Kan du yde den bedste service?

Så søg stillingen som Customer Care medarbejder hos E.ON

Grøn og innovativ virksomhed
Vi går forrest, når det gælder udviklingen af fremtidens bæredygtige energi. I de senere år har vi investeret betydelige beløb i bæredygtig varmeproduktion, opladning af elbiler og produktion af biogas. Vi ejer mere end 2.400 offentlige ladepunkter til elbiler i Danmark, Sverige og Norge – og vi udbygger fortsat. Vi brænder for fuldstændigt at konvertere transportsektoren til bæredygtig energi. Det er ikke en lille ambition, derfor har vi brug for passionerede medarbejdere, som er modige nok til at gøre en forskel. På kontoret er vi en god blanding af specialister, kreative og administratorer, som venligt hjælper hinanden og har en humoristisk tilgang.

Brænder du for at hjælpe kunder ud over det sædvanlige, så er det netop dig, som vi har brug for i Customer Care.

Din nye rolle
Størstedelen af tiden taler og skriver du med de af vores kunder, som er private elbilister. Opladning af elbiler og antallet af ladestandere er i voldsom vækst, derfor har vi brug for din hjælp.

Du indgår i et lille men stærkt team af loyale medarbejdere, som har været hos os længe. Vi samarbejder tæt med vores eksterne callcenter Moranti, derfor håndterer vi primært lidt mere komplicerede henvendelser.

Det er centralt, at du er grundig, dedikeret og vant til at svare fyldestgørende på alle typer af henvendelser. Men det vigtigste er, at du elsker kunder, forstår dem og strækker dig ekstra langt for at yde den bedste service. Med tiden kan du få ansvar for egne projekter.

Dine færdigheder og personlighed
Du arbejder selvstændigt, målrettet og kan prioritere opgaver. Samtidig er det vigtigt, at du er en teamplayer. Efter oplæring får du en stor kontaktflade uden for dit team og skal kunne omgås resten af kontoret, når du har brug for specialistviden. Vi hjælper hinanden på tværs af afdelinger.

Du har:

  • solid erfaring med kundeservice og passion for at yde en høj service
  • stort personligt drive og ikke bange for at tage fat, når der er travlt
  • flair for at kommunikere både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk
  • evnen til at følge opgaver til dørs og sætter en ære i at hjælpe – både kunder og kolleger
  • erfaring med Microsoft Dynamics 365 CRM Finance og Operations
  • gode samarbejdsevner og er en udpræget teamplayer

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Deployment, Martin Jahrsdorfer på 3038 6101 eller Rekrutteringskonsulent Claus Møller på 2535 2392. Vi behandler alle henvendelser fortroligt. Søg stillingen gerne snarest muligt og senest den 9. januar 2022.

Søg stillingen her.

Om E.ON Danmark A/S

90 % af den energi, E.ON producerer i Norden, er CO2-neutral. Vi gør grøn omstilling let for private og virksomheder. Vi ejer og driver et af landets største netværk af ladestandere til elbiler.  I Danmark producerer og sælger vi bæredygtig fjernvarme og biogas. Vi sælger og rådgiver også om energieffektivisering, varme og grøn mobilitet som biogas til tung transport og opladning af elbiler, taxier og busser. Vi er en del af Europas største privatejede energiselskab E.ON SE med 50 millioner kunder og 75.000 medarbejdere (2020). I 2020 investerede vi mere end 4,1 milliarder euro i vedvarende energi.

E.ON Danmark A/S beskæftiger cirka 60 medarbejdere og har hovedsæde i moderne lokaler centralt på Frederiksberg nær gode transportmuligheder. Vi tilbyder god kantineordning, hjemmearbejdsplads, personalegoder og rare kollegaer.