Go' Ladestil - sammen gør vi plads til flere elbiler

Hvordan får vi flere elbilister i Danmark og stopper forbruget af benzin og diesel? 

Det spørgsmål arbejder vi med hver dag i E.ON - og vi kunne godt bruge din hjælp. Det skal nemlig være nemt og attraktivt at køre grønt.

Nemmere for jer at lade op
En af de ting, der kan gøre livet som elbilist besværligt, er, at ladestandere ikke altid er ledige, når I har brug for at lade op. Det problem skal løses i fællesskab. Vi skal sammen arbejde med Go’ Ladestil, så de ladepladser, der er, også er tilgængelige. Og ikke bare bruges til parkering. Det er kommunerne og de private p-selskaber der ejer p-pladserne og står for skiltningen. Oplever du problemer så tag kontakt direkte til kommunen eller parkeringsselskabet.

  • Tip #1 Flyt bilen, når den er ladet op
  • Tip #2 Brug ladepladsen til opladning - ikke parkering
  • Tip #3 Gør det let for elbilister at kontakte dig

Download kontakt-kortet 

Vi har lavet et kontaktkort, så andre elbilister kan kontakte dig, hvis de mangler strøm akut. Det er Go' Ladestil. Brug det, når du har mulighed for det. Download nedenfor eller bestil kortet her kundecenter@eon.dk.

Kontaktkort - Jeg støtter Go' Ladestil

Download P-kortet 

Desværre bruger mange benzinbiler og elbiler ladepladserne til parkering uden at oplade. Giv dem en hilsen i forruden, og gør opmærksom på, at de spærrer for opladning. Download eller bestil kortet her kundecenter@eon.dk.

Send dit bedste ladetip 

Vi arbejder hele tiden på at forbedre livet for alle der kører grønt. Har du et ladetip, du synes andre skal kende, så del det med os og vær med til at sprede budskabet "Go' Ladestil". Skriv til os på kundecenter@eon.dk.

Vi arbejder med at fremme elbilismen

Flere ladestandere giver flere elbilister
I E.ON taler vi både med elbilister, kommuner, myndigheder og branchepartnere - udfordringen er tydelig for alle; Vi skal have flere ladestandere, så vi kan få flere over i elbil.

Vi udvider hele tiden med nye ladestationer
Jo flere elbiler der kommer på vejene, jo flere og hurtigere ladestandere skal vi have. Derfor udvider vi hele tiden vores netværk med almindelig ladere, hurtigladere og lynladere. I 2021 sætter vi nye ladepunkter op i København og på Frederiksberg, hvor behovet er rigtig stort. Vi udvider også netværket med flere lynladere - både langs med motorvejene og i større byer.

Det skal være let at lade elbilen op. Men vi skal også alle blive bedre til at bruge ladestanderne til det, de er sat op til. Nemlig opladning

Hvad vi gør i E.ON
I E.ON er vi i tæt dialog med kommuner og myndigheder om udfordringerne for elbiler fx hvordan en kommune skilter, så almindelige biler ikke holder på ladepladserne. Vi arbejder også sammen med myndighederne, når de bygger nye bydele. Når vi er med fra start, kan vi sikre, at byplanlæggerne fremtidssikrer bydelen og sørger for opladning til et stadig større antal elbiler.

Elbilforeningen FDEL

Elbilforeningen FDEL er de danske elbilisters forbrugerorganisation. Læs mere og meld dig ind på fdel.dk.

Samarbejde med bybiler

Vi samarbejder med bybilsordningerne ShareNow og GreenMobility i København for at fremme de grønne og smarte transportmuligheder i byerne. Deres elbiler lader på vores offentlige ladestandere. Vi er løbende i dialog med bybilerne om også at udvise Go' Ladestil.