Vær med til at gøre Danmark mere bæredygtigt og få flere over i elbil

E.ON søger Operations Manager / Teknisk support. Spil en central rolle i, at vores ladestandere fungerer perfekt og leverer opladning til det voksende antal elbiler i Danmark.

E.ON – et af Europas største energiselskaber
I E.ON brænder vi for bæredygtighed og vil konvertere transportsektoren fuldstændigt til el eller biogas. Det er ingen lille ambition, derfor har vi brug for en ny kollega, der er modig nok til at gøre en forskel.

En del af et nordisk team
E.ONs eMobility i Norden tilbyder personlige, relevante og enkle løsninger til vores kunder, som gør deres hverdag mere bæredygtig. Opladning til elbiler er et område, som vi udvider konstant, og i dag har vi omkring 4.000 offentlige ladepunkter til elbiler i Danmark, Norge og Sverige.

I afdelingen Operations Nordic varetager vi den daglige drift og udvikling af vores ladenetværk i Danmark. Dit fokus er på vores danske kunder og samarbejdspartnere, men på sigt kan du komme til at arbejde med norske og svenske kunder.

Vær med til at videreudvikle vores ladenetværk
Din primære opgave er at drive udviklingsprojekter og optimere drift af vores ladenetværk. Du får en koordinerende rolle på tværs af afdelinger og faggrænser i en organisation, hvor vi både har veletablerede processer og forretningsgange, men samtidigt udvikler os hurtigt i takt med markedets nærmest eksplosive vækst. Du kommer også til at arbejde med second line support af vores ladestandere.

Dit primære ansvar:

 • Udvikle og optimere drift, processer og kontakt med vores leverandører
 • Teste og udvikle nye tjenester og løsninger i tæt samarbejde med den øvrige eMobility-forretning
 • Følge proaktivt op på kvalitet og kundetilfredshed
 • Forebygge fejl og koordinere med kundesupport, servicepartnere og installatører
 • Give second line kundesupport på vores ladebokse og -standere til private og virksomheder
 • Idriftsætte nye ladestandere og ladeanlæg
 • Udbygge og vedligeholde ladenetværket

Vi forestiller os, at du

 • er struktureret, tager ansvar, kan koordinere og delegere
 • har styr på processer og datasammenhænge i support og drift
 • forholder dig analytisk til de problemstillinger, der tikker ind
 • trives med at nørkle med tekniske løsninger og har et par års erfaring med teknisk drift eller support – dog ikke nødvendigvis opladning til elbiler
 • har erfaring med projektarbejde, så du kan drive en fejlsøgning eller udbedring fra start til slut og deltage i udviklingsprojekter
 • har gode kundskaber i MS Office og erfaring med Microsoft Dynamics 365 
 • behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Du får din hverdag på kontoret på Frederiksberg sammen med 60 kollegaer, som udgør den danske del af E.ON. Du refererer til vores teamleder for Operations Nordic, Manne Eriksson, E.ON Sverige, som sidder i Malmø. Forvent god sparring og tæt samarbejde med dine kollegaer i både Danmark og Sverige.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Claus Møller på 2535 2392 eller Head of Operations Nordic, Manne Eriksson på +46 727 29 31 34. Vi behandler alle henvendelser fortroligt. Søg stillingen gerne snarest muligt og senest den 30. november 2021.

Søg stillingen her.

Om E.ON

90 % af den energi, E.ON producerer i Norden, er CO2-neutral. Vi gør grøn omstilling let for private og virksomheder. Vi ejer og driver landets største netværk af ladestandere til elbiler.  I Danmark producerer og sælger vi bæredygtig fjernvarme og biogas. Vi sælger og rådgiver også om energieffektivisering, varme og grøn mobilitet som biogas til tung transport og opladning af elbiler. Vi er en del af Europas største privatejede energiselskab E.ON SE med 32 millioner kunder og 43.000 medarbejdere (2019). Gennem de seneste 10 år har vi investeret mere end 10 milliarder euro i vedvarende energi.

E.ON Danmark A/S har hovedsæde i moderne lokaler centralt på Frederiksberg nær gode transportmuligheder og beskæftiger cirka 60 medarbejdere. Vi tilbyder god kantineordning, hjemmearbejdsplads, personalegoder og rare kollegaer. 

E.ON Danmark A/S beskæftiger cirka 60 medarbejdere og har hovedsæde i moderne lokaler centralt på Frederiksberg nær gode transportmuligheder. Vi tilbyder god kantineordning, hjemmearbejdsplads, personalegoder og rare kollegaer.