Vil du stå for strømmen til endnu flere elbiler i Danmark? 

Så søg stillingen som elektriker i E.ON


Grøn og innovativ virksomhed
I E.ON går vi forrest, når det gælder udviklingen af fremtidens bæredygtige energi. Hver dag. I de senere år har vi investeret betydelige beløb i infrastruktur til opladning af elbiler, bæredygtig varmeproduktion og produktion af biogas. Vi ejer mere end 1.600 offentlige ladepunkter til elbiler i Danmark - og vi udbygger med mindst 1.000 inden udgangen af 2023. Den ekspansion kræver dygtige elektrikere som dig.

Det, der skiller os ud, er vores drive, når det gælder grøn omstilling. Og selvfølgelig vores gode – rigtig gode – benefits. Fik vi nævnt den personlige sundhedskonto og attraktive pension?

Du elsker kundekontakt og kan lave sikre og flotte installationer
Som elektriker hos os kører du selv ud til kunder. Dit job bliver at installere ladebokse og ladestandere til opladning af elbiler hos vores kunder. Uanset om de er private eller virksomheder, sørger du for, at de får den bedste service og det sikreste produkt.

Vi arbejder med markedets bedste hardware – den har gennemgået ekstra tests i Tyskland efter højere sikkerhedsstandarder end de normale certificeringer. I E.ON bliver du grundstenen i vores serviceafdeling – med virkeligt gode muligheder for at avancere i en international virksomhed med diverse talentprogrammer.

I det daglige refererer du til Head of Deployment, Kennet Ferenkamp Starklint. Du får din egen servicebil og arbejder ud fra den, men tilknyttes vores hovedkontor på Frederiksberg. Vi sørger selvfølgelig for oplæring i vores produkter og IT-systemer.

Dit ansvar bliver at

 • give vores kunder service i særklasse
 • installere og idriftsætte vægophængte ladere og ladestandere til elbiler
 • sørge for kvaliteten af installationen og den nødvendige konfiguration
 • forklare funktioner og betjening af ladebokse og ladestandere til vores kunder
 • yde service, felretning og vedligehold på ladebokse og -standere
 • dokumentere installation, reparation og service på en klar og detaljeret måde
 • sørge for at sikkerheden går forud for alt andet  
 • bidrage til løbende forbedring af vores arbejdsprocesser og -systemer.

Din baggrund
Du skal brænde for grøn omstilling og kunne arbejde selvstændigt, struktureret og målrettet.

Du har lysten og evnen til at begå dig på alle niveauer hos kunder og samarbejdspartnere – fra vicevært til direktør.

Du har

 • elektriker-svendebrev (vi stiller installations-autorisationen til rådighed)
 • 3+ års praktisk erfaring
 • praktisk erfaring med installation af ladere til elektriske køretøjer
 • et ægte service-gen og er dygtig til alle former for kundekontakt
 • kan selv løse de fleste situationer på plads – uden ’livlinje’
 • fokus på høj kvalitet og et skarpt blik for detajler
 • evnen til at dele viden og bidrage til en kontinuerlig forbedringsproces
 • kørekort.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Claus Møller på 2535 2392 eller Head of Deployment, Kennet Ferenkamp Starklint, på 3038 6168. Vi behandler alle henvendelser fortroligt. Søg stillingen snarest muligt og senest den 14. august 2022.  Vi indkalder løbende til samtaler. 

Søg stillingen her.

 

Om E.ON Danmark A/S

Vi gør grøn omstilling let for private og virksomheder. Vi ejer og driver et af landets største netværk af ladestandere til elbiler. I Danmark producerer og sælger vi bæredygtig fjernvarme og biogas. Vi sælger og rådgiver også om energieffektivisering, varme og grøn mobilitet som biogas til tung transport og opladning af elbiler, taxier og busser. Vi er en del af Europas største privatejede energiselskab E.ON SE med 51 millioner kunder og 72.000 medarbejdere (2021). I 2021 investerede vi mere end 4,7 milliarder euro i vedvarende energi.

E.ON Danmark A/S beskæftiger cirka 70 medarbejdere og har hovedsæde i moderne lokaler centralt på Frederiksberg tæt på Flintholm station. Vi tilbyder god kantineordning, hjemmearbejdsplads, personalegoder og rare kollegaer.