Job hos E.ON Danmark - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Medarbejdere

Job hos E.ON Danmark

E.ON søger Key Account Manager til e-Mobility Solutions, Nordic

Har du solid erfaring som KAM, og har du lysten til at udvikle fremtidens mobilitet?

Spændende og innovativ virksomhed
E.ON går forrest, når det gælder udviklingen af fremtidens bæredygtige energiløsninger. I de senere år har vi investeret betydelige beløb i opkøb og etablering af nye forretningsområder inden for bæredygtig varmeproduktion, mobilitet og biogas. Inden for e-Mobility har vi mere end 2.400 offentlige ladepunkter til elbiler i Danmark, Sverige og Norge – og vi fortsætter udbygningen af vores netværk i hele Europa.

Stort ansvar for videreudvikling af vores e-Mobility forretning
Som Key Account Manager bliver du ansvarlig for salg til regioner, kommuner og private virksomheder. Med afsæt i den fastlagte strategi vil dit job være at opsøge og afslutte nye aftaler med relevante kundeemner med særligt fokus på private virksomheder og kommuner. Du vil som udgangspunkt arbejde hjemmefra eller fra vores kontor på Frederiksberg.

Du vil referere til vores Head of Sales, e-Mobility Solutions, Nordic.

Du får bl.a. ansvar for:

- At sikre realisering af egne og salgsteamets mål

- Udvikle og implementere aftaler med kunder og samarbejdspartnere

- Direkte salg til B2B og B2M

- Styrke loyaliteten hos kunder og samarbejdspartnere

- Tæt samarbejde med Business Development omkring nye kundeløsninger

Din baggrund
Du skal kunne arbejde selvstændigt og målrettet. Samtidig er det vigtigt, at du har en struktureret tilgang til dine opgaver og er en teamplayer. Du skal kunne begå dig på alle niveauer hos kunder og samarbejdspartnere – fra vicevært til direktør.

- Erfaring fra enten bilbranchen eller en elbiloperatør er en fordel,
men ikke et absolut krav

- Solid erfaring med B2B-salgsproces - fra at skabe første kontakt til at lukke aftaler

- Stærke kommunikationsevner såvel mundtligt som skriftligt på dansk og engelsk

- Lyst til at arbejde i en international virksomhed – og gerne på tværs af grænser

- Erfaring med salg af tekniske løsninger er et plus, men ikke et krav

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse som f.eks. bachelor, cand.merc. eller HD og at du er rutineret bruger af Office-pakken.

Interesseret?
Send din ansøgning til claus.seitzberg@eon.dk snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Claus Seitzberg på 3038 6190.

E.ON tager del i den grønne omstilling

I Danmark producerer og sælger vi bæredygtig fjernvarme, vindenergi og biogas. Vi sælger og rådgiver også om el og gas, energieffektivisering og grøn mobilitet som biogas til transport og opladning af elbiler. Vi er en del af Europas største privatejede energiselskab E.ON SE med 32 millioner kunder og 43.000 medarbejdere (2017). Gennem de seneste 10 år har vi investeret mere end 10 milliarder Euro i vedvarende energi.

E.ON driver landets største netværk af ladestandere til elbiler og flere biogastankstationer i samarbejde med OK. 90% af den energi, E.ON producerer i Norden, er CO2-neutral. E.ON Danmark A/S har hovedsæde i moderne lokaler centralt på Frederiksberg nær gode transportmuligheder og beskæftiger cirka 70 medarbejdere.

En spændende branche i konstant udvikling

E.ON er en virksomhed, hvor din energi og dine resultater vil være med til at forme jobbet. Dine resultater er både vigtige og synlige for hele organisationen. For den rette person vil der være rig mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Denne side er opdateret i dag 10:43