1. Om E.ON
  2. Job hos E.ON
  3. Jobopslag Biogas studentermedhjælp

E.ON søger studentermedhjælper til Biogas & gMobility

Er du til bæredygtig energi og grøn omstilling, og vil du indgå i et fagligt stærkt team i en international virksomhed? Så er denne stilling interessant for dig!

Spændende og innovativ virksomhed
E.ON er helt fremme, når det gælder udviklingen af fremtidens bæredygtige energiløsninger. I de senere år har vi investeret betydelige beløb i opkøb og etablering af nye forretningsområder inden for bæredygtige energiløsninger. Udover vores fjernvarmeværk omfatter de danske aktiviteter drift og ejerskab af landets største netværk af ladestandere til elbiler, såvel som tre gastankstationer samt flere biogasanlæg i partnerskaber - heriblandt et af Nordens største.

I Biogas & gMobility arbejder vi med alle aspekter af teknisk og økonomisk projektledelse af store biogasprojekter, med udvikling af strategiske samarbejder, portefølje og forretningsudvikling.

Vi tilbyder: studierelevant & fleksibelt arbejde
Som studentermedhjælper i Biogas & gMobility, arbejder du cirka 15 timer om ugen. Arbejdstiden er fleksibel med mulighed for færre timer i eksamensperioder og ekstra timer i ferieperioder eller efter aftale. Du indgår i fællesskab på en spændende arbejdsplads, hvor der er tæt samarbejde på tværs afafdelingerne med søde og hjælpsomme kollegaer. Du kan se frem til faglig udvikling samt rum for at præge dit eget arbejde. Du får en god forståelse for biogassektoren og biogassens rolle i den grønne omstilling. Kontoret er direkte ved Flintholm Station.

Dine primære opgaver
Du kommer til at støtte afdelingen med en bred vifte af forskellige opgaver. På den administrative side vil du stå for udarbejdelse af beregningsgrundlag, fakturakontrol, vedligeholdelse og opdatering af analysefiler. På den mere analysetunge side, vil du arbejde med udvikling af analyseværktøjer og rapporter, analyser på tværs af biogasanlæg med henblik til økonomisk optimering og produktionsoptimering, markedsanalyser og bidrag til business cases og strategiudvikling.

Om dig
Du er i gang med en relevant videregående uddannelse, såsom cand.merc, cand.polit, cand.oecon eller et ingeniør videnskabeligt fag og har ca. 1,5 år tilbage af studiet. Fra dit studie medbringer du forretningsforståelse, analytiske evner samt en god portion nysgerrighed. Du har interesse for grøn omstilling i energisektoren, og du har lyst til at sætte dig ind i økonomiske og tekniske problemstillinger omkring biogas og gasmobilitet.

Opgaverne kan være af varierende økonomisk betydning for virksomheden, og med visse opgaver følger et stort ansvar. Derfor udgør grundighed og validering af resultater en stor faktor i jobbet. Der forventes stor selvstændighed, da vores afdeling er i en rivende udvikling.

Derudover er du superbruger i Excel - kendskab til VBA, SQL, el.lign. er et plus, men ikke krav.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Portefølje Manager Oliver Scharf på oliver.scharf@eon.dk eller mobil 3038 6100. Ansøgning og relevante dokumenter sendes ligeledes til Oliver Scharf.

Vi ønsker at besætte stillingen snarest muligt og kalder løbende ind til samtaler. Vi behandler alle ansøgninger og forespørgsler fortroligt.