Service 24/7 - vi gør det let for jer

Har jeres boligforening eller virksomhed eget varmeværk, kan vi drive det. Hvad enten det har egen varmeproduktion eller er tilsluttet fjernvarme. Vælg mellem 3 forskellige niveauer af Service 24/7 til jeres varmecentral. 

Vi sørger for vedligehold og overvågning, så jeres kraftvarmeværk altid fungerer. I får betalt til tiden, når vi tager hånd om administrationen og samtidigt sørger vi for, at jeres kraftvarmeværk overholder lovgivning og miljøkrav. 

Totalvarme

Vælger I Totalvarme, sørger vi for alt. Indkøb af brændsel, overvågning og optimering af anlægget. Drift & Vedligehold indgår og kan kombineres med en Serviceaftale.

Drift & Vedligehold

Vi drifter og overvåger anlægget. I sørger selv for myndighedsbehandling, driftsplanlægning og andet. I kan supplere Drift & Vedligehold med en Serviceaftale. 

Serviceaftale

Tegn en Serviceaftale, hvis I er fjernvarmekunder uden egen varmeproduktion. Vi servicerer og optimerer jeres anlæg flere gange om året. 

Sikker varmeforsyning døgnet rundt

I skal kunne stole på at jeres varmeforsyning altid fungerer. E.ON Varme giver forsyningssikkerhed 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Også juleaften. Vi har altid backup i tilfælde af sygdom eller ferier.

Vi kontrollerer konstant jeres kraftvarmeværk med fleksible systemer til styring, regulering og overvågning. Vores moderne overvågning er forbundet til kedler, netpumper, motorer og andre vigtige dele af jeres anlæg.

Udbyg enkelt systemet
Systemet er fleksibelt, og nye kraftvarmeværker kan hurtigt kobles på. Vi sørger for at vedligeholde motoranlæg, kedler og anlæg, planlægge elproduktion og service på motoranlæg, og sørger altid for, at I har den varme, I skal bruge.