Vil du stå i spidsen for de teams, der får flere over i elbil og gør Danmark mere bæredygtigt?

Så søg stillingen som Head of Operations & Customer Care i E.ON. Bliv den leder, som sørger for, at vores ladenetværk og kundeservice fungerer perfekt. 
 

E.ON Danmark: En del af Europas største privatejede energiselskab
I E.ON brænder vi for bæredygtighed og vil konvertere transportsektoren fuldstændigt til el eller biogas. Det er ingen lille ambition, derfor har vi brug for en ny leder, der er modig nok til at gøre en forskel.

Operations og Customer Care
I afdelingen Operations varetager vi den daglige drift og udvikling af vores ladenetværk i Danmark, og dit fokus er på vores danske kunder og samarbejdspartnere. Vi tilbyder relevant og brugervenlig opladning af elbiler til vores kunder, som gør deres hverdag mere bæredygtig.

I Kundeservice sidder dedikerede medarbejdere, der sikrer kunden den bedst mulig oplevelse med deres ladeløsning. Det gælder alt fra installation af ladesboks via af vores partner til at sørge for, at kunden får det helt rigtige produkt til opladning, der passer præcist til deres behov. Hverken mere eller mindre.

Sammen med vores eksterne callcenter sikrer vi, at alt first-line support kanaliseres videre til interne stakeholders, så vi sikrer en stærk struktur, der sætter kunden i centrum, uanset som gælder fejlretning på ladestandere eller spørgsmål om regninger.  

Vær med til at videreudvikle vores ladenetværk
Du kommer til at indgå i eMobility-ledelsen i Danmark, men du kommer også til at tage del i en global transformation af hele E.ONs eMobility-forretning, hvor vi arbejder hårdt på at skabe mere synergi mellem landene. Din primære opgave er at lede udviklingsprojekter og optimere driften af vores ladenetværk. Og følge ekspansionen op med kundeservice i særklasse.

Du får en koordinerende rolle på tværs af afdelinger og faggrænser i en organisation, hvor vi både har veletablerede processer og forretningsgange, men samtidigt udvikler os hurtigt i takt med markedets nærmest eksplosive vækst.

Personligt får du her en enestående mulighed for at påvirke resultaterne af en intensiv transformation i en global organisation.

Dit primære ansvar:

 • Lede begge teams og sørge for fælles succes - i alt otte fuldtidsansatte, tre konsulenter og fire studerende
 • Have budget- og personaleansvar for begge teams
 • Udvikle og optimere drift, processer og kontakt med vores leverandører
 • Udvikle nye tjenester og løsninger i tæt samarbejde med den øvrige eMobility-forretning
 • Følge proaktivt op på kvalitet og kundetilfredshed
 • Forebygge fejl og koordinere med kundeservice, servicepartnere og installatører
 • Sørge for at ladenetværket fungerer optimalt – vores kunder skal have en oplevelse i særklasse.

Vi forestiller os, at du

 • er en dygtig og visionær leder, der gerne går forrest
 • struktureret, tager ansvar, kan koordinere og delegere
 • har styr på processer og udvikling samt sikrer transparens via KPI’er
 • forholder dig analytisk til de problemstillinger, der tikker ind
 • har udprægede ’people skills’ og er ordentlig
 • skifter mellem dansk og engelsk både skrift og tale – uden at tænke over det
 • trives med at nørkle med tekniske løsninger og har dokumenteret erfaring indenfor first og second line support.

Du får din hverdag på kontoret på Frederiksberg sammen med 70 kollegaer, som udgør den danske del af E.ON. Du refererer til Global Head of Operations and Service, Jana Klemenz, som sidder på HQ i Essen i Tyskland. Legalt refererer du til Martin Jahrsdorfer, Market Director eMobility Denmark. Forvent god sparring og tæt samarbejde med dine kollegaer i både Danmark og globalt.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Claus Møller på 2535 2392 eller Market Director eMobility Denmark, Martin Jahrsdorfer, på 3038 6101. Vi behandler alle henvendelser fortroligt. Søg stillingen snarest muligt og senest den 14. august 2022.

Søg stillingen her.

 

Om E.ON Danmark A/S

Vi gør grøn omstilling let for private og virksomheder. Vi ejer og driver et af landets største netværk af ladestandere til elbiler. I Danmark producerer og sælger vi bæredygtig fjernvarme og biogas. Vi sælger og rådgiver også om energieffektivisering, varme og grøn mobilitet som biogas til tung transport og opladning af elbiler, taxier og busser. Vi er en del af Europas største privatejede energiselskab E.ON SE med 51 millioner kunder og 72.000 medarbejdere (2021). I 2021 investerede vi mere end 4,7 milliarder euro i vedvarende energi.

E.ON Danmark A/S beskæftiger cirka 70 medarbejdere og har hovedsæde i moderne lokaler centralt på Frederiksberg tæt på Flintholm station. Vi tilbyder god kantineordning, hjemmearbejdsplads, personalegoder og rare kollegaer.