Derfor er Ditte Ylvas første bil en leaset elbil

Et omskifteligt liv som skuespillerinde med forestillinger på tværs af Danmark, en bopæl midt i København og et ønske om at leve et hverdagsgrønt liv. Hvordan harmonerer det lige med at have en bil? Ret godt, viste det sig, for Ditte Ylva Olsen.

Da Ditte Ylva Olsen skulle vælge sin første bil, var der en del overvejelser, hun skulle gøre sig: det skulle ikke være for kompliceret og så skulle bilen helst køre så grønt som muligt. Valget faldt på en leaset Renault ZOE hos SiXT med opladning på E.ONs ladestationer.

Ditte Ylvas elbil selvfølgelig et bevidst valg når det kommer til bæredygtighed og grøn omstilling. Med en elbil kan hun nemlig køre ud på turné samt besøge familie og venner med grøn samvittighed. 

Opladning, der passer dig

Som elbilist undgår Ditte Ylva også en masse besvær, som ‘normale’ bilejere har. Med en leaset elbil behøver Ditte bl.a. ikke at skulle tænke over vægtafgift, forsikringer og andre uforudsete omkostninger. Og med opladning på Danmarks største ladenetværk hos E.ON kan Ditte oplade sin elbil på mere end 1.600 ladepunkter på tværs af Danmark.

Med opladning på Danmarks største netværk får du:

  • Mere end 1.600 ladepunkter i Danmark
  • Opladning med grøn strøm fra vedvarende energikilder
  • Mulighed for at oplade ude og hjemme
  • Flere abonnementsmuligheder, som passer til dine kørselsbehov
  • Lavere luftforurening og støjgener
  • Hurtigladere langs motorveje og lynladere ved knudepunkter
  • Vejhjælp ved hurtigladere 

Opladning, der passer til dig

Hvis du har købt en elbil, har vi helt sikkert et abonnement på opladning, der passer til dit behov 

Kør grønt ligesom Ditte

Vil du også være lidt mere hverdagsgrøn, ligesom Ditte Ylva Olsen? Så er en elbil et skridt i den bæredygtige retning. Hos E.ONs ønsker vi at gøre livet som elbilist så let og overskueligt som muligt, og derfor udvider vi løbende vores ladenetværk i Danmark.