1. Privat
 2. Strøm til din elbil

Lej den perfekte elbil til virksomheden for 3.949,- kr. inkl. moms pr. måned

Lej elbil med maksimal frihed fra Sixt og E.ON

Et nyt samarbejde mellem Sixt og E.ON betyder, at I nu kan leje en Renault ZOE Intens med maksimal frihed for hele virksomheden for kun 3.949,- kr. inkl. moms pr. måned* hos Sixt. Alle medarbejdere har lov til at køre bilen. Og så snart I kører ud fra en af de mange danske Sixt-stationer, har I ubegrænset opladning hos E.ON og kan frit lade jeres nye elbil op ved en af de 1.350 ladepunkter rundt i hele Danmark.

Elbil plus ubegrænset strøm fra Sixt og E.ON gi’r jer som virksomhed:

 • En Renault ZOE Intens 41kWh elbil fra 3.949,- kr. inkl. moms pr. måned*
 • Ubegrænset opladning i E.ONs offentlige netværk
 • Mulighed for, at alle medarbejdere over 20 år, der har haft kørekort i et år, kan køre bilen
 • 1 måneds binding
 • Ingen førstegangsydelse
 • 2.100 km pr. måned
 • Ladekabel til 230V
 • Ladekabel til E.ONs offentlige ladestandere
 • Vejhjælp
 • Service
 • Forsikring (selvrisiko: 4.000 kr. ekskl. moms)
 • Udstyr som fartpilot, navigation, Bluetooth, klimaanlæg, P-sensor med bakkamera, handsfree-nøgle, regn- og lyssensor og 16" alufælge
 • Realistisk rækkevidde på 200 km
 • Betalt ejerafgift

*Tilbuddet gælder så længe lager haves. I binder jer kun for 1 måned. I betaler 1,00 kr. ekskl. moms pr. overkørte km (inkl. opladning). Renault ZOE Life/Intens 41 kWh kan max lade med op til 22 kW.

I kan også få en ladeboks installeret, så I har mulighed for at lade ubegrænset ude og "hjemme" fra 4.599,- kr. pr. måned**

Det med småt

All Inclusive City

E.ON Danmark A/S og Sixt Danmark A/S samarbejder om et fælles produkt, hvor Sixt udlejer Renault ZOE Z.E. kombineret med E.ONs All Inclusive City. Elbilen lejes af Sixt, og det er derfor Sixts forsikringsvilkår og lejebetingelser, der er gældende. Mindsteprisen er kr. 3.949,- pr. måned for en Renault ZOE Intens, og der er 1 måneds binding. I perioden medfølger et All Inclusive City-abonnement.

Elbillejen forudsætter kreditgodkendelse. All Inclusive tilbydes pt. ikke til hyrevogne. Alle priser er inkl. moms. Der tages forbehold for prisstigninger.

All Inclusive Home

E.ON Danmark A/S og Sixt Danmark A/S samarbejder om et fælles produkt, hvor Sixt udlejer Renault ZOE Intens Z.E. kombineret med en ladeboks fra E.ON, som I låner i perioden, og et All Inclusive Home-abonnement. Elbilen lejes af Sixt, og det er derfor Sixts forsikringsvilkår og lejebetingelser, der er gældende. Mindsteprisen er kr. 4.599,- pr. måned for en Renault ZOE Intens, og der er 1 måneds binding. I perioden medfølger et All Inclusive Home-abonnement.

Når I lader på egen ladeboks, bruger I egen strøm og betaler den strømpris, I kender. Vi refunderer strøm hver måned med kr. 2,33 inkl. moms pr. kWh. Pr. 1.8.2019 vil refusionen være kr. 2,28 pr. kWh inkl. moms.

**Installations- eller monteringsomkostningen for ladeboksen varierer efter de forhold, som er tilgængelige hos din virksomhed. Vi tager en dialog med dig eller jeres teknisk ansvarlige om, hvorvidt ladeboksen kan monteres på jeres eksisterende forsyning eller skal installeres med etablering af en ny installation.

Elbillejen forudsætter kreditgodkendelse. Alle priser er inkl. moms. Der tages forbehold for prisstigninger.

Læs gældende vilkår

Har du brug for at vide mere?

Vores sælgere er klar til at hjælpe dig med yderligere spørgsmål, hvis du har brug for det. Skriv til os på emobility@eon.dk eller ring til vores kundesupport på 70 27 05 77.

Hvis du har spørgsmål til lejeaftalen kan du også kontakte Sixt kundesupport på tlf. 32 48 11 00 eller info@sixt.dk