Job hos E.ON Danmark - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Medarbejdere

Job hos E.ON Danmark

HR Business Partner

IT-studentermedhjælper HR Business Partner

Hos E.ON er vi alle forskellige, men vi har én ting til fælles. Vi brænder for vores mål om en omstilling til 100 pct. vedvarende energi inden 2025. Dette er en stor ambition og for at nå den, har vi behov for mennesker, der ønsker at gøre en forskel og gå nye veje. I E.ON foretager vi bæredygtige investeringer for at skabe en verden, som drives af naturens kraft i stedet for på bekostning af den.

Arbejdsopgaver

Som HR Business Partner hos E.ON vil du arbejde i en bred og spændende rolle, hvor du er en professionel forretningsstøtte i operationelle og strategiske HR-spørgsmål. Du er drevet af at ville gøre en forskel og styrke E.ONs ambition om at blive den foretrukne partner for bæredygtige energiløsninger.

Du håndterer selvstændigt det løbende HR-arbejde inden for dit forretningsområde og er en del af ledelsen for vores danske aktiviteter samt en del af ledelsen i vores nordiske Mobility and Life Cycle Solutions organisation. Samtidig bliver du også en del af et mindre HR Business Partner team, som er ansvarlig for vores HR-aktiviteter.

Du vil være drivkraften i samarbejdet med ledere og HR-kolleger om at udvikle vores virksomhedskultur, styrke vores fremtidige kompetencebehov og sikre en god medarbejderoplevelse for nuværende og fremtidige medarbejdere. Du driver og støtter ledere med kontraktlige spørgsmål, arbejdsret og forhandlinger.

Konkret indebærer stillingen følgende områder:

 • Ansvarlig for at drive professionelle rekrutteringsprocesser, herunder kompetenceafklaring, samtaler og test

 • Udvikling af personalepolitikker

 • GDPR-ansvar indenfor HR

 • Leder- og medarbejderudvikling

 • Coaching af ledere og facilitering af workshops i forhold til HR-redskaber

 • Assistance ved afskedigelser, sygefraværssamtaler mv.

 • Håndtering af tilfredshedsundersøgelser, herunder sammen med lederne sikre igangsættelse af værdiskabende, synlige forbedringstiltag og sikre ejerskab og forankring i organisationen

 • Understøtte professionelle on- og offboarding processer

 • Bidrage til employer branding, mangfoldighed- og social ansvarlighedsinitiativer 

 • Udvikle og forbedre HR tools og processer

 • Udvikle compensation & benefits politikker 


Stillingen er placeret  på vores kontor på Frederiksberg, men involverer rejse og tilstedeværelse på vores hovedkontor i Malmö samt vores kontor i Oslo. 

 

Profil

Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau, f.eks. inden for human ressource management, erhvervspsykologi eller lignende, samt flere års erfaring inden for operationelt og strategisk HR. Du er en god kommunikatør og skaber nemt gode relationer gennem din ligefremme og tydelige facon. Gennem din engagerede og resultatbevidste tilgang inspirerer du dine omgivelser til at udvikle sig, vokse og præstere på arbejdet. Du trives med at arbejde for og udvikle dig i en virksomhed, der er i konstant forandring og vækst. 

For os er det vigtigt, at dine personlige egenskaber er i overensstemmelse med E.ONs værdier, så du føler dig som en naturlig del af vores forretning: "Vores kunder er i centrum, vi samarbejder, vi er innovative og arbejder med løbende forbedringer, vi opnår succes sammen og vi handler ansvarligt med et åbent sind." 

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Claus Møller på tlf.: 2535 2392 eller CEO Tore Harritshøj på tlf.: 3038 6110. Vi behandler alle henvendelser fortroligt. Søg stillingen her, gerne snarest muligt og senest den 26. juni.

 

IT-studentermedhjælper

Er du til innovative energiløsninger og grøn omstilling, og vil du indgå i et fagligt stærkt team i en international virksomhed?
 

