1. Om E.ON
 2. Job hos E.ON
 3. Jobopslag BI Analytiker

E.ON søger BI Analytiker

Trives du i krydsfeltet mellem IT og Business Intelligence? Og vil du gerne hjælpe os med at udvikle vores Business Intelligence-funktion og bidrage til E.ON Danmarks fortsatte udvikling? Har du desuden erfaring fra, at arbejde med store datamængder? Så er stillingen som BI Analytiker hos E.ON helt sikkert noget for dig.

Du bliver en del af en afdeling på i alt 5 medarbejdere, hvor vi arbejder med IT, BI og analyser. Din arbejdsplads vil blive vores kontor på Frederiksberg, hvor du vil referere til vores Head of IT.

Dine primære opgaver bliver

 • Konfiguration af produkter i IT systemer
 • Opbygning af BI-rapporter og dashboards i dialog med forretningsområderne
 •  Deltagelse i projektarbejde ved IT-implementeringer
 • Ad hoc analyser og forespørgsler fra forretningen
 • Validering og afstemning af store datamængder
 • Udvikling i Microsoft SQL Server 2016, herunder SSAS, SSIS og SSRS
 • Power BI specialist

Din baggrund og profil

Du skal gerne have en struktureret tilgang til dine opgaver. Du forstår at arbejde uafhængigt samtidig med at du optræder som en rigtig holdspiller. Når det kommer til dine faglige interesser, så trives du rigtigt godt med at arbejde med opbygning og vedligeholdelse af datakuber og SQL-databaser. Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse på MSc. eller bachelor niveau og har som minimum 2-3 års erfaring fra en lignende stilling. Vi forventer desuden at du har en viden om:

 • Microsoft og Azure BI Stack: SQL Server, Analysis Service, Reporting Services, Integration Services, Azure Data Factory, Azure Database, Azure Analysis Services, Data Gateway, Power BI
 • Systemerne: AX 2012, CRM 2011
 • Programmerings-kendskab indenfor et af følgende områder: SQL, C#, VBA, R, PHP, JavaScript, HTML, CSS

Hvis du har viden om elmarkedet vil det være en fordel, men det er ikke et krav. Vi kunne også godt tænke os, at du har kompetencer indenfor:

 • Datamodellering
 • Projektledelse
 • Excel på et højt niveau

En spændende og innovativ virksomhed

E.ON er et bæredygtigt energiselskab og er helt fremme, når det gælder udviklingen af fremtidens bæredygtige energiløsninger og partnerskaber. Virksomheden tager aktivt del i den grønne omstilling. I de senere år har virksomheden således investeret betydelige beløb i opkøb og etablering af nye forretningsområder inden for bæredygtig varmeproduktion, mobilitet og biogas. Det er EON’s fortsatte strategi at være førende i udviklingen af nye innovative energiløsninger.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of IT, Frank Hiort på 3038 6147 eller Rekrutteringskonsulent Claus Møller på 2535 2392. Vi behandler alle henvendelser fortroligt. Søg stillingen snarest muligt og senest den 29. februar 2020, da vi afholder samtaler løbende.

Søg stillingen her

E.ON tager del i den grønne omstilling

I Danmark producerer og sælger vi bæredygtig fjernvarme og biogas. Vi sælger og rådgiver også om energieffektivisering, varme og grøn mobilitet som biogas til tung transport og opladning af elbiler. Vi er en del af Europas største privatejede energiselskab E.ON SE med 32 millioner kunder og 43.000 medarbejdere (2019). Gennem de seneste 10 år har vi investeret mere end 10 milliarder Euro i vedvarende energi.

E.ON driver landets største netværk af ladestandere til elbiler og flere biogastankstationer i samarbejde med OK. 90% af den energi, E.ON producerer i Norden, er CO2-neutral. E.ON Danmark A/S har hovedsæde i moderne lokaler centralt på Frederiksberg nær gode transportmuligheder og beskæftiger cirka 60 medarbejdere.