Go' Ladestil - sammen gør vi plads til flere elbiler

Hvordan får vi flere elbilister i Danmark og stopper forbruget af benzin og diesel? 

Det spørgsmål arbejder vi med hver dag i E.ON - og vi kunne godt bruge din hjælp. Det skal nemlig være nemt og attraktivt at køre grønt.

Nemmere for jer at lade op
En af de ting, der kan gøre livet som elbilist besværligt, er, at ladestandere ikke altid er ledige, når I har brug for at lade op. Det problem skal løses i fællesskab. Vi skal sammen arbejde med Go’ Ladestil, så de ladepladser, der er, også er tilgængelige. Og ikke bare bruges til parkering. Det er kommunerne og de private p-selskaber der ejer p-pladserne og står for skiltningen. Oplever du problemer så tag kontakt direkte til kommunen eller parkeringsselskabet.

Go' Ladestil tips

Vi har udarbejdet 3 tips til Go' Ladestil. Har du flere tips så send dem gerne til os.

  • Tip #1 Flyt bilen, når den er ladet op

  • Tip #2 Brug ladepladsen til opladning - ikke parkering

  • Tip #3 Gør det let for elbilister at kontakte dig

Download kontakt-kortet 

Vi har lavet et kontaktkort, så andre elbilister kan kontakte dig, hvis de mangler strøm akut. Det er Go' Ladestil. Brug det, når du har mulighed for det. Download nedenfor eller bestil kortet her kundecenter@eon.dk.

Kontaktkort - Jeg støtter Go' Ladestil

Download P-kortet 

Desværre bruger mange benzinbiler og elbiler ladepladserne til parkering uden at oplade. Giv dem en hilsen i forruden, og gør opmærksom på, at de spærrer for opladning. Download eller bestil kortet her kundecenter@eon.dk.

Send dit bedste ladetip 

Vi arbejder hele tiden på at forbedre livet for alle der kører grønt. Har du et ladetip, du synes andre skal kende, så del det med os og vær med til at sprede budskabet "Go' Ladestil". Skriv til os på kundecenter@eon.dk.

Vi arbejder med at fremme elbilismen

Flere ladestandere giver flere elbilister
I E.ON taler vi både med elbilister, kommuner, myndigheder og branchepartnere - udfordringen er tydelig for alle; Vi skal have flere ladestandere, så vi kan få flere over i elbil.

Vi udbygger ladenetværket løbende
Jo flere elbiler der kommer på vejene, jo flere og hurtigere ladestandere skal vi have. I E.ON er vi i fuld gang med at udvide vores netværk fra almindelige ladestandere til lynladere langs motorvejene. Men vi skal også alle blive bedre til at bruge ladestanderne til det, de er sat op til. Nemlig opladning.

Ønsk et nyt ladested
Vi udvider hele tiden vores netværk – både med almindelig ladere, hurtigladere og lynladere. Men vi hører gerne, hvor du mangler en ladestander. Vi kan ikke love, at vi sætter én op præcis der, hvor du ønsker, men vi lover, at vi tager dit ønske med i vores planlægning. 
Ønsk et nyt ladested her

Hvad vi gør i E.ON
I E.ON er vi i tæt dialog med kommuner og myndigheder om udfordringerne for elbiler fx hvordan en kommune skilter, så almindelige biler ikke holder på ladepladserne. Vi arbejder også sammen med myndighederne, når de bygger nye bydele. Det gør vi fx i Carlsberg Byen. Når vi er med fra start, kan vi sikre, at byplanlæggerne fremtidssikrer bydelen og sørger for opladning til et stadig større antal elbiler.

Elbilforeningen FDEL

Elbilforeningen FDEL er de danske elbilisters forbrugerorganisation. Læs mere og meld dig ind på fdel.dk.

ShareNow og GreenMobility samarbejde

Vi samarbejder med bybilsordningerne ShareNow og GreenMobility i København for at fremme de grønne og smarte transportmuligheder i byerne. Deres elbiler lader på vores offentlige ladestandere. Vi er løbende i dialog med bybilerne om også at udvise Go' Ladestil.