Spændende og innovativ virksomhed

E.ON er helt fremme, når det gælder udviklingen af fremtidens bæredygtige energiløsninger. I de senere år har vi investeret betydelige beløb i opkøb og etablering af nye forretningsområder inden for bæredygtig varmeproduktion, elektrisk mobilitet, gasmobilitet og biogas.

Et dynamisk og fleksibelt miljø hvor du får ansvar fra dag ét

Vi har i øjeblikket rigtig travlt med at drive den grønne omstilling, og derfor har vi brug for en studentermedhjælper i Business Support, der kan assistere os med såvel forskelligartede opgaver som driftsrelaterede af slagsen. Som studentermedhjælper i E.ONs Business Support arbejder du cirka 15-20 timer om ugen. Arbejdstiden er meget fleksibel med mulighed for færre timer i eksa-mensperioder og ekstra timer i ferieperioder. Opgaverne kan være af varierende økonomisk betyd-ning for virksomheden, og visse opgaver ligger der et ret stort ansvar i. Derfor udgør validering af resultater en stor faktor i jobbet.

Om dig

Du er i gang med en videregående IT-uddannelse, gerne med en økonomisk vinkel som eksempelvis cand.merc.(it), matematisk modellering og computing, datalogi eller lignende, og har op til 3 år

tilbage af studiet. Du har interesse for IT, lyst til at arbejde med data og er superbruger i Excel. Det er en fordel, hvis du også har kendskab til VBA, SQL, C#, javascript eller andre kodesprog. Du har stærke analytiske, statistiske og matematiske evner. Du er omhyggelig, struktureret, nysgerrig og serviceminded, og så formår du at arbejde både i teams og selvstændigt.

Dine primære opgaver

Du kommer til at beskæftige dig med en bred vifte af forskellige opgaver lige fra analysetunge opgaver til mere administrative opgaver.

Du kommer bl.a. til at:

 • udvikle og opdatere rapporter
 • udarbejde business cases
 • yde salgs- og analysesupport
 • udføre større analyseopgaver
 • få tildelt diverse opgaver med dataindsamling og validering af mængdedata
 • udvikle, opdatere og vedligeholde systemer
 • løse ad hoc-opgaver
   

Vi tilbyder:

 • en spændende arbejdsplads ved Flintholm Station med gode transportmuligheder
 • søde og hjælpsomme kolleger, heriblandt andre studerende
 • grundig oplæring og faglig udvikling
 • gode muligheder for at præge dit eget arbejde

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Business Intelligence Analyst, Alexander Rosenkilde på mail: alexander.rosenkilde@eon.dk eller telefon 30 38 61 65. Søg stillingen her. Vi ønsker at besætte stillingen snarest muligt og indkalder løbende til samtaler. Vi behandler alle ansøgninger og forespørgsler fortroligt.

E.ON

E.ON tager del i den grønne omstilling. I Danmark producerer og sælger vi bæredygtig fjernvarme, vindenergi og biogas. Vi sælger og rådgiver også om el og gas, energieffektivisering og grøn mobilitet som biogas til transport og opladning af elbiler. Vi er en del af Europas største privatejede energiselskab E.ON SE med 32 millioner kunder og 43.000 medarbejdere (2017). Gennem de seneste 10 år har vi investeret mere end 10 milliarder Euro i vedvarende energi.

E.ON driver landets største netværk af ladestandere til elbiler og flere biogastankstationer i samarbejde med OK. 90% af den energi, E.ON producerer i Norden, er CO2-neutral. E.ON Danmark A/S har hovedsæde i moderne lokaler centralt på Frederiksberg nær gode transportmuligheder og beskæftiger cirka 70 medarbejdere.

Du får et job i en spændende branche i konstant udvikling

E.ON er en virksomhed, hvor din energi og dine resultater vil være med til at forme jobbet. Dine resultater er både vigtige og synlige for hele organisationen. For den rette person vil der være rig mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Søg job

Har du fundet et job du gerne vil søge? Udfyld formularen og upload relevante dokumenter her

Denne side er opdateret 1 august 2018