Vil du være med til at kæmpe for klimaet i krydsfeltet mellem IT og analyse?

Så søg stillingen som Application Manager i E.ON.

Vil du arbejde med bæredygtighed, og trives du i krydsfeltet mellem IT,  analyse og forretningen ? Så tilbyder vi dig muligheden for at blive en del af en grøn og innovativ virksomhed. I E.ON gør vi hver dag grøn omstilling let for både private og virksomheder.

Vi har brug for en endnu en engageret kollega i vores IT-team, der kan bidrage til vores fortsatte udvikling og være support til forretningen. Har du erfaring fra arbejde med store datamængder, og har du helt styr på dit IT-håndværk, så er stillingen som Application Manager helt sikkert noget for dig.

Du bliver en del af en afdeling på i alt 7 medarbejdere, hvor vi arbejder med IT, BI og analyser. Din arbejdsplads er vores kontor på Frederiksberg, hvor du refererer til Head of IT, Frank Hiort. 

Dine primære opgaver bliver at

  • arbejde med kundedata
  • være Application Manager på Microsoft D365 med direkte kontakt til brugere og leverandører
  • konfigurere produkter i IT-systemer
  • deltage i projektarbejde ved IT-implementeringer - såvel store som små
  • lave ad hoc-analyser og svare på forespørgsler fra forretningen
  • validere og afstemme store datamængder
  • omsætte forretningens ønsker til krav overfor IT-leverandører

Din baggrund og profil

Vi lægger vægt på, at du er meget detaljeorienteret. Du forstår at arbejde uafhængigt samtidig med, at du er hjælpsom, udadvendt og en holdspiller ind til benet. Fagligt trives du rigtigt godt med at arbejde med kundernes data – det kommer du til at bruge størstedelen af din tid på. Du ser problemer som udfordinger, der er til for at blive løst. Desuden har du en relevant akademisk uddannelse på MSc. eller bachelor-niveau og har som minimum 2-3 års erfaring fra en lignende stilling, så du mestrer datamodeller og arkitektur.

Du har viden om:

  • IT Systemerne: Dynamics365 FO og Dynamics365 Sales (på superbruger-niveau)
  • Microsoft og Azure BI Stack: SQL Server, Analysis Service, Reporting Services, Integration Services, Azure Data Factory, Azure Database, Azure Analysis Services, Data Gateway
  • Programmeringskendskab indenfor SQL

En spændende og innovativ virksomhed

E.ON er et bæredygtigt energiselskab der tager aktivt del i den grønne omstilling. I de senere år har virksomheden således investeret betydelige beløb i opkøb og etablering af nye forretningsområder inden for bæredygtig varmeproduktion, mobilitet og biogas. Det er EON’s fortsatte strategi at være førende i udviklingen af nye innovative energiløsninger. 

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of IT, Frank Hiort på 3038 6147 eller Rekrutteringskonsulent Claus Møller på 2535 2392. Vi behandler alle henvendelser fortroligt. Søg stillingen snarest muligt og senest den 3. november 2021, da vi afholder samtaler løbende.

Søg stillingen her.

Om E.ON

90 % af den energi, E.ON producerer i Norden, er CO2-neutral. Vi gør grøn omstilling let for private og virksomheder. Vi ejer og driver landets største netværk af ladestandere til elbiler.  I Danmark producerer og sælger vi bæredygtig fjernvarme og biogas. Vi sælger og rådgiver også om energieffektivisering, varme og grøn mobilitet som biogas til tung transport og opladning af elbiler. Vi er en del af Europas største privatejede energiselskab E.ON SE med 32 millioner kunder og 43.000 medarbejdere (2019). Gennem de seneste 10 år har vi investeret mere end 10 milliarder euro i vedvarende energi.

E.ON Danmark A/S har hovedsæde i moderne lokaler centralt på Frederiksberg nær gode transportmuligheder og beskæftiger cirka 60 medarbejdere. Vi tilbyder god kantineordning, hjemmearbejdsplads, personalegoder og rare kollegaer. 

E.ON Danmark A/S beskæftiger cirka 60 medarbejdere og har hovedsæde i moderne lokaler centralt på Frederiksberg nær gode transportmuligheder. Vi tilbyder god kantineordning, hjemmearbejdsplads, personalegoder og rare kollegaer.