E.ON App | Alle ladestandere til elbilopladning - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
App

App

Download vores app med overblik over alle E.ONs offentlige ladesteder

App som hjælper dig på vej

Vi har frigivet en ny app, der hjælper dig som elbilister til hurtigt at finde den nærmeste ladestander og se, hvilken type den er, og om den er ledig eller måske ude af drift.

App’en indeholder de mere end 1.300 offentligt tilgængelige ladepunkter i Danmark, og du kan enten søge på en adresse eller f.eks få vist den nærmeste. De mulige ladepunkter dukker op på telefonen i enten listeform eller på et kort alt efter dit ønske.

dk-564x752-app-lille-billede

Det er også muligt at få hjælp af app’en til at navigere frem til ladestanderen. Og en vigtig detalje, du får med i app’en, er stiktyperne på de forskellige ladepunkter, så du ikke kører forgæves. Du kan også få app’en til at filtrere på stiktyper. Du kan også gemme dine foretrukne ladesteder og filtrere på dem.


Kom godt i gang med opladning af din elbil

Se vores små film der guider dig til sikker opladning hjemme, på E.ONs offentlige ladepunkter og på vores hurtigladere

Denne side er opdateret 28 august 2018