Strøm til din elbil - både ude og hjemme

Bestem selv, om du både vil have en ladeboks derhjemme og lade på et af Danmarks største ladenetværk. Eller bare vil lade på vores ladestationer med mere en 1.600 ladepunkter i byer og langs motorveje.

I vores offentlige ladenetværk får du grøn strøm fra certificeret vedvarende energi.

Fra benzin til el? Regn ud, hvad du sparer

Se, hvor meget du sparer i forbrug, når du skifter fra benzin til el. Se vores beregning her.

  • Et af Danmarks største ladenetværk med mere end 1.600 ladepunkter

  • Hurtigladere og lynladere langs motorveje - slip for omveje, når du kører langt

  • Smart og fremtidssikret ladeboks til hjemmet

E.ON Home
- intelligent hjemmeopladning

Du får både smart hjemmeopladning og billigere priser i et af Danmarks største ladenetværk E.ON Drive.

E.ON Drive
- opladning i hele netværket

Du får opladning i et af Danmarks største ladenetværk til gode priser - med certificeret, grøn strøm fra vedvarende energi.

E.ON Drive ladestationer

Få overblik over E.ONs mere end 1.600 ladepunkter fordelt i hele Danmark.

Download vores app

Få overblik over alle E.ONs ladestationer i hele Danmark. Find nemt en ledig stander.

Oplad på arbejde

Erhverv: Lad jeres egne elbiler op, og tilbyd opladning til medarbejdere, kunder og gæster.

Mere lynhurtig opladning

300 kW – så meget strøm leverer en af de 48 nye lynladere, som ladeoperatøren E.ON sætter op i løbet af 2022. Det betyder, at landets elbilister kan få cirka 200 km kørsel på 10-20 minutter – afhængig af bilens kapacitet.

Hvordan skal vi kunne lade 1 million elbiler?

Få svar i vores korte analyse/artikel, hvor vi sammenholder DTU’s forskning med vores egne erfaringer som ejer af landets største ladenetværk.

Torben vandt en elbil

Torben vandt en elbil med ladeboks derhjemme i et halvt år i E.ONs julekalender. Men kunne den lille Renault ZOE virkelig dække hele familiens behov? Det korte svar er ja!

Sådan får du strøm til din elbil

E.ON tilbyder forskellige løsninger, når du er på udkig efter strøm til din elbil. Det betyder for dig, at du kan vælge lige netop den løsning, som passer til dig og din elbils behov. Vi har ladestandere over hele Danmark, og vi tilbyder både løsninger til private og erhverv – det kalder vi fleksible ladeløsninger.

Har du mest af alt bare behov for at kunne oplade din elbil, når du er på farten? Så tilbyder vi forskellige løsninger, til at lade din elbil op – enten hvor du betaler for dit reelle forbrug af strøm, eller hvor du betaler en fast månedlig ydelse ligesom til dit mobilabonnement.

Har du brug for at oplade både hjemme og på farten, har vi også abonnement hertil. Du får opsat en ladestander hjemme og kan vælge mellem flere abonnementer.

Er det i stedet en erhvervsløsning til din virksomhed, du er på udkig efter, har vi også løsningen. Vi sørger for installation, service og administration af jeres elbiler, så I har mere tid til at fokusere på arbejdet. Du kan altså få strøm til elbil, som det passer dig.

Vi tilbyder ladeløsninger til alle bilmodeller.