apartment up_arrowboka_tidboka_tidcheckmark Imported Layers Copy 3Imported Layers Copy 3close_icon close_iconcontract-details direction error-messagefacebook rorligt_icon copygoogle_plushouse instagram_icon mailmailmap_pin_selected_map_pin Type something Imported Layers Copy 2Imported Layers Copy 2 Imported Layers Copy rabatt_icon Created with bin/sketchtool. radgivning_icon Created with bin/sketchtool. sms_icon Created with bin/sketchtool. Imported Layers 7Imported Layers 7 translate_icontwitteruser-contract vattenkraft_icon copy 3Customization

Iværksættere pitcher grønne forretningsideer til E.ON

Udgivet 9 februar 2017

I dag torsdag d. 9. februar samles publikum, iværksættere og en fagjury til anden og næstsidste runde i E.ON Danmarks iværksætterprogram, #accelerateCPH på CBS ved Flintholm Station. Formålet er at finde to til tre projekter, der hver får tilbud om at sidde inhouse hos E.ON Danmark i tre måneder med adgang til E.ONs ekspertise, kontorfaciliteter og en startkapital på op til 30.000 Euro.

”Vi har modtaget 33 ansøgninger og har udvalgt 10 innovative og interessante start-ups, der i eftermiddag skal pitche deres projekt-idé foran en fagjury fra E.ON og publikum. Vi forventer at se op til 180 mennesker til Pitch-dagen og er meget spændte på forløbet og resultatet. Temaet for alle projekterne er bæredygtighed og løsninger på fremtidens energiudfordringer,” fortæller Lars Van Hauen, Chief Innovation Officer hos E.ON Danmark.

På selve dagen bliver der kåret to vindere for bedste pitch af henholdsvis jury og publikum. Efterfølgende bliver de 10 projekter vurderet, hvorefter E.ON vælger to-tre projekter, der får tilbudt mulighed for at sidde hos E.ON Danmark i tre måneder allerede fra 1. marts. De vil i perioden få adgang til E.ONs fagekspertise og generel sparring, op til 30.000 Euro i startkapital og kontorfaciliteter stillet til rådighed, imens de modner deres idéer og gør dem markedsklare.

Den tredje og sidste runde, som er en ”Demo-Day”, afholdes til juni, hvor de virksomheder, der har siddet inhouse hos E.ON Danmark, skal præsentere deres projekter på fem minutter. Denne gang kun foran E.ONs fagjury. Til den tid skal koncepterne være færdigudviklede.

Herefter beslutter fagjuryen, om der skal indgås samarbejde fremadrettet med et eller flere af projekterne til gavn for alle parter.

Læs mere om #accelerateCPH

Læs mere om ”Pitch-day”-eventet på Facebook

Dagens program

13.00 – Velkomst

13.05 – Introduktion v. Lars van Hauen, Chief Innovation Officer, E.ON Danmark

13.10 – Pitch start

14.45 – Tale v. investor Peder Nedergaard, Capital2GROW

15.15 – Præsentation af dagens vindere af publikums- og juryprisen.

15.30 – Networking

17.00 – Tak for i dag