Fjernvarme på Tuse Næs

Vil du også have fjernvarme? Så behøver vi din tilkendegivelse nu, så vi kan komme videre med processen. 

Tuse Næs Lokalforum arbejder sammen med E.ON om at få Byvarme til Udby og Hørby. På nuværende tidspunkt er ca. halvdelen af de nødvendige interessetilkendegivelser indhentet, men vi har brug for flere, hvis anlægget skal blive til noget. Vi beder derfor om din foreløbige tilkendegivelse, hvis du er interesseret i fjernvarme.

Ønsker du at give din tilkendegivelse for Byvarme på Tuse Næs kan du gøre det her.


Kort om Byvarme – fjernvarme tæt på dig

Byvarme er et lokalt fjernvarmeanlæg, som byens egne borgere ejer og styrer gennem et a.m.b.a. (andelsselskab med begrænset ansvar).

Byvarme kræver, at der bliver bygget et nyt fjernvarmeanlæg og lagt et fjernvarmenet i byen, så boliger og bygninger får adgang til fjernvarmen. 

Tuse Næs Byvarme A.M.B.A.

Har du brug for at komme i kontakt med Tuse Næs Byvarme A.M.B.A. kan du kontakte følgende personer:

Henning Wallin Olsen (formand)
Tlf.: 20 82 03 46
hwo@kmd.dk

Hans Ravn (kasserer)
h@hans-ravn.dk

Følg med i processen

 • Midler til projektforslag skal dække omkostninger

  For at få dækket omkostningerne til udarbejdelsen af et projektforslag har Tuse Næs Byvarme a.m.b.a søgt om midler i puljen Puljemidler til Projektforslag. Puljen styres af Holbæk Kommune, og der forventes svar på ansøgningen snart.
   

  A.m.b.a.’et er også i gang med at indsamle de uforpligtende interessetilkendegivelser. Har du indsendt din? Hvis ikke, så skynd dig at vise din interesse i at få fjernvarme til Tuse Næs ved at indsende din tilkendegivelse.

 • Mød os til Skvulp Festival 9-10 juni!

  9.-10. juni står Tuse Næs Byvarme a.m.b.a. klar til at svare på dine fjernvarme-spørgsmål til Skvulp Festivalen 2023. Tuse Næs er blevet en del af Skvulp Festivalen, så det betyder, at vores bod står på Hørby Havn. Kom forbi til en snak, og lær mere om Byvarme!

 • Torsdag d. 27. april er der etableret A.M.B.A. på Tuse Næs!

  Tuse Næs Byvarme A.M.B.A. er nu en realitet efter den stiftende generalforsamling 27. april. Omkring 40 bysbørn var med til at stifte a.m.b.a.’et, og bestyrelsen blev valgt uden modkandidater. Udover bestyrelsen er der valgt to suppleanter.

   

  Bestyrelsen består af:

  • Jon Lind (Hørby)
  • Claus Olsen (Kisserup/Udby)
  • Henning Olsen (Udby)
  • Mogens Weinreich (Hørby)
  • Hans Ravn (Udby)
  • Mikael Kolind (Hørby)

   

  Suppleanter:

  • Brian Larsen (Udby) 
  • Ulrich Iversen (Hørby)

   

  Det videre Byvarme-forløb planlægges i tæt samarbejde med E.ON, og på nuværende tidspunkt er der indsamlet en god mængde interessetilkendegivelser.

 • Kom til stiftende generalforsamling for Tuse Næs Byvarme a.m.b.a.

  Vi holder stiftende generalforsamling for Tuse Næs Byvarme a.m.b.a., så vi kan komme et skridt nærmere på lokal fjernvarme.
   

  Hvor og hvornår?
  Torsdag 27. april 2023 kl. 19.00 Pyramiden, Udby Skole

  Se dagsorden for mødet her.


  Vil du med i bestyrelsen
  Overvejer du at stille op til bestyrelsen i a.m.b.a.-selskabet, så kontakt Henning Olsen på: henning.w.olsen@privat.dk eller telefon 20 82 03 46.

 • 1. marts 2023: ”Borgermøde om fjernvarme på Tuse Næs”

  Onsdag 1. marts indbød Tuse Næs Lokalforum til borgermøde om fjernvarme på Tuse Næs. Omkring 100 borgere deltog for at høre mere om varmeplanerne for området. E.ON deltog med en præsentation af fjernvarmekonceptet Byvarme, som vil kunne dække Udby og Hørby. Næste skridt er indkaldelse til en stiftende generalforsamling, som vil ligge i april.


  Borgermøde præsentation

   

  Borgermøde referat

 • Første borgermøde 1. marts kl. 19 – kom og vær med!

  Borgermødet afholdes onsdag den 1. marts kl. 19.00 i Pyramiden på Udby Skole Udbyvej 42, lokalet kan rumme 150 deltagere som maksimum.

 • NYHED: Tuse Næs Lokalforum har underskrevet hensigtserklæring

  Tuse Næs Lokalforum og E.ON har begge underskrevet en hensigtserklæring om at fortsætte samarbejdet om udvikling af en fjernvarmeløsning til Tuse Næs. Hensigtserklæringen giver Tuse Næs Lokalforum mulighed for at trække på E.ONs erfaring og viden om etablering af fjernvarmenet i mindre byer. Henning Wallin og Hans Ravn fra Lokalforum fik æren af at skrive under, og de er begge glade for at kunne komme godt videre i arbejdet med at få fjernvarmen til Tuse Næs.