Er ’grøn omstilling’ mere end bare buzzwords for dig? 

Vil du kæmpe for klimaet i Europas største privatejede energikoncern? Så søg stillingen som Key Account Manager eMobility Solutions, E.ON Danmark

Grøn og innovativ virksomhed
I E.ON går vi forrest, når det gælder udviklingen af fremtidens bæredygtige energi. Hver dag. I de senere år har vi investeret betydelige beløb i infrastruktur til opladning af elbiler, bæredygtig varmeproduktion og produktion af biogas. Vi ejer mere end 2.400 offentlige ladepunkter til elbiler i Danmark, Sverige og Norge – og vi udbygger fortsat.

Vores vision er blandt andet at konvertere transportsektoren fuldstændigt til bæredygtig energi. Det er ikke en lille ambition, derfor har vi brug for passionerede medarbejdere, som er modige nok til at gøre en forskel.

På kontoret er vi en god blanding af specialister, generalister og administratorer. Så det er ikke blandingen af mennesker, der får os til at skille os ud: Det er i stedet hele husets drive, når det gælder grøn omstilling. Og selvfølgelig vores gode – rigtig gode – benefits. Fik vi nævnt den attraktive pension, den personlige sundhedskonto og frokostordningen?

Stort ansvar for vækst af vores eMobility-forretning
Som Key Account Manager bliver du ansvarlig for salg primært til virksomheder. Dit job er at opsøge og afslutte nye aftaler med kunder – efter vores fastlagte strategi. Du arbejder som udgangspunkt på vores kontor på Frederiksberg, men er også ude på kundebesøg.

I det daglige refererer du til Henriette Høyer, Head of B2B Sales, eMobility, Denmark.

Dit ansvar bliver at

 • sælge til nye, store og mellemstore B2B-relationer
 • styrke loyaliteten hos kunder og samarbejdspartnere
 • udvikle og implementere aftaler med kunder og samarbejdspartnere
 • nå dine egne og salgsteamets fælles mål 
 • udvikle nye kundeløsninger i tæt samarbejde med Business Development

Din baggrund
Den rette profil skal brænde for grøn omstilling og kunne arbejde selvstændigt, struktureret og målrettet. Samtidig er det vigtigt, at du er en teamplayer. Vi har det sjovt og løser fede opgaver sammen – der er fart på hos os, derfor vil vi have det godt samtidigt.

Vi forventer, at du har lang, solid erfaring inden for salg og den rigtige indstilling; du forstår, at et salg kan være et langt træk, men også kan gå lynhurtigt. Erfaring inden for eMobility er ikke nødvendigt, men du har en interesse for energi, miljø, klima, teknik, biler eller lignende. Du skal have lysten og evnen til at begå dig på alle niveauer hos kunder og samarbejdspartnere – fra vicevært til direktør. Og på tværs af faggrænser på kontoret.

Du har

 • erfaring fra løsnings- eller projektsalg 
 • solid erfaring med rejsen fra at skabe første kontakt til at lukke aftalen med B2B-kunder
 • færdigheder i at sammensætte rammeaftaler og håndtere udbud
 • CRM-kendskab og forstår, hvorfor systemet er essentielt for din performance
 • stærke kommunikationsevner – både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk
 • lyst til at arbejde i en international virksomhed – og gerne på tværs af grænser
 • evnen til at håndtere flere opgaver på samme tid og navigere i en travl hverdag.

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse som fx bachelor, cand.merc. eller HD. Du er rutineret bruger af Office-pakken.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Claus Møller på 2535 2392 eller Head of B2B Sales Henriette Høyer på 3165 6565. Vi behandler alle henvendelser fortroligt. 

Søg stillingen her.

 

Om E.ON Danmark A/S

90 % af den energi, E.ON producerer i Norden, er CO2-neutral. Vi gør grøn omstilling let for private og virksomheder. Vi ejer og driver et af landets største netværk af ladestandere til elbiler.  I Danmark producerer og sælger vi bæredygtig fjernvarme og biogas. Vi sælger og rådgiver også om energieffektivisering, varme og grøn mobilitet som biogas til tung transport og opladning af elbiler, taxier og busser. Vi er en del af Europas største privatejede energiselskab E.ON SE med 50 millioner kunder og 75.000 medarbejdere (2020). I 2020 investerede vi mere end 4,1 milliarder euro i vedvarende energi.

E.ON Danmark A/S beskæftiger cirka 70 medarbejdere og har hovedsæde i moderne lokaler centralt på Frederiksberg nær gode transportmuligheder. Vi tilbyder god kantineordning, hjemmearbejdsplads, personalegoder og rare kollegaer.