Få en skræddersyet aftale til eltaxi

Fremtiden er elektrisk - vi ikke i tvivl. Der kommer flere og flere ladestationer i hele landet hele tiden. Det bliver nemmere og nemmere at køre på el.

Hos os kan I få skræddersyede aftaler til eltaxi, der tilpasses netop efter jeres behov. Vi tager højde for antal eltaxier, kørselsmønster og opladningsbehov. I kan frit vælge, om I vil have ladestandere ved taxicentralen eller ladebokse hjemme hos vognmændene – samtidigt får I selvfølgelig adgang til vores netværk med mere end 1.800 ladepunkter.

Skal I blot have adgang til vores offentlige netværk med mere en 1.800 ladepunkter og 6 hurtigladere dedikeret til taxi i København?

Hos os får I:

  • Adgang til mere end 1.800 ladepunkter i hele Danmark
  • 6 hurtigladere reserveret til taxi i København
  • 24/7 kundesupport

Vælg den løsning, der passer til jer:

dantaxi

Dantaxi Danhub 

Vi står bag Nordens største ladehub, som ligger i Københavns Sydhavn. Lynladning med op til 300 kW. Kapacitet til 400 eltaxier i døgnet.

Læs om Danhub her.

Taxi Favorite

Få opladning på et af Danmarks største ladenetværk.

Taxi Fleet

Få ladeboks derhjemme og opladning på netværket.

Hurtig- eller lynladning

Vi hjælper jer med opsætning af hurtig- eller lynladere - kun til jeres vognmænd.

Langt flere lynladere i løbet af 2022 og 2023
Hver dag får vi nye kontrakter på plads med private og kommuner, som lader os sætte flere ladestationer op. I 2022 og 2023 sætter vi markant flere lynladere op rundt omkring i landet. Men vi stopper ikke der – I får flere by- og hurtigladere – og vi udskifter vores ældste ladestandere med nye.

Masser af miljømæssige fordele
Den el, vi køber ind til vores ladenetværk, er miljøcertificeret fra vedvarende energikilder. E.ON udvider løbende netværket af ladestandere, så vi sikrer at kørsel i elbil bliver så nemt som muligt for både taxier og private bilister.

Planlæg din dag med eltaxi
Læs vores gode råd til, hvordan I planlægger dagen med eltaxi her.