Go' Ladestil - sammen gør vi plads til flere elbiler

Hvordan får vi flere elbilister i Danmark og nedbringer CO2-udslippet? 

Det spørgsmål arbejder vi med hver dag i E.ON - og vi kunne godt bruge din hjælp. Det skal nemlig være nemt og attraktivt at køre grønt.

Nemmere at lade op
Er der en bil, der spærrer for opladning? Det problem skal løses i fællesskab. Vi skal sammen arbejde med Go’ Ladestil, så flere ladepladser er tilgængelige. Og ikke bare bruges til parkering.

Det er kommunerne og de private p-selskaber, der ejer p-pladserne og står for skiltningen. Så det er dem, du skal kontakte direkte, hvis du oplever problemer med skiltene ved ladepladser.

  • Tip #1 Flyt bilen, når den er ladet op
  • Tip #2 Brug ladepladsen til opladning - ikke parkering
  • Tip #3 Gør det let for elbilister at kontakte dig

Download kontakt-kortet 

Læg kontaktkortet i forruden, så andre elbilister kan kontakte dig, hvis de mangler strøm akut. Brug kortet, når du kan. Download her eller bestil kortet via vores formular her.

Kontaktkort - Jeg støtter Go' Ladestil

Download P-kortet 

Er der en bil, der spærrer for en ladeplads? Giv dem en hilsen i forruden, så kan det være, de opdager ladepladsen næste gang. Download eller bestil kortet via vores formular her.

Send dit bedste ladetip 

Har du et ladetip, andre skal kende, så del det med os, og vær med til at sprede budskabet "Go' Ladestil".
Skriv til os via vores formular her.

Vi arbejder med at fremme elbilismen

Flere ladestandere giver flere elbilister
I E.ON taler vi både med elbilister, kommuner, myndigheder og branchepartnere - udfordringen er tydelig for alle; Vi skal have flere ladestandere, så vi kan få flere over i elbil.

Vi udvider hele tiden med nye ladestationer
Jo flere elbiler der kommer på vejene, jo flere og hurtigere ladestandere skal vi have. Derfor udvider vi hele tiden vores netværk med byladere, hurtigladere og lynladere. Inden udgangen af 2023 sætter vi mindst 1.000 nye ladepunkter op – fordelt ud over hele landet.

Hvad vi gør i E.ON
I E.ON er vi i tæt dialog med kommuner og myndigheder om udfordringerne for elbiler fx hvordan en kommune skilter, så almindelige biler ikke holder på ladepladserne. Vi arbejder også sammen med myndighederne, når de bygger nye bydele. Når vi er med fra start, kan vi sikre, at byplanlæggerne fremtidssikrer bydelen og sørger for opladning til et stadig større antal elbiler.