E.ON magasinet - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Magasinet

E.ON magasinet

5. udgave af E.ON magasinet fra februar 2017

Vi sætter innovation under luppen og fortæller flere historier om grøn omstilling. Siden sidst har vi startet et innovationsprogram, hvor vi inviterer
grønne iværksættere ind for at hjælpe os med at skabe fremtidens energiløsninger i programmet #accelerateCPH.

Vi har også sat Danmarks største biogasanlæg i drift og koblet det på det danske gasnet, og så har vi åbnet endnu en biogastankstation, som skal sikre mere grøn transport i hovedstadsområdet.

I dette magasin kommer du helt tæt på Connie Hedegaard, som i et personligt interview giver et spændende indblik i, hvordan hun finder energi til at påvirke klimaagendaen på mange forskellige niveauer i både Danmark og udlandet.
Vi tager dig også med på et par spændende virksomhedsbesøg hos Faxe Kalk og i DGI-byen.

Endelig kigger vi ind i fremtidens energiløsninger og fortæller, hvordan vi arbejder med innovation i E.ON, og hvordanvores svenske kunder kan lagre solens energi i eget batteri.

Læs hele magasinet her

dk-360x450-magasinnr5

4. udgave af E.ON magasinet fra september 2016

Denne udgave kredser om det, der ligger vores hjerte nært: Grøn omstilling.
Siden sidste udgave har vi blandt andet været i fuld gang med at lukke CO2-neutral biometan ud i det danske naturgasnet, gøre livet nemmere for elbilejere og etablere flere gastankstationer.

I denne udgave kan du læse meget mere om vores nye, store biogasanlæg i Vrå i Nordjylland og om vores forskellige elbiltiltag. Du kan også komme tættere på Christina Meyer Bengtsson – Claus Meyers hustru – som fortæller om livet i New York, hvor parret har åbnet restaurant og madmarked i den ikoniske togstation, Grand Central Terminal.

Du kommer en tur med rundt i Hotel- og Restaurantskolens omfattende bæredygtighedsprojekt, der blandt andet involverer strøm fra vandenergi fra E.ON, ligesom du får et kig ind bag facaden på Danmarks nationalstadion, Telia Parken, der nu kan tænde projektørerne over banen med god samvittighed.

Læs hele magasinet her

dk-360x450-eon-magasin-sep-2016-forside

3. udgave af E.ON magasinet fra januar 2016

Denne gang kan du læse om, hvordan personlig træner og tv-sundhedsguru Jacob Søndergaard har fundet succes på tilfældighedens vej, og om hvorfor den internationale FN By i København har hjemme i et lavenergihus.

Vi har også interviewet Instituttet for Fremtidsforskning og spurgt til,
hvordan fremtidens transport og energiproduktion ser ud. Se også de farverige ‘glasbilleder’ i fotoreportagen fra Ardagh Glass Holmegaard, som fremstiller nye glas til fødevarebranchen af genbrugsglas.

I denne udgave kan du også få et indblik i, hvordan E.ON arbejder med sit varemærke på rejsen mod en mere bæredygtig fremtid. Endelig kan du i artiklen Kunsten at hente solen ned, læse om solenergi i Californien.

Læs hele magasinet her

E.ON magasinet No 3

dk-360x450-magasinjan2016

2. udgave af E.ON magasinet fra september 2015

Du kan læse om, hvordan vi arbejder med at udvikle og tilbyde bæredygtige
energiløsninger. Og hvordan skuespiller og cirkusdatter Patricia Schumann finder sin indre energi på scenen og i hverdagen. Se også den imponerende fotoreportage fra stålvalseværket, NMLK Dansteel i Frederikssund, som E.ON leverer energi til.

Læs hvordan Kurhotel Skodsborg er i gang med at omlægge sit varmeforbrug til et mere bæredygtigt af slagsen - og få et indblik i en varmeteknikers hverdag.

Endelig kan du læse om DriveNow, som netop har sat 400 eldrevne BMW i3’ere på gaden i København, verdens første 100% elektriske bybil-
system.

Læs hele magasinet her

E.ON magasinet No 2

dk-360x450-eonmagasin-nr2

1. udgave af E.ON magasinet fra januar 2015

E.ON magasinet kredser om ’god energi’ på mange niveauer. Vi har lavet magasinet for at give dig et bedre indblik i vores verden og færden, og vi har krydret magasinet med flotte billeder, historier og nyheder.

I en række artikler kan du læse om, hvordan vi arbejder med at udvikle og tilbyde bæredygtige energiløsninger. Du kan læse om, hvad der driver klima- og energiminister, Rasmus Helveg Petersen, og hvordan han finder energi til at balancere ministerjobbet og familielivet.

Se også fotoreportagen fra en formiddag med en af Københavns første skraldebiler på gas. Og læs om vindmølleteknikerens hverdag med høje bølger og frokost på toppen af en vindmølle – og mange andre gode historier.

Læs hele magasinet her

E.ON magasinet No 1

dk-360x450-eonmagasin-nr1
Denne side er opdateret 12 februar 2019