1. Om E.ON
 2. Job hos E.ON
 3. Jobopslag projektleder

E.ON søger forretningsorienteret projektleder til bæredygtige energiløsninger

Har du en god forretningsforståelse og er du til grønne energiløsninger? Vil du indgå i et stærkt fagligt team i en spændende international virksomhed? Så er stillingen som projektleder hos E.ON helt sikkert noget for dig.

Vi søger en projektleder, der vil få ansvaret fra definitionen af projektet (løsningsdesign) til den endelige overdragelse til enten kunden eller E.ONs egen driftsorganisation. Projekterne er af varierende størrelse og gennemføres dels internt på tværs af E.ONs egen portefølje og dels for kunder, med involvering fra eksterne rådgivere, entreprenører og leverandører.

Du udvikler og gennemarbejder selv projekterne, som indebærer nødvendige analyser, beregninger og dokumentation i henhold til E.ONs projektmodel. Endeligt mestrer du at inddrage kunden og øvrige interessenter i processen og sikrer accept af løsningerne.

Foruden selve projektledelsen vil du komme til at spille en central rolle i udviklingen af nye forretningsmuligheder, segmentering og produkter. Du vil blive en del af teamet Asset Management & Optimisation bestående af 3 medarbejdere og lederen af teamet.

Dine primære opgaver

 • Vurdering, løsningsdesign, projektledelse og sparring i forbindelse med energioptimering samt etablering og udbygning af produktionsanlæg og -systemer
 • Planlægning og gennemførsel af nye investeringsprojekter tilvejebragt gennem dataopsamling, tekniske driftsanalyser og business cases
 • Varetage daglig kontakt til kunder, leverandører og øvrige interessenter i forbindelse med projektledelsen
 • Sikre den nødvendige opfølgning på økonomi, tidsplan og interessenter i ”dine” projekter

Din profil

 • Du har overblik og god forretningsforståelse med indblik i både teknik og økonomi. Har du oveni købet erfaring med løsningssalg er det et stort plus
 • Du har gerne en bred teknisk viden, suppleret med hands-on erfaring eller du er motiveret for at bruge din teoretiske viden i praksis
 • Du har en baggrund som maskinmester, ingeniør, teknolog og har eventuelt erfaring med VVS, ventilation og bygningsinstallationer
 • Du er løsningsorienteret og arbejder selvstændigt i en travl hverdag
 • Du er struktureret og trives i at holde den nødvendige dokumentation
 • Du har gode kommunikations- og forhandlingsevner
 • Du har gode IT-kundskaber (Office pakken, MS Project mv.)
 • Der er begrænset rejseaktivitet, men stillingen fordrer at du har kørekort til personbil og egen bil

En spændende og innovativ virksomhed

E.ON er et bæredygtigt energiselskab og er helt fremme, når det gælder udviklingen af fremtidens bæredygtige energiløsninger. Virksomheden tager aktivt del i den grønne omstilling. I de senere år har virksomheden således investeret betydelige beløb i opkøb og etablering af nye forretningsområder inden for bæredygtig varmeproduktion, mobilitet og biogas.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Asset Management & Optimisation, Michael V. Thorslund på 3038 6168 eller Rekrutteringskonsulent Claus Møller på 2535 2392. Vi behandler alle henvendelser fortroligt. Søg stillingen her gerne snarest muligt og senest den 2. december 2019, da vi afholder samtaler løbende.

E.ON tager del i den grønne omstilling

I Danmark producerer og sælger vi bæredygtig fjernvarme, vindenergi og biogas. Vi sælger og rådgiver også om el og gas, energieffektivisering og grøn mobilitet som biogas til transport og opladning af elbiler. Vi er en del af Europas største privatejede energiselskab E.ON SE med 32 millioner kunder og 43.000 medarbejdere (2017). Gennem de seneste 10 år har vi investeret mere end 10 milliarder Euro i vedvarende energi.

E.ON driver landets største netværk af ladestandere til elbiler og flere biogastankstationer i samarbejde med OK. 90% af den energi, E.ON producerer i Norden, er CO2-neutral. E.ON Danmark A/S har hovedsæde i moderne lokaler centralt på Frederiksberg nær gode transportmuligheder og beskæftiger cirka 70 medarbejdere.

En spændende branche i konstant udvikling

E.ON er en virksomhed, hvor din energi og dine resultater vil være med til at forme jobbet. Dine resultater er både vigtige og synlige for hele organisationen. For den rette person vil der være rig mulighed for både faglig og personlig udvikling.