1. Privat
  2. Strøm til din elbil

Strøm til din elbil

Danmarks største ladenetværk med strøm fra vedvarende energi.

Oplad ved arbejdspladsen

Den helt rigtige løsning til jeres egne, kunders eller medarbejderes elbiler.

Oplad på farten

Læs mere og bestil et af vores produkter til opladning i vores offentlige netværk.

Oplad hjemme og på farten

Læs mere og bestil et af vores produkter til opladning hjemme og på farten.

Overvejer du elbil?

Fremtiden er elektrisk - vi er ikke i tvivl. Bliv klogere på om elbilen er noget for dig.

Privatleasing i samarbejde med ALD

Nu kan du lease en Nissan LEAF til en fast pris inkl. ubegrænset opladning.

Lej den perfekte elbil i byen

Nu kan du leje en Renault ZOE Intens fra Sixt for 3.949 kr. pr. måned.

Se alle E.ONs ladesteder

Få overblik over alle E.ONs ladesteder til hybrid- og elbiler.

Download vores app

Få overblik over alle E.ONs ladesteder. Tjek ledighed og filtrér på stiktyper.

Sådan får du strøm til din elbil

E.ON tilbyder forskellige løsninger, når du er på udkig efter strøm til din elbil. Det betyder for dig, at du kan vælge lige netop den løsning, som passer til dig og din elbils behov. Vi har ladestandere over hele Danmark, og vi tilbyder både løsninger til private og erhverv – det kalder vi fleksible ladeløsninger.

Har du mest af alt bare behov for at kunne oplade din elbil, når du er på farten? Så tilbyder vi forskellige løsninger, til at lade din elbil op – enten hvor du betaler for dit reelle forbrug af strøm, eller hvor du betaler en fast månedlig ydelse ligesom til dit mobilabonnement.

Ser du i stedet et behov for at både kunne tanke strøm til din elbil, når du er hjemme, og mens du er på farten? Så dækker vi også dette behov med to fleksible løsninger, du kan vælge efter behov. Du kan nemlig enten få ubegrænset forbrug, eller du kan betale for den strøm, du bruger, mens din bil oplader.

Er det i stedet en erhvervsløsning til din virksomhed, som du er på udkig efter, har vi også løsningen. Vi sørger for installation, service og administration af jeres elbiler, så I har mere tid til at fokusere på arbejdet. Du kan altså få strøm til elbil, som det passer dig.

Hvad koster det at tanke en elbil hos E.ON?

Hos E.ON kan du som sagt vælge forskellige betalingsløsninger, når du vil oplade din elbil hos én af vores standere. Prisen afhænger både af den løsning for ladning, du vælger, og af den elbil, som du gerne vil have opladet.

Vælger du eksempelvis vores abonnementsløsning All Inclusive City 44, så du får fuld frihed til at bruge hele ladenetværket alt det, du vil, til din elbil med batteri op til 44 kWh, betaler du kun kr. 379,- pr. måned. Vil du i stedet betale udelukkende for dit reelle forbrug af strøm, kan du vælge vores City Member-medlemskab, der for kr. 99,- om måneden giver dig en kWh-pris på kr. 3,40. 

Har du i stedet behov for både at kunne lade elbilen op på farten og hjemme, kan du f.eks. vælge vores All Inclusive Home 44-abonnement, der giver dig ubegrænset opladning af elbil for kun kr. 579,- pr. måned for elbiler med batteri op til 44 kWh. Vil du hellere betale strøm pr. opladning af elbil, skal du af med kr. 99,- om måneden for en ladeboks, og du betaler kr. 3,40 pr. kWh på E.ONs offentlige ladenetværk. 

E.ON’s ydelser til elbiler

Når du bruger E.ON som dit ladenetværk, får du mere end 1.350 ladepunkter i byer og hurtigladere langs motorvejen at vælge imellem. Vi ser nemlig gerne, at du altid kan være på farten, og vi arbejder for at gøre det fordelagtigt at være elbilejer i dagens Danmark. Ikke nok med, at vi tilbyder Danmarks største ladenetværk, så er det også et særdeles miljøvenligt ét af slagsen. Vi er miljøcertificeret for vedvarende energikilder, og det betyder, at du kan komme fra A til B på en miljøvenlig måde med E.ON’s strøm til elbil.