Få opladning til din nye MINI Cooper

Hos E.ON har du mulighed for at oplade din MINI Cooper elbil eller plugin-hybrid. Find det abonnement, der passer til dig. Du får adgang til et af Danmarks største ladenetværk med mere end 1.600 ladepunkter fordelt i byer og langs motorveje. Den el, vi køber ind til vores ladenetværk, er miljøcertificeret fra vedvarende energikilder. 

E.ON Home - ladeboks til din nye elbil derhjemme
Har du brug for en ladeboks til at oplade din MINI Cooper elbil eller plugin-hybrid derhjemme, kan du vælge mellem vores E.ON Home abonnementer. Du får også adgang til E.ONs ladenetværk til fordelagtige priser, hvor du kan oplade din bil.

Med en ladeboks derhjemme får du

  • fuldt batteri fra morgenstunden
  • nok strøm til hele huset
  • sikker og autoriseret installation
  • mulighed for tilbagebetaling af elafgift.

E.ON ladeboks - intelligent, driftsikker og i høj kvalitet
Vores intelligente ladeboks er produceret med eller uden fastmonteret ladekabel og passer til opladning af alle MINI Cooper elbiler og plugin-hybrider. Du ejer selv ladeboksen og har mulighed for at få tilbagebetaling af elafgiften, når du oplader din MINI Cooper derhjemme.

E.ON Drive - når du vil oplade din MINI Cooper i netværket

Har du ikke plads til ladeboks hjemme, kan du vælge mellem vores E.ON Drive abonnementer til opladning af din MINI Cooper elbil eller plugin-hybrid.

Du får adgang til hele vores ladenetværk af byladere, hurtigladere og lynladere. Du kan altid finde nærmeste ledige ladestander i vores app: E.ON Drive. Så kan du nemt oplade din MINI Cooper, når du er på farten. 

 

Et af Danmarks største ladenetværk fra Europas største privatejede energiselskab

E.ON tager del i den grønne omstilling og fokuserer på produktion af energi fra vedvarende energikilder, energinetværk og energieffektive kundeløsninger. E.ONs investeringer og aktiviteter udgør alle byggeklodser til fremtidens energisystem og den omstilling, der gradvis finder sted på energimarkedet i overgangen fra fossil til vedvarende og CO2-neutrale energikilder. 

Vi er en del af Europas største privatejede energiselskab E.ON SE. Gennem de seneste 10 år har vi investeret mere end 12 milliarder euro i vedvarende energi.

Vi arbejder også for renere og sundere bymiljøer. Det gør vi ved at tilbyde bæredygtige transportløsninger både til el- og gasdrevne biler. E.ON ejer og driver et af landets største netværk af ladestandere til elbiler med mere end 1.600 offentlige ladepunkter, herunder hurtigladere etableret langs motorvejsnettet og ved trafikale knudepunkter.

  • Et af Danmarks største ladenetværk med mere end 1.600 ladepunkter

  • Hurtigladere langs motorveje - slip for omveje, når du kører langt

  • Lynladere ved knudepunkter

  • Mulighed for nemt at skifte abonnement, hvis dit behov ændrer sig

  • E.ON Drive app med overblik over ledige ladestandere

  • Ladeboks derhjemme med mulighed for tilbagebetaling af elafgift