1. Om E.ON
 2. Job hos E.ON
 3. eMobility Operations Manager

Operations Manager til eMobility 

Vil du være med til at bekæmpe klimaforandringerne?

Så tilbyder vi dig muligheden for at blive en del af en innovativ virksomhed. Spil en central rolle i, at vores netværk af ladestandere fungerer perfekt og kan servicere det voksende antal af elbiler rundt om i Danmark.

E.ON – et af Europas største energiselskaber

Hos E.ON lægger vi vægt på bæredygtighed. Vi opererer i et marked i konstant forandring, hvor nye energiformer vokser frem og efterspørgslen efter vedvarende energi stiger.

E.ONs eMobility-aktiviteter i Norden tilbyder personlige, relevante og enkle løsninger til vores kunder for at hjælpe dem med at blive mere bæredygtige. Det er et område, der vokser hurtigt, og i dag har vi mere end 3.500 offentlige ladepunkter til elbiler i Danmark, Norge og Sverige – og vi fortsætter med at udvide vores ladenetværk i hele Europa.

En del af et nordisk team

Du får din hverdag på kontoret på Frederiksberg, lige ved Flintholm station, hvor du sammen med 60 kollegaer udgør danske del af E.ON. Her bliver du en del af vores afdeling Operations Nordic, hvor vi varetager den daglige drift og udvikling af vores nordiske ladenetværk for eMobility i Danmark, Norge og Sverige. Du refererer til vores teamleder for Operations Nordic, E.ON Sverige, og kan forvente god sparring og et tæt samarbejde med operation managers i både Danmark og Sverige.

Videreudvikling af vores eMobility-forretning

Med fokus på E.ONs eMobility-aktiviteter får du en bred palette af opgaver inden for dit team. Det meste af din tid vil du bruge på fejlsøgning på og fejlretning af vores netværk af ladestandere samt idriftsættelse af netværket af opsatte ladestationer. Her har du en koordinerende funktion i forhold til vores kundesupport, servicepartnere og installatører.

Desuden vil du have en vigtig rolle i at forebygge fejl og sikre vedligeholdelse af netværket. Andre opgaver omfatter:

 • udvikling og test af nye tjenester og løsninger i samarbejde med Business Development
 •  rapportering af netværkets løbende status
 • tæt samarbejde med de øvrige eMobility-forretningsenheder
 • udvikling og optimering af kunderelaterede processer med vores leverandører.

Teknisk baggrund og erfaring med drift

Det er vigtigt, at du kan tage ansvar, koordinere og delegere – så du får ført opgaverne sikkert i mål. Og så kan du forholde dig analytisk til de problemstillinger, der tikker ind. Desuden forestiller vi os, at du:

 • har en teknisk baggrund inden for fx automatisering, mekatronik, elektricitet, maskinteknik eller data – alternativt som elektriker eller automationsingeniør
 •  trives med at nørkle med tekniske løsninger og har et par års erfaring med teknisk drift – dog ikke nødvendigvis med eMobility
 • har erfaring med projektarbejde, så du kan drive en fejlsøgning eller udbedring fra start til slut og deltage i udviklingsprojekter
 • måske har erfaring med PLC/datakommunikation
 • har gode kundskaber i MS Office
 • behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Stine Søderberg på 7245 9110.

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 25. februar via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Søg jobbet her.

E.ON tager del i den grønne omstilling

I Danmark producerer og sælger vi bæredygtig fjernvarme og biogas. Vi sælger og rådgiver også om energieffektivisering, varme og grøn mobilitet som biogas til tung transport og opladning af elbiler. Vi er en del af Europas største privatejede energiselskab E.ON SE med 32 millioner kunder og 43.000 medarbejdere (2019). Gennem de seneste 10 år har vi investeret mere end 10 milliarder Euro i vedvarende energi.

E.ON driver landets største netværk af ladestandere til elbiler og flere biogastankstationer i samarbejde med OK. 90% af den energi, E.ON producerer i Norden, er CO2-neutral. E.ON Danmark A/S har hovedsæde i moderne lokaler centralt på Frederiksberg nær gode transportmuligheder og beskæftiger cirka 60 medarbejdere.