Få en ladeboks derhjemme

Sikker, hurtig og nem opladning både hjemme og på Danmarks største offentlige netværk af ladestandere. Vælg et af vores Home-abonnementer, hvis du vil have en ladeboks derhjemme.

Ladeboks med All Inclusive abonnement

Med et abonnement får du fast pris på opladning hver måned - både derhjemme og i E.ONs ladenetværk.

Ladeboks - betal efter forbrug

Til dig, der hellere vil betale efter forbrug. Hvis du fx har en favorabel elpris, solceller eller jordvarme.

Ingen plads til ladeboks?

Vil du lade din elbil op i E.ONs offentlige netværk? Vælg abonnement, der passer til dig.

Se alle E.ONs ladesteder

Få overblik over alle E.ONs ladesteder til hybrid- og elbiler.

Download vores app

Få overblik over alle E.ONs ladesteder. Tjek ledighed og filtrér på stiktyper.

Elbil opladning hjemme hos dig selv

Det skal være let og fleksibelt at være elbilejer. Derfor tilbyder vi hos E.ON opladningsløsninger, der sikrer dig mulighed for både at kunne oplade din elbil, mens du er på farten, og når du er derhjemme.

Vi tilbyder to slags abonnementer, henholdsvis et All Inclusive- og et Home-abonnement, som begge baserer sig på muligheden for elbil opladning via en ladestander hjemme. All Inclusive Home er til en fast pris hver måned, hvor Home er et mindre abonnement for ladeboks derhjemme samt betaling efter forbrug i vores ladenetværk.

Det betyder, at du helt selv kan vælge og vurdere, hvilken løsning der er bedst for dig og din elbil. Du kan selv tilpasse dit abonnement til dine kørselsbehov, for selvfølgelig er der forskel på, hvor mange kilometer du kører, i hvilke områder (måske uden ladestandere), og hvor ofte du har brug for at oplade din elbil.

Ladeboks til elbil

For at kunne oplade din elbil hjemme hos dig selv skal du have installeret en ladeboks, som bilen kan få strøm fra. Ladeboksen kan enten monteres på en væg i nærheden af din bils holdeplads, eller den kan sættes op på en fritstående pæl. Heldigvis kan vi også hjælpe dig med det. Vi har nemlig etableret et samarbejde med autoriserede elinstallatører, som kan montere din ladeboks.

Installatøren trækker selvfølgelig også kabler mellem ladeboksen og den strømgruppetavle, som du allerede har. Samtidig vurderes det også, om du har behov for at få opsat en supplerende tavle til ladeboksen. Elinstallatøren tjekker og sikrer også, at alle strømforbindelser er tilsluttet korrekt, så de overholder gældende sikkerhedsregler.

Prisen for installation af en ladeboks med op til tre faser er kr. 7.895,- samt kr. 1.495,- i opstartsgebyr.

Ladeboksen sørger for, at din elbil står opladet hver morgen

Med en ladeboks til hjemmet er du altid sikker på, at der er strøm på elbilen, når du skal på arbejde om morgenen. Bilen kan nemlig lade op på ladeboksen om natten, hvor du alligevel ikke skal ud at køre, og det giver god frihed til ikke at skulle bekymre sig om bilens opladning i løbet af dagen.

Selvfølgelig står E.ON’s mere end 1.600 ladepunkter rundt om i landet stadig klar, hvis du står og mangler strøm på elbilen her og nu, mens du er på farten.