apartment up_arrowboka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
App

App

Alle E.ONs offentlige ladesteder

Vi har frigivet en testversion af en ny app, som viser ladepunkter, stiktyper og meget mere, så du let kan finde den nærmeste E.ON ladestander.

Testversion af app'en

Vi har frigivet en testversion af vores app, der hjælper elbilister til hurtigt at finde den nærmeste ladestander og se, hvilken type den er, og om den er ledig eller måske ude af drift.

App’en indeholder de mere end 1.000 offentligt tilgængelige ladepunkter i Danmark, og man kan enten søge på en adresse eller f.eks få vist den nærmeste inden for en radius af 20 kilometer. De mulige ladepunkter dukker op på telefonen i enten listeform eller på et kort alt efter ønske.

dk-564x752-app-lille-billede

Det er også muligt at få hjælp af app’en til at navigere frem til ladestanderen. Og en vigtig detalje, man får med i app’en, er stiktyperne på de forskellige ladepunkter, så man ikke kører forgæves. Man kan også få app’en til at filtrere på stiktyper.

Vi forventer, at næste version af app’en udkommer i løbet af 2016 og vil indeholde mere funktionalitet. App’en understøtter både iPhone og Android-platforme.

Denne side er opdateret 4 maj 2017