Fjernvarme i Annisse Nord

Vil du også have fjernvarme? Så behøver vi din tilkendegivelse nu, så vi kan komme videre med processen. 

Annisse Nord Lokalråds energi- og klimagruppe arbejder sammen med E.ON om at få Byvarme til Annisse Nord. For at anlægget bliver til noget, har vi brug for 350 interessetilkendegivelser. Vi beder derfor om din foreløbige tilkendegivelse, hvis du er interesseret i fjernvarme.

Ønsker du at give din tilkendegivelse for Byvarme i Annisse Nord kan du gøre det her:


Kort om Byvarme – fjernvarme tæt på dig

Byvarme er et lokalt fjernvarmeanlæg, som byens egne borgere ejer og styrer gennem et a.m.b.a. (andelsselskab med begrænset ansvar).

Byvarme kræver, at der bliver bygget et nyt fjernvarmeanlæg og lagt et fjernvarmenet i byen, så boliger og bygninger får adgang til fjernvarmen. 
 

Annisse Lokalråds energi- og klimagruppe

Har du brug for at komme i kontakt med Annisse Lokalråds energi- og klimagruppe kan du kontakte:

Jette Haugaard (formand)
haugaard@garbogaard.dk

Følg med i processen

  • Første borgermøde 16. marts
  • Annisse Nord har underskrevet hensigtserklæring 6. februar 2023

    Annisse Nord Lokalråds energi- og klimagruppe og E.ON har begge underskrevet en hensigtserklæring om at fortsætte samarbejdet om udvikling af en fjernvarmeløsning til Annisse Nord. Hensigtserklæringen giver Annisse Nord Lokalråds energi- og klimagruppe mulighed for at trække på E.ONs erfaring og viden om etablering af fjernvarmenet i mindre byer. Jette Haugaard fra Lokalrådet fik æren af at skrive under, og hun er glad for at kunne komme godt videre i arbejdet med at få fjernvarmen til Annisse Nord.