Har du solid erfaring som KAM, og kan du åbne døren til nye kunder?

Grøn og innovativ virksomhed
Vi går forrest, når det gælder udviklingen af fremtidens bæredygtige energi. I de senere år har vi investeret betydelige beløb i bæredygtig varmeproduktion, opladning af elbiler og produktion af biogas. Vi ejer mere end 2.400 offentlige ladepunkter til elbiler i Danmark, Sverige og Norge – og vi udbygger fortsat.

Vi brænder for at konvertere transportsektoren fuldstændigt til bæredygtig energi. Det er ikke en lille ambition, derfor har vi brug for passionerede medarbejdere, som er modige nok til at gøre en forskel. På kontoret er vi en god blanding af specialister, kreative og administratorer.

Stort ansvar for vækst af vores eMobility-forretning
Som Key Account Manager bliver du ansvarlig for salg primært til virksomheder. Dit job er at opsøge og afslutte nye aftaler med relevante kundeemner – efter vores fastlagte strategi. Du arbejder som udgangspunkt på vores kontor på Frederiksberg eller hjemmefra, men har også lejlighedsvise kundebesøg i hele landet.

I det daglige refererer du til Troels Kent Christensen vores Team Leader for Sales Denmark, e-Mobility.

Du får blandt andet ansvar for at

 • opdrive og sælge til nye, store og mellemstore B2B-relationer
 • målrettet styrke loyaliteten hos kunder og samarbejdspartnere
 • udvikle og implementere aftaler med kunder og samarbejdspartnere
 • nå dine egne og salgsteamets fælles mål
 • udvikle nye kundeløsninger i tæt samarbejde med Business Development

Din baggrund
Den rette profil skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret og målrettet. Samtidig er det vigtigt, at du er en teamplayer. Vi forventer en lang, solid erfaring inden for salgsfaget og den rigtige indstilling til salgsarbejdet; du forstår, at et salg kan være et langt træk, men også kan gå lynhurtigt. Erfaring inden for eMobility er ikke nødvendigt, men du har en interesse for energi, miljø, klima, teknik, biler og lignende. Du skal have lysten og evnen til at begå dig på alle niveauer hos kunder og samarbejdspartnere – fra vicevært til direktør. Og på tværs af faggrænser på kontoret.

Du har

 • erfaring fra løsnings- eller projektsalg
 • solid erfaring med rejsen fra at skabe første kontakt til at lukke aftalen med B2B-kunder
 • færdigheder i at sammensætte rammeaftaler og håndtere udbud
 • stærke kommunikationsevner – både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk
 • lyst til at arbejde i en international virksomhed – og gerne på tværs af grænser
 • evnen til at håndtere flere opgaver på samme tid og navigere i en travl hverdag.

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse som fx bachelor, cand.merc. eller HD. Du er rutineret bruger af Office-pakken.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Claus Møller på 2535 2392 eller Team Leader, Sales Denmark, eMobility Solutions Nordic, Troels Kent Christensen 3038 6143. Vi behandler alle henvendelser fortroligt. Søg stillingen her gerne snarest muligt og senest den 29. september 2021.

Om E.ON

90 % af den energi, E.ON producerer i Norden, er CO2-neutral. Vi gør grøn omstilling let for private og virksomheder. Vi ejer og driver landets største netværk af ladestandere til elbiler.  I Danmark producerer og sælger vi bæredygtig fjernvarme og biogas. Vi sælger og rådgiver også om energieffektivisering, varme og grøn mobilitet som biogas til tung transport og opladning af elbiler. Vi er en del af Europas største privatejede energiselskab E.ON SE med 32 millioner kunder og 43.000 medarbejdere (2019). Gennem de seneste 10 år har vi investeret mere end 10 milliarder euro i vedvarende energi.

E.ON Danmark A/S beskæftiger cirka 60 medarbejdere og har hovedsæde i moderne lokaler centralt på Frederiksberg nær gode transportmuligheder. Vi tilbyder god kantineordning, hjemmearbejdsplads, personalegoder og rare kollegaer.