Job hos E.ON Danmark - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Medarbejdere

Job hos E.ON Danmark

Juridisk studentermedhjælp

Vil du bidrage til den grønne omstilling?

E.ON er midt i en rivende udvikling, der bl.a. omfatter bæredygtig transport, biogasproduktion samt totalløsninger inden for energi og mobilitet.

Træfsikre juridiske idéer og hurtig praktisk bistand har stor betydning for vores udvikling, og dermed for vores produkter og kunder, og vi søger derfor en studerende til at være med til at omsætte juridisk kunnen til forretning.

Du skal hovedsageligt bidrage med undersøgelser og udarbejdelse af dokumenter på det erhvervsretlige område. Du skal også analysere ny lovgivning af betydning for forretningen – efter omstændighederne lovgivning af mere teknisk karakter, herunder eksempelvis på skatte-, afgifts- og tilskudsområdet. Du kan blive tilknyttet længerevarende projekter, herunder eksempelvis inden for persondatabeskyttelse, markedsføring, forbrugeraftalelovgivning og selskabsret. Det er således en forudsætning, at du har en vis erfaring med at arbejde inden for disse fag eller som minimum har en vis teoretisk viden på området.

Som en del af vores team får du en bred kontaktflade i hele organisationen. Vi tænker sammen og arbejder sammen, men du vil gradvis få dine egne sager med tilhørende ansvar, leverancer og deadlines.

Vi tilbyder et selvstændigt studenterjob med gode arbejdsforhold, hvor du vil være tæt på beslutningerne, og derfor får rig mulighed for faglig og personlig udvikling. Arbejdstiden er ca. 15-20 timer om ugen, og er fleksibel i forhold til opgaveskrivning og eksamener. Vores kontor ligger ved Flintholm St.

Din profil

Du læser cand.jur eller cand.merc.jur., og har gerne et par år tilbage af studiet. Du er analytisk og kan hurtigt sætte dig ind i juridiske fordele, risici og konsekvenser af eksisterende, foreslåede eller kommende forretningsmæssige tiltag.  Du har mod på at forfatte dokumenter på engelsk. Du er velformuleret, omhyggelig, struktureret og service-minded og kan arbejde både i team og selvstændigt.

Ansøgning

For yderligere oplysninger kontakt eventuelt koncernjurist Susanne Gren Harstad på telefon 30 38 61 12. Ansøgning og CV e-mailes ligeledes til Susanne Gren Harstad på susanne.harstad@eon.dk. Skriv ”Studentermedhjælper” i emnefeltet. Vi ønsker at besætte stillingen snarest muligt og kalder løbende ind til samtaler. Vi behandler alle ansøgninger og forespørgsler fortroligt og i overensstemmelse med EU's persondataforordning.

E.ON Danmark

E.ON tager del i den grønne omstilling. I Danmark producerer og sælger vi bæredygtig fjernvarme, vindenergi og biogas. Vi sælger og rådgiver også om el og gas, energieffektivisering og grøn mobilitet som biogas til transport og opladning af elbiler. Vi er en del af Europas største privatejede energiselskab E.ON SE med 32 millioner kunder og 43.000 medarbejdere (2017). Gennem de seneste 10 år har vi investeret mere end 10 milliarder Euro i vedvarende energi.

E.ON driver landets største netværk af ladestandere til elbiler og flere biogastankstationer i samarbejde med OK. 90% af den energi, E.ON producerer i Norden, er CO2-neutral. E.ON Danmark A/S har hovedsæde i moderne lokaler centralt på Frederiksberg nær gode transportmuligheder og beskæftiger cirka 70 medarbejdere.

Du får et job i en spændende branche i konstant udvikling

E.ON er en virksomhed, hvor din energi og dine resultater vil være med til at forme jobbet. Dine resultater er både vigtige og synlige for hele organisationen. For den rette person vil der være rig mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Søg job

Har du fundet et job du gerne vil søge? Udfyld formularen og upload relevante dokumenter her

Denne side er opdateret 30 januar 2019