Har du solid erfaring som KAM, og kan du åbne døren til nye kunder?

E.ON søger Key Account Manager eMobility

Grøn og innovativ virksomhed 
Vi går forrest, når det gælder udviklingen af fremtidens bæredygtige energi. I de senere år har vi investeret betydelige beløb i bæredygtig varmeproduktion, opladning af elbiler og produktion af biogas. Vi ejer mere end 2.400 offentlige ladepunkter til elbiler i Danmark, Sverige og Norge – og vi udbygger fortsat. 

Vi brænder for at konvertere transportsektoren fuldstændigt til bæredygtig energi. Det er ikke en lille ambition, derfor har vi brug for passionerede medarbejdere, som er modige nok til at gøre en forskel. På kontoret er vi en god blanding af specialister, kreative og administratorer.

Stort ansvar for videreudvikling af vores eMobility forretning
Som Key Account Manager bliver du ansvarlig for salg til primært virksomheder, ejendomsadministratorer og boligforeninger. Dit job er at opsøge og afslutte nye aftaler med relevante kundeemner – efter vores fastlagte strategi. Du arbejder som udgangspunkt på vores kontor på Frederiksberg, men har også lejlighedsvise kundebesøg i hele landet.

Du refererer til Sara Östergaard - vores Head of Sales, eMobility Solutions, Nordic. 

Du får blandt andet ansvar for at

  • målrettet styrke loyaliteten hos kunder og samarbejdspartnere
  • udvikle og implementere aftaler med kunder og samarbejdspartnere
  • nå dine egne og salgsteamets fælles mål
  • sælge direkte til B2B
  • udvikle nye kundeløsninger i tæt samarbejde med Business Development 

 

Din baggrund
Den rette profil skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret og målrettet. Samtidig er det vigtigt, at du er en teamplayer. Du skal have lysten og evnen til at begå dig på alle niveauer hos kunder og samarbejdspartnere – fra vicevært til direktør. Og på tværs af faggrænser på kontoret.

  • Erfaring fra løsnings- eller projektsalg er en fordel.
  • Solid erfaring med at skabe første kontakt til at lukke aftalen med B2B-kunder
  • Stærke kommunikationsevner - både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.
  • Lyst til at arbejde i en international virksomhed – og gerne på tværs af grænser.
  • Evne til at håndtere flere opgaver på samme tid og navigere i en travl hverdag

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse som fx bachelor, cand.merc. eller HD. Du er rutineret bruger af Office-pakken.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Claus Møller på 2535 2392 eller Nordic Head of Sales eMobility, Sara Östergaard +46 722 07 53 92. Vi behandler alle henvendelser fortroligt. Søg stillingen her gerne snarest muligt og senest den 12. april 2021.

 

Søg stilling her.

90 % af den energi, E.ON producerer i Norden, er CO2-neutral. Vi gør grøn omstilling let for private og virksomheder. Vi ejer og driver landets største netværk af ladestandere til elbiler.  I Danmark producerer og sælger vi bæredygtig fjernvarme og biogas. Vi sælger og rådgiver også om energieffektivisering, varme og grøn mobilitet som biogas til tung transport og opladning af elbiler. Vi er en del af Europas største privatejede energiselskab E.ON SE med 32 millioner kunder og 43.000 medarbejdere (2019). Gennem de seneste 10 år har vi investeret mere end 10 milliarder euro i vedvarende energi.

E.ON Danmark A/S beskæftiger cirka 60 medarbejdere og har hovedsæde i moderne lokaler centralt på Frederiksberg nær gode transportmuligheder. Vi tilbyder god kantineordning, hjemmearbejdsplads, personalegoder og rare kollegaer.