Go' Ladestil - sammen gør vi plads til flere elbiler

Hvordan får vi flere elbilister i Danmark og stopper forbruget af benzin og diesel? 

Det spørgsmål arbejder vi med hver dag i E.ON - og vi kunne godt bruge din hjælp. Det skal nemlig være nemt og attraktivt at køre grønt.

Nemmere for jer at lade op
En af de ting, der kan gøre livet som elbilist besværligt, er, at ladestandere ikke altid er ledige, når I har brug for at lade op. Det problem skal løses i fællesskab; vi skal have skabt smartere løsninger og bedre lademuligheder. Og vi skal sammen arbejde med Go’ Ladestil, så de ladepladser, der er, også er tilgængelige. Og ikke bare bruges til parkering.

Flere ladestandere giver flere elbilister
I E.ON taler vi både med elbilister, kommuner, myndigheder og branchepartnere - udfordringen er tydelig for alle; Vi skal have flere ladestandere, så vi kan få flere over i elbil.

Vi udbygger ladenetværket løbende
Jo flere elbiler der kommer på vejene, jo flere og hurtigere ladestandere skal vi have. I E.ON er vi i fuld gang med at udvide vores netværk fra almindelige ladestandere til lynladere langs motorvejene. Men vi skal også alle blive bedre til at bruge ladestanderne til det, de er sat op til. Nemlig opladning.

Hvad vi gør i E.ON
I E.ON er vi i tæt dialog med kommuner og myndigheder om udfordringerne for elbiler fx hvordan en kommune skilter, så almindelige biler ikke holder på ladepladserne. Vi arbejder også sammen med myndighederne, når de bygger nye bydele. Det gør vi fx i Carlsberg Byen. Når vi er med fra start, kan vi sikre, at byplanlæggerne fremtidssikrer bydelen og sørger for opladning til et stadig større antal elbiler.

Go' Ladestil Tips

  • #1 Flyt bilen, når den er ladet op

  • #2 Brug ladepladsen til opladning - ikke parkering

  • #3 Giv andre elbilister mulighed for at kontakte dig, hvis de skal bruge ladepladsen

Bestil kontaktkort til din elbil

Vi har lavet et kontaktkort, så andre elbilister kan skrive til dig, hvis de mangler strøm akut. Det er Go' Ladestil. Brug det, når du har mulighed for det.

Bestil kort

Ønsk et nyt ladested

Vi udvider hele tiden vores netværk – både med almindelig ladere, hurtigladere og lynladere. Men vi hører gerne, hvor du mangler en ladestander. Vi kan ikke love, at vi sætter én op præcis der, hvor du ønsker, men vi lover, at vi tager dit ønske med i vores planlægning. 

Ønsk et nyt ladested her

DriveNow og GreenMobility samarbejde

Vi samarbejder med bybilsordningerne DriveNow og GreenMobility i København for at fremme de grønne og smarte transportmuligheder i byerne. Deres elbiler lader på vores offentlige ladestandere. Da vi indgik samarbejdet, fordoblede vi antallet af ladepunkter i København, så vi undgår, at bybilerne blokerer ladepladserne for andre. Derudover har vi etableret hotspots til GreenMobility, som de primært bruger i København. Hos DriveNow kan man optjene gratis minutter ved at sætte bilen til opladning, så bilerne oplader i stedet for at kun at parkere på ladepladserne.

FDEL

Elbilforeningen FDEL er de danske elbilisters forbrugerorganisation. Foreningen arbejder for bedre forhold for elbilistister i Danmark og for den grønne omstilling af transporten. Læs mere og meld dig ind på fdel.dk.