1. Om E.ON
  2. Job hos E.ON
  3. Job hos E.ON Danmark

E.ON søger Netværksspecialist til eMobility Solutions, Nordic

Har du solid erfaring med IT-Netværk, og vil du påvirke fremtidens mobilitet?

Spændende og innovativ virksomhed
E.ON går forrest, når det gælder udviklingen af fremtidens bæredygtige energiløsninger. I de senere år har vi investeret betydelige beløb i opkøb og etablering af nye forretningsområder inden for bæredygtig varmeproduktion, mobilitet og biogas. Inden for eMobility har vi mere end 2.400 offentlige ladepunkter til elbiler i Danmark, Sverige og Norge – og vi fortsætter udbygningen af vores netværk i hele Europa.

Stort ansvar for videreudvikling af vores e-Mobility forretning
Som Netværksspecialist får du en central rolle i forhold til vores back-end system i E.ONs eMobility forretning. Opgaverne spænder bredt. Du kommer til at arbejde med styring og drift af det eksisterende system, som fx styring af ladestandere og serveradministration samt udvikling af fremtidens eMobility platform.

Du bliver en del af et kompetent team, der arbejder med løsninger til hele værdikæden. Din arbejdsplads vil blive vores kontor på Frederiksberg, hvor du vil referere til vores Head of IT & Architecture, E.ON Denmark.

Du får bl.a. ansvar for:

·        Fejlsøgning og fejlrettelse af ladestandere

·        Idriftsættelse af ladestandere

·        Udvikling af støttesystemer/databaser

·        Udvikling og implementering af fremtidige løsninger

·        Rapportering af netværkets løbende status

·        Tæt samarbejde med de øvrige e-mobility forretningsenheder

Din baggrund
Du skal kunne arbejde selvstændigt og målrettet. Samtidig er det vigtigt, at du har en
struktureret tilgang til dine opgaver og er en teamplayer.

·        Erfaring og forståelse for netværksarkitektur

·        Erfaring med udvikling af web-løsninger (JavaScript mv.)

·        Erfaring med projektarbejde

·        Trives med at nørkle med tekniske løsninger

·        Lyst til at arbejde med grøn omstilling i en international virksomhed

Vi forventer, at du har en relevant IT-uddannelse og at du har mindst 5 års erfaring med lignende opgaver.

Interesseret?
Send din ansøgning til edk.spoc@eon.dk snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til – efter 5. august - at kontakte Head of IT and Architecture, Frank Hiort, på 3038 6147. I sommerferien kan du kontakte Klaus Jacobsen på 4019 0597.

Ansøgningsfrist: 10. august 2019

E.ON tager del i den grønne omstilling

I Danmark producerer og sælger vi bæredygtig fjernvarme, vindenergi og biogas. Vi sælger og rådgiver også om el og gas, energieffektivisering og grøn mobilitet som biogas til transport og opladning af elbiler. Vi er en del af Europas største privatejede energiselskab E.ON SE med 32 millioner kunder og 43.000 medarbejdere (2017). Gennem de seneste 10 år har vi investeret mere end 10 milliarder Euro i vedvarende energi.

E.ON driver landets største netværk af ladestandere til elbiler og flere biogastankstationer i samarbejde med OK. 90% af den energi, E.ON producerer i Norden, er CO2-neutral. E.ON Danmark A/S har hovedsæde i moderne lokaler centralt på Frederiksberg nær gode transportmuligheder og beskæftiger cirka 70 medarbejdere.

En spændende branche i konstant udvikling

E.ON er en virksomhed, hvor din energi og dine resultater vil være med til at forme jobbet. Dine resultater er både vigtige og synlige for hele organisationen. For den rette person vil der være rig mulighed for både faglig og personlig udvikling.