Sådan får vi certificeret grøn strøm i ladenetværket

Al strøm der kommer ud af stikkontakten – eller ladestanderen – er produceret på en blanding af energikilder. Vi kan altså ikke vælge, hvilken slags strøm der kommer ud af et udtag. Det vi kan gøre, er at købe certifikater.

Med certificater kan vi garantere, at der produceres en tilsvarende mængde strøm fra vedvarende energikilder, som den mængde strøm, der bliver brugt. På den måde er vi med til at sikre, at der produceres mere og mere strøm fra vedvarende energikilder, som fortrænger el fra fossile kilder.

Strømmen, der bruges på vores ladenetværk, er 100 % certificeret grøn strøm. På den måde er du garanteret grøn strøm, når du lader på et af vores mere end 2.200 ladepunkter over hele landet. Samtidig er du med til at øge produktionen af strøm fra vedvarende energikilder.

Vedvarende energikilder
Certificeret grøn strøm betyder, at strømmen produceres på vedvarende energikilder som fx vind- og solanlæg. Vi køber vedvarende energi svarende til den mængde strøm, vi bruger.

Den strøm, der kommer ud af din stikkontakt, ved ikke, om den er grøn eller sort. Effekten er altid den samme, når du tænder på kontakten. Men der er forskel på, hvilke producenter du støtter med din elregning.

Få en grøn elaftale, når du køber en E.ON ladeboks
Vi er gået sammen med elselskabet b.energy, så du sammen med din ladeboks kan få en elaftale med certificeret grøn strøm til hele dit hjem – også din hjemmeladeboks. Vælg et ladeabonnement, der passer lige til dit behov.