E.ON åbner 26 nye ladepladser i Ringsted: Lad elbilen op ved Selandia Park

Skal man handle i Ringsted, eller arbejder man i Selandia Park, er det nu meget nemmere at lade elbilen op. Ved Selandia Park og Sofacompany har E.ON netop sat strøm til 12 byladere, der kan lade 24 biler samtidigt, og en hurtiglader på 50 kW, hvor yderligere to biler kan lade op ad gangen.

De 26 nye ladepunkter er en del af E.ONs udvidelse af netværket med mindst 1.000 nye ladepunkter over hele landet inden udgangen af 2023.

I Selandia Park arbejder vi målrettet på nedbringe vores klimaaftryk. Derfor giver det god mening for os at have E.ONs ladestandere på vores p-pladser. Vi vil jo gerne gøre det let for vores kunder og deres medarbejdere at komme hertil i elbil. Og det kan vi nu i samarbejde med E.ON,” fortæller Martin Overgaard Hansen, CEO i Glunz & Jensen Holding A/S, som ejer Selandia Park.

Opladning til alle slags elektriske biler

Ladestanderne ved Selandia Park er byladere med en effekt på 22 kW, som alle slags opladelige biler kan bruge til opladning. Hurtigladeren ved Selandia Park har en effekt på 50 kW, så elbiler med den rette batterikapacitet kan lade ca. 200 km ekstra på lidt over en halv time. Alle elbiler kan lade på hurtigladeren, men ældre elbiler får ikke det maksimale udbytte af den hurtig opladning.

Ikke længe efter vi meldte ud, at der var 1.000 nye ladepunkter på vej til elbilisterne inden udgangen af 2023, er vi klar med de første af de nye ladestandere i Ringsted. Samtidig er vi i gang med en større udbygning af vores ladenetværk i hele landet,” fortæller Anders Krag, Business Manager i E.ON Drive.

Åben adgang for alle – betaling med kreditkort

Uanset om man er E.ON-kunde eller ej, kan man lade sin bil på alle E.ONs ladestationer, man kan betale direkte med kreditkort via E.ON Drive appen. E.ONs egne kunder lader til abonnementspris. 

Fakta om E.ON Drive

  • Er en af Danmarks ledende aktører inden for infrastruktur til elbiler og plugin-hybrider
  • Driver og ejer et af Danmarks største ladenetværk med 1800 ladepunkter.
  • Leverer opladning til alle dele af transporten; elbiler, elbusser, ellastbiler og eltaxi. 
  • Er en del af Europas største privatejede energiselskab E.ON SE, der etablerer opladning til elbiler i 13 europæiske lande.  

De nye ladestandere findes hos, Selandia Park Haslevvej 13, 4100 Ringsted.
 

For yderligere information kontakt

Vibeke Agerdal Kristiansen
Head of PR og Public Affairs
Mobil: 3038 6164
vibeke.agerdal@eon.dk