apartment up_arrowboka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization

Job hos E.ON Danmark

Vi er glade for, at du viser interesse for at arbejde hos os! Her finder du alle de ledige job hos E.ON i Danmark.

Vi har desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket

E.ON Danmark

E.ON Danmark A/S indgår i det internationale energiselskab E .ON SE, der her  hovedsæde i Tyskland og mere end 33 millioner kunder i Europa, Rusland og USA.

I Danmark handler vi med el og gas, står for drift af varmeværker og fjernvarmenet og producerer bæredygtig varme til private og erhvervskunder.  E.ON er desuden førende på produktion af biogas og drifter en af verdens største havvindmølleparker, Rødsand II.

Vi tilbyder også bæredygtige mobilitetsløsninger, både til el- og gasdrevne køretøjer.  E.ON driver landets største netværk af ladestandere til elbiler og flere biogastankstationer i samarbejde med OK. 90% af den energi, E.ON producerer i Norden, er CO2-neutral.

 

Du får et job i en spændende branche i konstant udvikling

E.ON er en virksomhed, hvor din energi og dine resultater vil være med til at forme jobbet. Dine resultater er både vigtige og synlige for hele organisationen. For den rette person vil der være rig mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Denne side er opdateret 13 januar 2017