1. Privat
 2. Strøm til din elbil

Den perfekte elvarevogn til virksomheden

Lej elbil med maksimal frihed fra Sixt og E.ON

Lej en Renault Kangoo med maksimal frihed for hele virksomheden fra kun 3.795,- kr. ekskl. moms pr. måned* hos Sixt. Alle medarbejdere har lov til at køre bilen. Og så snart I kører ud fra en af de 24 danske Sixt-stationer, har I ubegrænset opladning hos E.ON og kan frit lade jeres nye elbil op ved en af de 1.350 ladepunkter rundt i hele Danmark.

Elbil plus ubegrænset strøm fra Sixt og E.ON gi’r jer som virksomhed:

 • En Renault Kangoo 33 kWh elbil med ubegrænset strøm i E.ONs offentlige ladenetværk til 3.795,- kr. ekskl. moms pr. måned*
 • Mulighed for, at alle medarbejdere over 20 år, der har haft kørekort i et år, kan køre bilen
 • 1 måneds binding
 • Ingen førstegangsydelse
 • 2.100 km pr. måned
 • Ladekabel til 230V
 • Ladekabel til E.ONs offentlige ladestandere
 • Vejhjælp
 • Service
 • Forsikring (selvrisiko: 5.000 kr. inkl. moms)
 • Udstyr som Bluetooth og klimaanlæg
 • Realistisk rækkevidde på cirka 200 km
 • Betalt ejerafgift
 • Op til 3,5 kubikmeter plads i lastrummet
 • Læs mere om bilens dimensioner og specifikationer her

*Tilbuddet gælder så længe lager haves. I binder jer kun for 1 måned. I betaler 1,00 kr. ekskl. moms pr. overkørte km (inkl. opladning). Renault Kangoo 33 kWh kan max lade med op til 3,7 kW. 

I kan også vælge at få installeret en ladeboks ved jeres virksomhed og få ubegrænset strøm på E.ONs offentlige ladenetværk og hjemme på jeres egen ladeboks til 3.995,- kr. ekskl. moms pr. måned**.  

Det med småt

Renault Kangoo med All Inclusive City

E.ON Danmark A/S og Sixt Danmark A/S samarbejder om et fælles produkt, hvor Sixt udlejer Renault Kangoo Z.E. kombineret med All Inclusive City.
Elbilen lejes af Sixt, og det er derfor Sixts forsikringsvilkår og lejebetingelser, der er gældende.
Mindsteprisen er kr. 3.795 pr. måned, og der er 1 måneds binding. I perioden medfølger et All Inclusive City-abonnement.

Elbillejen forudsætter kreditgodkendelse. All Inclusive tilbydes pt. ikke til hyrevogne. Der tages forbehold for prisstigninger.

Renault Kangoo med All Inclusive Home

E.ON Danmark A/S og Sixt Danmark A/S samarbejder om et fælles produkt, hvor Sixt udlejer Renault Kangoo Z.E. kombineret med en ladeboks, som I låner af E.ON i perioden samt et All Inclusive Home-abonnement, som giver adgang til ubegrænset strøm ude og hjemme. Elbilen lejes af Sixt, og det er derfor Sixts forsikringsvilkår og lejebetingelser, der er gældende. Mindsteprisen er kr. 3.995 pr. måned, og der er 1 måneds binding. Mindsteprisen er ekskl. installation og forudsætter, at eksisterende installation kan anvendes. Dette skal aftales med E.ONs Key Account Manager, der aftaler nærmere med dig/jeres teknisk ansvarlige i afdækning af behovet for biler, ladeløsninger og installation.

Når I lader på egen ladeboks, bruger I egen strøm og betaler den strømpris, I kender. Vi refunderer strøm hver måned med kr. 2,33 inkl. moms pr. kWh. Pr. 1.8.2019 vil refusionen være kr. 2,28 pr. kWh inkl. moms.

**Installations- eller monteringsomkostningen for ladeboksen varierer efter de forhold, som er tilgængelige hos din virksomhed. Vi tager en dialog med dig eller jeres teknisk ansvarlige om, hvorvidt ladeboksen kan monteres på jeres eksisterende forsyning eller skal installeres med etablering af en ny installation.

Elbillejen forudsætter kreditgodkendelse. Der tages forbehold for prisstigninger.

Har du brug for at vide mere?

Vores e-mobility sælgere er klar til at hjælpe dig med yderligere spørgsmål, hvis du har brug for det. Skriv til os på emobility@eon.dk eller ring til vores Kundesupport på 70 27 05 77 .

Hvis du har spørgsmål til lejeaftalen kan du også kontakte Sixt kundesupport på tlf. 32 48 11 00 eller info@sixt.dk.