Job hos E.ON Danmark - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Medarbejdere

Job hos E.ON Danmark

Jurist/Erhvervsjurist

Indkøbs- og serviceassistent
 


Indkøbs- og serviceassistent

Er du serviceminded af person, og ønsker du en alsidig hverdag med flere kasketter på?
 

Spændende og innovativ virksomhed

E.ON er helt fremme, når det gælder udviklingen af fremtidens bæredygtige energiløsninger. I de senere år har vi investeret betydelige beløb i opkøb og etablering af nye forretningsområder inden for bæredygtig varmeproduktion, elektrisk mobilitet, gasmobilitet og biogas.

Et dynamisk miljø med højt til loftet

Vi har i øjeblikket rigtig travlt med at servicere vores kunder og drive den grønne omstilling. Derfor har vi brug for en kombineret indkøbs- og serviceassistent, der kan assistere os med en række forskellige serviceopgaver. Du får en bred berøringsflade i hele organisationen og kommer bl.a. til at supportere både vores administrerende direktør, salgsdirektøren og indkøbschefen. Med reference til vores Finance Manager bliver du en del af en virksomhed, der udvikler sig i et hastigt tempo. Omgangstonen er uformel og vi har højt til loftet. Engagement og entreprenørånd kendetegner vores hverdag.

Om dig

Som person er du serviceminded, grundig og udadvendt. Du kan godt lide forskelligartede opgaver, men trives også med opgaver af driftsmæssig karakter, og så har du sans for detaljen. Vi forestiller os, at du er åben for at lære nyt, da du kommer til at arbejde med vores indkøbs- og leverandørmodul efter grundig oplæring. Derudover er du en god kollega, der forstår vigtigheden af at arbejde sammen som en samlet enhed mod fælles mål.

Dine opgaver

Generelt skal du hjælpe med at …

 • koordinere og eksekvere praktikaliteter i forbindelse med events
 • håndtere gæster, vi får på besøg og udlevere gæstekort, parkeringstilladelser mv.
 • håndtere ind- og udgående post, herunder skal du scanne fakturaer, så de kommer ind i vores system
 • sørge for, at vores tekøkken ser pænt og ryddeligt ud, herunder tømning og opfyldning af opvaskemaskine
 • købe gaver til interne og eksterne aktører
 • koordinere praktiske detaljer i forbindelse med forretningsrejser o.lign.
 • booke møder og mødelokaler
 • udføre diverse forefaldende opgaver

Specifikt skal du hjælpe vores indkøbschef med at …

 • oprette indkøbsordrer og leverandører i AX
 • godkende faktura-workflow
 • have den daglige kontakt til viceværterne og vores rengøringsleverandør

Din baggrund

Du har erfaring med ovenstående opgaver fra en lignende stilling i en virksomhed, hvor tempoet også er højt og opgaverne er mange. Vi forestiller os desuden, at du er hjemmevant i Office-pakken.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Finance Manager, Bertil Hammerby på mail: bertil.hammerby@eon.dk eller tlf.: 30 38 61 74.

Vi behandler alle henvendelser fortroligt. Send din ansøgning til bertil.hammerby@eon.dk mærket ”Indkøbs- og serviceassistent” snarest muligt og senest 15. april, da vi afholder samtaler løbende.


Jurist/erhvervsjurist

Er du solidt – og bredt – juridisk funderet, kan du forhandle, og vil du være med til at udvikle vores forretning?
 
Spændende og innovativ virksomhed

E.ON er helt fremme, når det gælder udviklingen af fremtidens bæredygtige energiløsninger. I de senere år har vi investeret betydelige beløb i opkøb og etablering af nye forretningsområder inden for bæredygtig varmeproduktion, el og gas til vejtransport og inden for biogasbranchen.

Stort ansvar i et dynamisk miljø

For os er juraen et redskab til at udvikle og styrke vores forretningsaktivitet, og da den grønne omstilling tager fart, sætter vi også farten op. Vi søger derfor en cand.jur. eller cand.merc.jur. til at opmande supporten til forretningsgrenene.

Vi leder ikke efter en ekspert, men efter en bredt funderet all-rounder med god dømmekraft og sikker mavefornemmelse for, hvordan en udfordring kan løses. Vi sætter pris på stærk faglig analyse, men det er den træfsikre omsætning af tanke til praksis, der tæller mest. Du er detaljeorienteret, men har især blik for det store billede. Du tænker ikke i problemer og no-go’s, men i udfordringer og løsninger.

Udfærdigelse og forhandling af kontrakter er en væsentlig del af vores hverdag. Du kender NLM, Orgalime, AB, ABT, ABR m.fl., og forstår juridiske og kommercielle fordele og ulemper ved hvert sæt vilkår. Du skal være rede til at træde ind i forhandlingsforløb med kort varsel, ligesom du kan give dit besyv med i relation til også de mange ikke-juridiske aspekter af den pågældende forhandling. En anden af dine væsentlige opgaver bliver at udvikle vores contract management, claims management mv. Det vil være en fordel, hvis du har interesse for eller erfaring med et eller flere af følgende områder:

 • entrepriseret
 • IP-/IT-/databeskyttelsesret/markedsføringsret
 • finansieringsret/selskabsret/venture capital, og/eller
 • udbuds-/konkurrenceret.

Du er ambitiøs og kvik og har en positiv attitude og et højt humør. Du behersker dansk på skrift og i tale, og engelsk på forhandlingsniveau, ligesom du kan formulere dig på solidt, juridisk engelsk sprog. Du forstår og kan læse svensk og norsk, og hvis du også har erfaring med lovgivning i disse lande, vil det være en yderligere fordel. Derudover har du kørekort til personbil. Erfaring med vores brancher er ikke et krav.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Claus Møller på tlf.: 25 35 23 92. Vi behandler alle henvendelser fortroligt. Søg stillingen her, gerne snarest muligt og senest den 5. april.

E.ON

E.ON tager del i den grønne omstilling. I Danmark producerer og sælger vi bæredygtig fjernvarme, vindenergi og biogas. Vi sælger og rådgiver også om el og gas, energieffektivisering og grøn mobilitet som biogas til transport og opladning af elbiler. Vi er en del af Europas største privatejede energiselskab E.ON SE med 32 millioner kunder og 43.000 medarbejdere (2017). Gennem de seneste 10 år har vi investeret mere end 10 milliarder Euro i vedvarende energi.

E.ON driver landets største netværk af ladestandere til elbiler og flere biogastankstationer i samarbejde med OK. 90% af den energi, E.ON producerer i Norden, er CO2-neutral. E.ON Danmark A/S har hovedsæde i moderne lokaler centralt på Frederiksberg nær gode transportmuligheder og beskæftiger cirka 70 medarbejdere.

Du får et job i en spændende branche i konstant udvikling

E.ON er en virksomhed, hvor din energi og dine resultater vil være med til at forme jobbet. Dine resultater er både vigtige og synlige for hele organisationen. For den rette person vil der være rig mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Denne side er opdateret 15 marts 2018