke områder (måske uden ladestandere), og hvor ofte du har brug for at oplade din elbil.

Ladeboks til elbil

For at kunne oplade din elbil hjemme hos dig selv skal du have installeret en ladeboks, som bilen kan få strøm fra. Ladeboksen kan enten monteres på en væg i nærheden af din bils holdeplads, eller den kan sættes op på en fritstående pæl. Heldigvis kan vi også hjælpe dig med det. Vi har nemlig etableret et samarbejde med autoriserede elinstallatører, som kan montere din ladeboks.

Han trækker selvfølgelig også kabler mellem ladeboksen og den strømgruppetavle, som du allerede har. Samtidig vurderes det også, om du har behov for at få opsat en supplerende tavle til ladeboksen. Elinstallatøren tjekker og sikrer også, at alle strømforbindelser er tilsluttet korrekt, så de overholder gældende sikkerhedsregler.

Prisen for installation af en ladeboks med op til tre faser er kr. 7.895,-.

Ladeboksen sørger for, at din elbil står opladet hver morgen

Med en ladeboks til hjemmet er du altid sikker på, at der er strøm på elbilen, når du skal på arbejde om morgenen. Bilen kan nemlig lade op på ladeboksen om natten, hvor du alligevel ikke skal ud at køre, og det giver god frihed til ikke at skulle bekymre sig om bilens opladning i løbet af dagen.

Selvfølgelig står E.ON’s 1.350 ladepunkter rundt om i landet selvfølgelig stadig klar, hvis du står og mangler strøm på elbilen her og nu, mens du er på farten. Opladning på E.ON’s opladningsstandere er i All Inclusive-abonnementerne.