1. Erhverv
  2. Strøm til jeres elbiler
  3. Tak for din henvendelse

Mange tak for din henvendelse

Vi har travlt, og der kan derfor desværre gå noget tid, inden du hører fra en af vores rådgivere.

Bedste hilsner

E.ON Drive teamet

Få en ladeløsning, der passer til jer
E.ON ejer Danmarks størst netværk til opladning af elbiler. Vi leverer ladeløsninger til alle elbiler og plug-in hybridbiler - uanset mærke. Uagtet om det drejer sig om erhverv, offentligt eller privat. Alle kan få en ladeløsning fra os.

Sådan får I installeret en ladeboks eller -stander
Vi udarbejder gerne et konkret tilbud til jer for etablering af ladeløsning. Det forudsætter et besøg af vores installationspartner for besigtigelse af de fysiske og strømtekniske forhold fx om I har nok ampere til rådighed, og hvor kablerne skal trækkes. Vi kan stå for den totale etablering, hvilket anbefales, men hvis du ønsker det, kan installationsarbejdet udføres af egen installationspartner efter vejledning og instruks fra os.

Hvad koster det at få en ladeboks?
Ladeudstyr i form af ladebokse og -standere lejer I af E.ON. Ladeudstyret er E.ONs ejendom, og vi stiller det til rådighed for opladning af jeres elbiler, så længe I er kunde hos os. En samlet etablering, installation og montering koster typisk fra kr. 10.000 ekskl. moms pr. ladeudtag (strømstik). Efter installation og montering er der ingen omkostninger til selve ladeudstyret.

Bliv en del af Danmarks største ladenetværk
E.ON driver Danmarks største ladenetværk med aktuelt flere end 1.600 offentlige ladepunkter. Det betyder større mobilitet og længere rækkevidde for jer, og I kan være sikre på at kunne lade hvor og når, I har brug for det. Frem mod 2020 stiller vi otte lynladere op langs motorvejene, så I på ti minutter kan lade og køre ca. 200 km længere.

Vi leverer til det offentlige, private og erhvervskunder
Vi har leveret ladestationer til tusindvis af private og offentlige virksomheder samt private elbilister. Blandt rækken af glade offentlige kunder kan vi nævne Region Hovedstaden, Region Nordjylland, Københavns Kommune, Aarhus Kommune, Odense Kommune, Aalborg Kommune, Furesø Kommune, Egedal Kommune, Høje-Taastrup Kommune mfl.