apartment up_arrowboka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Elbilambassadør

Bliv elbilambassadør og prøv ren køreglæde

Bliv elbilambassadør og kør i elbil i 6 måneder til ren tilbudspris

Vil du også prøve ren køreglæde med elbil?

Nu har E.ON et godt tilbud til dig, der gerne vil opleve ren køreglæde i hverdagen. Hvor du end bor i landet, kan du nu melde dig som elbilambassadør og opleve elbilens miljø- og støjfordele gennem vores ambassadørprogram. Vi har brug for ambassadører som dig til at sprede det gode budskab om elbilen og bæredygtig transport.

Bliv elbilambassadør

Vi sponsorerer i alt 18 ambassadørelbiler i hele Danmark så du, for bare kr. 2.560 om måneden, kan leje en BMW i3 i et halvt år inkl. service, forsikring* og gratis ekstra chauffør (værdi 500 kr.). Som elbilambassadør for E.ON sparer du kr. 1.500 om måneden på leje af din elbil.

Bilerne skal afhentes hos AVIS 17. februar 2017.  

Som en del af aftalen tegner du et All Inclusive abonnement, enten CITY-charge eller HOME-charge hos E.ON**. Så kan du tanke bilen med el fra vedvarende energi, når du er på farten eller med egen strøm derhjemme.

Der følger to kabler med i elbilen. Et "mormorkabel" som du bruger til at oplade elbilen med derhjemme i en almindelig stikkontakt med jord. Det tager ca. 12 timer at oplade et fuldt batteri. Ønsker du at oplade din elbil mere effektivt, hurtigt og sikkert, kan du låne en E.ON hjemmeladeboks gratis, hvis du opretter et HOME-Charge All Inclusive abonnement***. Der følger også et type II kabel med, som du skal bruge når du oplader på vores offentlige ladestandere.

Som elbilambassadør får du:

  • 1.000 kr. om måneden i tilskud til leje af elbil i seks måneder
  • Gratis ekstrachauffør (værdi 500 kr./md.)
  • Gratis leje af hjemmeladeboks ved oprettelse af All Inclusive HOME-charge abonnement

Kampagnen foregår i samarbejde med biludlejningsfirmaet AVIS. Læs mere om vilkårene for at leje en elbil.

Bliv ambassadør nu

Tilmeld dig her

dk-360x360-ambassadoer-smiley

Vilkår og betingelser

Vi udvælger elbilambassadører ud fra et først-til-mølle princip og en vurdering af dine kørsels- og ladebehov, så vi sikrer, at du får en god oplevelse som elbilist. Tilbuddet kan ikke benyttes af tidligere E.ON elbil-ambassadører, ansatte i E.ON Danmark A/S eller nuværende elbilkunder hos AVIS.

Som elbilambassadør for E.ON skal du være fyldt 21 år og have haft kørekort i minimum seks mdr. Du binder dig til leje af den valgte elbil i seks mdr. Du betaler billejen til AVIS hver måned. Når du henter din elbil skal du medbringe eget kørekort, og en kopi af ekstra chaufførs kørekort. Du skal også medbringe et gyldigt kreditkort (AVIS modtager ikke debet-kort såsom Mastercard Debet og Visa-Electron). Du lejer elbilen på AVIS' standard vilkår, hvor service og forsikring med en selvrisiko på 5.000 kr. er inkluderet.

Som elbilambassadør skal du tegne abonnement hos E.ON og du har også mulighed for at låne en hjemmeladeboks mod oprettelse af HOME-charge abonnement. Ladeboksen er kun til låns og skal afleveres skadesfri tilbage. Hvis ladeboksen bliver beskadiget eller ikke returneres efter endt periode, er der et erstatningskrav på kr. 4.995,- inkl. moms, som er ladeboksens værdi.

Du accepterer, at vi sender dig et evalueringsskema i løbet af din ambassadørperiode og evt. kontakter dig for at høre om dine oplevelser med elbilen.

Du skal afhente din elbil 17. februar 2017 hos et AVIS udlejningskontor - vi aftaler nærmere om afhentning når du er blevet ambassadør.  

*Basisforskring fra AVIS med en selvrisiko på 5.000 kr. Du kan vælge en lavere selvrisiko mod ekstra betaling.

**Du kan vælge mellem All Inclusive CITY-charge eller All Inclusive HOME-charge

***Kræver installation af et 16 ampere CEE-stik.

dk-360x360-ambassadoer-smiley
dk-588x469-energi

Kontakt

E.ON Danmark

Telefon 70 27 05 77

kundecenter@eon.dk

Avis

Telefon 33 26 80 80

Avis/elbiler

dk-1176x662 Ambassadørelbil
Denne side er opdateret 4 maj 2017