E.ON søger Billing Specialist

Vil du være med til at bekæmpe klimaforandringerne og trives du i krydsfeltet mellem Salg, Kundeservice, Finans og IT? Så tilbyder vi dig muligheden for at blive en del af en innovativ virksomhed, der arbejder med bæredygtighed. Vi opererer i et marked i konstant forandring, hvor nye energiformer vokser frem og efterspørgslen efter vedvarende energi stiger.

Vi har brug for en ny kollega med fokus på et af vores største vækstområder ladeinfrastruktur til elbilister. Igennem fakturering af vores kunder, varetager du en helt central funktion i virksomheden og bidrager samtidig til E.ON Danmarks fortsatte udvikling.

Har du nogle års erfaring med afregning og fakturering? Motiverer det dig at have ”orden i penalhuset”, og tilsikre vores kunders fortsatte tillid og glæde ved E.ON, så er stillingen som Billing Specialist måske noget for dig.

Du bliver en del af en afdeling med 6 medarbejdere, hvor vi arbejder med Fakturering, IT og BI. Din arbejdsplads vil blive vores kontor på Frederiksberg, hvor du vil referere til vores Head of IT. Du kan glæde dig til en hverdag i et erfarent team med udpræget godt humør. Her siger vi tingene ligeud, og vores arbejde er helt centralt og vigtigt for den samlede organisation. Derfor hjælper vi også hinanden, sparrer og samarbejder.

Dine primære opgaver bliver

 • Løbende afregning og fakturering af vores kunder
 • Projektfakturering og ad hoc fakturering
 • Deltage i løsninger på kundesager i samarbejde med kundeservice.
 • Deltage i sletning af persondata i vores IT-systemer
 • Deltage i test af nye IT-implementeringer
 • Ad hoc analyser og forespørgsler fra forretningen

Din baggrund og profil

Du trives med faktureringsopgaver, arbejder struktureret med fokus på detaljerne, og har samtidig lyst til at udvide din horisont, og tage over på andre opgaver i afdelingen. Udover den gode dialog og stærke samarbejde med kollegaer, trives du med kontakten til kunderne, hvor du holder serviceniveauet højt.

Kunder og kolleger oplever dig som proaktiv, engageret og resultatorienteret. Du har en økonomisk grunduddannelse på bachelor niveau, og nogle års erfaring med afregning og fakturering. Det er en fordel, men ikke noget krav at du har erfaring med:

 • Microsoft AX
 • Microsoft CRM
 • Persondataforordningen (GDPR)
 • Betalingsformer (NETS, OIOUBL, FIK)
 • Debet/kredit og afstemning

Desuden forestiller vi os, at du:

 • har gode kundskaber i MS Office
 • behersker dansk og engelsk i skrift og tale
 • kan forstå svensk og norsk, da vi er tæt forbundet med vore nordiske lande

En spændende og innovativ virksomhed

E.ON er et bæredygtigt energiselskab der tager aktivt del i den grønne omstilling. I de senere år har virksomheden således investeret betydelige beløb i opkøb og etablering af nye forretningsområder inden for bæredygtig varmeproduktion, mobilitet og biogas. Det er EON’s fortsatte strategi at være førende i udviklingen af nye innovative energiløsninger. Vi er en meget moderne og international virksomhed, og derfor giver vi dig solide muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt. Men det er ikke det hele, for du får også rig lejlighed til at præge din egen stilling, og vi tilbyder samtidig en god kantineordning, feriefridage, pensionsordning, attraktiv løn, sundhedsforsikring, helbredstjek og mange andre fordele.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Claus Møller på 2535 2392 eller Head of IT, Frank Hiort på 3038 6147. Vi behandler alle henvendelser fortroligt. Søg stillingen snarest muligt og senest den 11. april 2021.

Ansøg jobbet her.

E.ON tager del i den grønne omstilling

I Danmark producerer og sælger vi bæredygtig fjernvarme og biogas. Vi sælger og rådgiver også om energieffektivisering, varme og grøn mobilitet som biogas til tung transport og opladning af elbiler. Vi er en del af Europas største privatejede energiselskab E.ON SE med 32 millioner kunder og 43.000 medarbejdere (2019). Gennem de seneste 10 år har vi investeret mere end 10 milliarder Euro i vedvarende energi.

E.ON driver landets største netværk af ladestandere til elbiler og flere biogastankstationer i samarbejde med OK. 90% af den energi, E.ON producerer i Norden, er CO2-neutral. E.ON Danmark A/S har hovedsæde i moderne lokaler centralt på Frederiksberg nær gode transportmuligheder og beskæftiger cirka 60 medarbejdere.