Strøm til din elbil

Danmarks største ladenetværk med mere end 1.600 ladepunkter i byer og langs motorveje og naturligvis med strøm fra vedvarende energi.

Få ladeboks derhjemme

Fuldt opladt batteri fra morgenstunden og lad op i netværket, når du kører langt.

Lad op i E.ONs netværk

Ingen plads til ladeboks derhjemme? Find det City-abonnement, der passer til dig.

Overvejer du elbil?

Der er masser af fordele ved at køre elbil ift. benzin- og dieselbiler.

Oplad på arbejde

Erhverv: Lad jeres egne elbiler op, og tilbyd kunder og ansatte opladning, når de er hos jer.

Se alle E.ONs ladestationer

Få overblik over E.ONs mere end 1.600 ladepunkter fordelt i hele Danmark.

Download vores app

Få overblik over alle E.ONs ladestationer i hele Danmark. Tjek ledighed og filtrér på stiktyper.

Hvordan skal vi kunne lade 1 million elbiler?

Få svar i vores korte analyse/artikel, hvor vi sammenholder DTU’s forskning med vores egne erfaringer som ejer af landets største ladenetværk.

Torben vandt en elbil

Torben vandt en elbil med ladeboks derhjemme i et halvt år i E.ONs julekalender. Men kunne den lille Renault ZOE virkelig dække hele familiens behov? Det korte svar er ja!

Ditte Ylva, E.ON og Sixt

Ditte Ylvas første bil er en leaset elbil. Et omskifteligt liv som skuespiller og en bopæl midt inde i København- hvordan harmonerer det lige med at have bil? Ret godt, viste det sig.

Sådan får du strøm til din elbil

E.ON tilbyder forskellige løsninger, når du er på udkig efter strøm til din elbil. Det betyder for dig, at du kan vælge lige netop den løsning, som passer til dig og din elbils behov. Vi har ladestandere over hele Danmark, og vi tilbyder både løsninger til private og erhverv – det kalder vi fleksible ladeløsninger.

Har du mest af alt bare behov for at kunne oplade din elbil, når du er på farten? Så tilbyder vi forskellige løsninger, til at lade din elbil op – enten hvor du betaler for dit reelle forbrug af strøm, eller hvor du betaler en fast månedlig ydelse ligesom til dit mobilabonnement.

Har du brug for at oplade både hjemme og på farten, har vi også abonnement hertil. Du får opsat en ladestander hjemme til en fast månedlig pris for opladning og du kan samtidig oplade i E.ONs ladenetværk.

Er det i stedet en erhvervsløsning til din virksomhed, du er på udkig efter, har vi også løsningen. Vi sørger for installation, service og administration af jeres elbiler, så I har mere tid til at fokusere på arbejdet. Du kan altså få strøm til elbil, som det passer dig.

E.ON’s ydelser til elbiler

Når du bruger E.ON som dit ladenetværk, får du mere end 1.600 ladepunkter i byer og hurtigladere langs motorvejen at vælge imellem. Vi ser nemlig gerne, at du altid kan være på farten, og vi arbejder for at gøre det fordelagtigt at være elbilejer i dagens Danmark. Ikke nok med, at vi tilbyder Danmarks største ladenetværk, så er det også et særdeles miljøvenligt ét af slagsen. Vi er miljøcertificeret for vedvarende energikilder, og det betyder, at du kan komme fra A til B på en miljøvenlig måde med E.ON’s strøm til elbil.