1. Privat
  2. Strøm til din elbil

Strøm til din elbil

Danmarks største ladenetværk med strøm fra vedvarende energi.

Oplad ved arbejdspladsen

Den helt rigtige løsning til jeres egne, kunders eller medarbejderes elbiler.

Oplad på farten

Læs mere og bestil et af vores produkter til opladning i vores offentlige netværk.

Oplad hjemme og på farten

Læs mere og bestil et af vores produkter til opladning hjemme og på farten.

Overvejer du elbil?

Fremtiden er elektrisk - vi er ikke i tvivl. Bliv klogere på om elbilen er noget for dig.

Privatleasing i samarbejde med ALD

Nu kan du lease en Nissan LEAF til en fast pris inkl. ubegrænset opladning.

Lej den perfekte elbil i byen

Nu kan du leje en Renault ZOE Intens fra Sixt for 3.949 kr. pr. måned.

Se alle E.ONs ladesteder

Få overblik over alle E.ONs ladesteder til hybrid- og elbiler.

Download vores app

Få overblik over alle E.ONs ladesteder. Tjek ledighed og filtrér på stiktyper.

Sådan får du strøm til din elbil

E.ON tilbyder forskellige løsninger, når du er på udkig efter strøm til din elbil. Det betyder for dig, at du kan vælge lige netop den løsning, som passer til dig og din elbils behov. Vi har ladestandere over hele Danmark, og vi tilbyder både løsninger til private og erhverv – det kalder vi fleksible ladeløsninger.

Har du mest af alt bare behov for at kunne oplade din elbil, når du er på farten? Så tilbyder vi forskellige løsninger, til at lade din elbil op – enten hvor du betaler for dit reelle forbrug af strøm, eller hvor du betaler en fast månedlig ydelse ligesom til dit mobilabonnement.

Har du brug for at oplade både hjemme og på farten, har vi også abonnement hertil. Du får opsat en ladestander hjemme til en fast månedlig pris for opladning og du kan samtidig oplade i hele E.ONs ladenetværk.

Er det i stedet en erhvervsløsning til din virksomhed, du er på udkig efter, har vi også løsningen. Vi sørger for installation, service og administration af jeres elbiler, så I har mere tid til at fokusere på arbejdet. Du kan altså få strøm til elbil, som det passer dig.

E.ON’s ydelser til elbiler

Når du bruger E.ON som dit ladenetværk, får du mere end 1.350 ladepunkter i byer og hurtigladere langs motorvejen at vælge imellem. Vi ser nemlig gerne, at du altid kan være på farten, og vi arbejder for at gøre det fordelagtigt at være elbilejer i dagens Danmark. Ikke nok med, at vi tilbyder Danmarks største ladenetværk, så er det også et særdeles miljøvenligt ét af slagsen. Vi er miljøcertificeret for vedvarende energikilder, og det betyder, at du kan komme fra A til B på en miljøvenlig måde med E.ON’s strøm til elbil.