Kan du yde den bedste service - både internt og eksternt?

Så søg stillingen som Administrator i E.ONs varmeforretning. Vil du arbejde med bæredygtighed, og brænder du for at hjælpe kunder og kolleger, så er det netop dig, vi har brug for.

Bliv en del af en innovativ virksomhed med fokus på bæredygtighed
E.ON er et bæredygtigt energiselskab, der gør grøn omstilling let for både private og virksomheder. Vi går forrest, når det gælder udviklingen af fremtidens grønne energi. I de senere år har vi investeret betydelige beløb i opkøb og etablering af nye forretningsområder inden for bæredygtig varmeproduktion, opladning til elbiler og biogas. På kontoret er vi en god blanding af specialister, kreative og administratorer, som venligt hjælper hinanden og har en humoristisk tilgang. Vi har brug for passionerede medarbejdere, som er modige nok til at gøre en forskel.

Din nye rolle
Størstedelen af tiden taler og skriver du med vores fjernvarmekunder – både virksomheder og privatkunder – eller indhenter oplysninger fra dine kollegaer i forretningen. Du bliver det centrale punkt, som tager hånd om den administrative del af vores varmeforretning.

Dine opgaver bliver at

  • besvare kundehenvendelser – både privat og erhverv
  • tage hånd om nye kunder fra interesse til færdig tilslutning
  • booke servicebesøg, sende rapporter og fakturere besøget
  • administrere data i interne systemer
  • håndtere indkøbsordrer.

Dit arbejdssted er vores kontor på Frederiksberg, men du har selvfølgelig mulighed for at arbejde delvist hjemmefra. Du kommer til at indgå i et team med 12 kolleger og refererer til Operations Manager, Peter Præstgaard.

Dine færdigheder og personlighed
Det er centralt for os, at du er grundig, dedikeret og vant til at svare fyldestgørende på alle typer af henvendelser. Men det vigtigste er, at du elsker at hjælpe, forstår andres behov og strækker dig ekstra langt for at yde den bedste service.

Du arbejder selvstændigt, målrettet og kan prioritere opgaver. Samtidig er det vigtigt, at du er en teamplayer. Du er kontoruddannet og kan overskue større datamængder og hurtige skift.

Du har

  • solid erfaring med administration og passion for at yde en høj service
  • en systematisk tilgang til dit arbejde og tager naturligt ejerskab for processer
  • flair for at kommunikere både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk
  • erfaring med kundeservice
  • gode samarbejdsevner og er en udpræget teamplayer.

Erfaring fra en teknisk virksomhed vil være en fordel – eksempelvis fra forsyningsbranchen. Det er også et plus, hvis du har erfaring med Microsoft Dynamics 365.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Claus Møller på 2535 2392. Vi behandler alle henvendelser fortroligt. Søg stillingen snarest muligt og senest den 26. oktober 2021.

Søg stillingen her

Om E.ON

90 % af den energi, E.ON producerer i Norden, er CO2-neutral. Vi gør grøn omstilling let for private og virksomheder. Vi ejer og driver landets største netværk af ladestandere til elbiler.  I Danmark producerer og sælger vi bæredygtig fjernvarme og biogas. Vi sælger og rådgiver også om energieffektivisering, varme og grøn mobilitet som biogas til tung transport og opladning af elbiler. Vi er en del af Europas største privatejede energiselskab E.ON SE med 32 millioner kunder og 43.000 medarbejdere (2019). Gennem de seneste 10 år har vi investeret mere end 10 milliarder euro i vedvarende energi.

E.ON Danmark A/S har hovedsæde i moderne lokaler centralt på Frederiksberg nær gode transportmuligheder og beskæftiger cirka 60 medarbejdere. Vi tilbyder god kantineordning, hjemmearbejdsplads, personalegoder og rare kollegaer. 

E.ON Danmark A/S beskæftiger cirka 60 medarbejdere og har hovedsæde i moderne lokaler centralt på Frederiksberg nær gode transportmuligheder. Vi tilbyder god kantineordning, hjemmearbejdsplads, personalegoder og rare kollegaer.