Bæredygtighed i E.ON Danmark - E.ON
apartment up_arrow boka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook Kalender_24x29Artboard 1 Kalender_24x29Artboard 1 rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin EAC9921F-E050-4152-9E00-5A9E1CAFA966Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization
Bæredygtighed i E.ON Danmark

Bæredygtighed i E.ON Danmark

På vejen mod et mere bæredygtigt samfund er der behov for nytænkning og nye partnerskaber. Derfor har vi i E.ON Danmark gennem de seneste år intensiveret vores indsats inden for udvikling af ny grøn energiproduktion og partnerskaber med både private og offentlige aktører.

Bæredygtighedsrapport 2017

Vi har skrevet vores første Bæredygtighedsrapport for 2017, her giver vi en status på, hvor vi er med vores arbejde med bæredygtighed og vores visioner for fremtiden - læs den her.

FN's verdensmål - også vores pejlemærke

Vores mål om at bidrage aktivt til at gøre Danmark mere bæredygtig er tæt knyttet til FNs Agenda 2030, og vi arbejder derfor også ud fra FN's verdensmål om bæredygtig udvikling. Det gælder først og fremmest mål nr. 7 om ’Bæredygtig energi’ og mål nr. 13 om ’Klimaindsats’. Disse to mål er helt grundlæggende for vores forretning, da vi udelukkende ønsker at producere og sælge bæredygtig energi samt energi og mobilitetsløsninger. 

Mål nr. 9 om ’Industri, innovation og infrastruktur’ og mål nr. 11 ’Bæredygtige byer og lokalsamfund’ er også mål vi arbejder med gennem investeringer i og udbygning af infrastruktur, som muliggør bæredygtig transport baseret på el og biogas. Dele af vores forretning er baseret på innovation og nytænkning, da vi arbejder med start-ups og nye teknologier blandt andet gennem vores #accelerateCPH.

Vi tager ansvar for hele værdikæden og sikrer miljø og bæredygtighed i indkøb sammen med partnere og leverandører – mål nr. 12 ’Ansvarlig forbrug og produktion’ – og på samme måde når vi udvikler produkter og løsninger til vores kunder.

Også mål som nr. 17, ’Partnerskab for handling’, ligger i direkte tråd med den måde, vi opbygger, udvikler og driver vores forretning på.

E.ON Danmark arbejder mod disse 6 SDG'er

UNDP's SDG Accelerator Program

I E.ON Danmark er vi stolte over at være blandt 15 mellemstore virksomheder, der har fået en unik mulighed for at hjælpe til med at udvikle konkrete, bæredygtige løsninger med et betydeligt forretningspotentiale igennem UNDP, FNs udviklingsprogram. Læs mere her.

dk-840x330-fn-sdg-accelerator
dk-100x166-undp
Denne side er opdateret 18 oktober 2018