Er du vores studentermedhjælper i Sales? 

Har du smil i stemmen og er klar på at sælge fremtidens opladning til elbiler? 

Så søg stillingen som Sales Advisor i Sales Denmark, E.ON eMobility Nordics
Startdato: Hurtigst muligt – søg senest d. 30. juni 2021, men hellere i dag.

Timer: 15 pr. uge - fleksibel arbejdstid.

E.ON i Norden og e-mobilitet
E.ON er på forkant med udviklingen af ​​fremtidens bæredygtige energiløsninger. I de senere år har vi investeret betydeligt i avancerede, bæredygtige energiløsninger og mobilitet. Inden for opladning til elbiler (eMobility) har vi mere end 2.400 offentlige ladepunkter i Danmark, Sverige og Norge - og vi udvider fortsat vores netværk i hele Europa.

Det er vores forpligtelse at konvertere til 100 % vedvarende og genanvendt energi inden 2025. Det er ikke en lille ambition. Derfor har vi brug for banebrydende medarbejdere, der er modige nok til at gøre en forskel. For eMobility-forretningen i Norden betyder det at tilbyde personlige, relevante og enkle løsninger til vores kunder og hjælpe dem med at stille om til bæredygtighed.

Kan du identificere dig med de ambitioner, og brænder du for grøn energi?

Din nye rolle som Sales Advisor
Som Sales Advisor får du ansvar for at kontakte og sælge direkte til kunder i det danske erhvervsliv. Du får erfaring med alle dele af salgsprocessen og vil selv opsøge, drive og lande salg til virksomheder. Samtidig har du masser af sparring med teamlederen og dine to kolleger i Sales, der vil hjælpe dig til at få succes med dine mange leads og kunder, som du laver aftaler med.

Du får ansvar for dine egne segmenter af små og mellemstore virksomheder, hvor du via kampagner eller direkte kontakt får oparbejdet din egen lead- og kundeportefølje.

Vi forventer, at du er positiv, selvstændig, proaktiv og værdsætter struktur. Det er et must, at du tidligere har arbejdet med kundekontakt og i CRM eller andre systemer, der holder styr på kunder og salgsprocesser. Du kan også have erfaring fra marketing, så du ved, at kampagner, tilpasning af produkter og rådgivning er vigtigt for at kunne lande et salg.

Dine primære opgaver bliver at

 • opdyrke leads i markedet og sælge til nye og eksisterende kunder
 • udarbejde salgskampagner i samarbejde med dine kolleger i Sales, Business Development og Marketing
 • holde dig orienteret om nye muligheder for salg inden for dit segment af små og mellemstore virksomheder
 • være proaktiv og kontakte mulige leads; nye og eksisterende kunder
 • holde kundemøder via telefon, Teams eller fysisk, hvis det tillades i hht. COVID-retningslinjer
 • holde styr på din pipeline og salg i CRM
 • komme med innovative ideer til, hvordan vi griber dit segment an
 • give tilbagemeldinger til din teamleder om, hvordan produkter og priser virker hos dine leads og kunder.


Det tilbyder vi:

 • Ansvar fra første dag med konkret indflydelse i markedet og i E.ON Nordics.
 • Arbejde med overgangen til bæredygtig mobilitet og hjælpe med at bekæmpe klimaforandringer.
 • Unik stilling, der giver praktisk erfaring inden for salg, som er godt på CV’et i alle kommercielle sammenhænge.
 • Viden om salg, rådgivning og forretningsanalyse.
 • Daglig feedback og regelmæssig coaching fra din teamleder.
 • Store karrieremuligheder i en hurtigt voksende industri, karrieresupport og adgang til et bredt netværk i energibranchen og konsulentfirmaer i hele Europa.
 • Konkurrencedygtig aflønning på timebasis.


Interesseret?
Søg stillingen allerede i dag ved at sende ansøgning og CV direkte til Team Leader, Sales Denmark, Troels Kent Christensen: troels.christensen@eon.dk. Vi indkalder løbende til jobsamtaler og forventer, at du starter i juli måned eller hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, så ring gerne til Troels Kent Christensen på +45 3038 6143.

E.ON tager del i den grønne omstilling

Vi gør grøn omstilling let for private og virksomheder. Vi ejer og driver et af landets største netværk af ladestandere til elbiler og leverer opladning til både elbiler, elbusser, ellastbiler og eltaxi. I Danmark producerer og sælger vi bæredygtig fjernvarme og biogas. Vi sælger og rådgiver også om energieffektivisering, varme og grøn mobilitet som fx biogas og el til tung transport. Vi er en del af Europas største privatejede energiselskab E.ON SE med 50 millioner kunder og 75.000 medarbejdere (2020). I 2020 investerede vi mere end 4,1 milliarder euro i vedvarende energiløsninger.

E.ON Danmark A/S beskæftiger cirka 65 medarbejdere og har hovedsæde i moderne lokaler centralt på Frederiksberg nær metro og s-tog. Vi tilbyder god kantineordning, hjemmearbejdsplads, personalegoder og rare kollegaer.