Vil du gøre en forskel i krydsfeltet mellem finance og opladning til elbiler? Så søg stillingen som Controller i E.ON

Vil du arbejde med bæredygtighed, og trives du i krydsfeltet mellem finance og vores stærkt voksende e-Mobility forretning? Så tilbyder vi dig muligheden for at blive en del af en grøn og innovativ virksomhed.

Innovativ virksomhed med fokus på bæredygtighed
E.ON er et bæredygtigt energiselskab, der gør grøn omstilling let for både private og virksomheder. I de senere år har vi investeret betydelige beløb i opkøb og etablering af nye forretningsområder inden for bæredygtig varmeproduktion, biogas og opladning til elbiler. Vi er i gang med en kraftig ekspansion i tilbud af ladeløsninger til elbiler, taxier, busser og tung transport, og der vil dine primære arbejdsopgaver være.

Erfaring med analyse af store datamængder og intern support
Vi har brug for endnu en engageret kollega i vores finans-team, der kan bidrage til vores fortsatte udvikling og være support til forretningen. Har du erfaring fra arbejde med store datamængder, og har du helt styr på dit økonomi-håndværk, så er stillingen som Controller helt sikkert noget for dig.

Du bliver en del af en afdeling på i alt 7 medarbejdere i finansafdelingen. Din arbejdsplads er vores kontor på Frederiksberg, men du kan selvfølgelig også arbejde delvist hjemme. Du refererer til Head of Finance, Frank Moss.

Dine primære opgaver bliver at

  • analysere finansielle data
  • være supportfunktion til forretningen
  • deltage i udviklingen af værktøjer til Microsoft Dynamics 365
  • være en central medspiller ved måneds rapportering
  • deltage i forretningsudvikling
  • udvikle processer og dokumentation i forretningen
  • deltage i backoffice og økonomi-support ved nye produkter.

Din baggrund og profil
Vi lægger vægt på, at du er detaljeorienteret, analytisk og arbejder struktureret. Du forstår at arbejde uafhængigt samtidig med, at du er hjælpsom, udadvendt og en holdspiller ind til benet. Du ser problemer som udfordringer, der er til for at blive løst. Desuden har du en relevant økonomisk uddannelse, minimum 2-3 års erfaring fra en lignende stilling eller en baggrund fra revision. Desuden har du viden om:

  • Microsoft Dynamics 365 FO
  • Microsoft Office - specielt Excel på superbrugerniveau

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Finance, Frank Moss på 3038 6109 eller Rekrutteringskonsulent Claus Møller på 2535 2392. Vi behandler alle henvendelser fortroligt. Søg stillingen snarest muligt og senest den 10. november 2021, da vi afholder samtaler løbende.

Søg stillingen her.

Om E.ON

90 % af den energi, E.ON producerer i Norden, er CO2-neutral. Vi gør grøn omstilling let for private og virksomheder. Vi ejer og driver landets største netværk af ladestandere til elbiler.  I Danmark producerer og sælger vi bæredygtig fjernvarme og biogas. Vi sælger og rådgiver også om energieffektivisering, varme og grøn mobilitet som biogas til tung transport og opladning af elbiler. Vi er en del af Europas største privatejede energiselskab E.ON SE med 32 millioner kunder og 43.000 medarbejdere (2019). Gennem de seneste 10 år har vi investeret mere end 10 milliarder euro i vedvarende energi.

E.ON Danmark A/S har hovedsæde i moderne lokaler centralt på Frederiksberg nær gode transportmuligheder og beskæftiger cirka 60 medarbejdere. Vi tilbyder god kantineordning, hjemmearbejdsplads, personalegoder og rare kollegaer. 

E.ON Danmark A/S beskæftiger cirka 60 medarbejdere og har hovedsæde i moderne lokaler centralt på Frederiksberg nær gode transportmuligheder. Vi tilbyder god kantineordning, hjemmearbejdsplads, personalegoder og rare kollegaer.