Fordel jeres strømkapacitet rigtigt

Load management betyder, at vi programmerer, hvordan jeres strømkapacitet (ampere) bliver fordelt mellem ladestanderne. Eller fordeler ampere mellem ladestanderne og virksomhedens øvrige behov.

Nem løsning nu:

  • Slip for ekstra hardware – vi kan klare det meste load management back-end fra vores kontor.

Tilkøb senere:

  • Se tiden an – I kan altid tilkøbe load management senere, hvis jeres behov ændrer sig.

Vælg de rigtige ladestandere fra start
Vi hjælper jer med at vælge præcis de ladestandere, som passer til den type load management, som I har brug for. Alle vores ladestandere kommer fra de mest toneangivende, stabile producenter, så I får en driftsikker løsning.

Eksempel på load management mellem ladestandere 
I har to ladestandere med totalt fire stik til opladning af jeres elbiler. I har totalt 40 ampere til rådighed. De fire stik kan fx lade med 10 ampere hver, hvis fire biler er tilsluttet samtidigt. Men hvis kun én bil lader op, kan den ene bil få alle 40 ampere. Vi kan forprogrammere, hvordan jeres ampere skal fordeles. Alt sammen for at få så hurtig opladning af elbilerne som muligt.

Eksempel på load management mellem ladestandere og virksomhed
Er I en virksomhed med produktionsapparater, som har brug for et specifik antal ampere, så kan vi sørge for, at de ampere altid er til rådighed, og ladestanderne må ’nøjes’ med mindre ampere end deres maksimale effekt, fordi produktionen er vigtigere. 

Vi tilpasser løsningen til jer

Der findes flere løsninger inden for load management, og al E.ONs hardware er kompatibel med load management. De forskellige løsninger afhænger af jeres eksisterende elinstallation, antallet af standere, kørebehov osv. Men bare rolig – vi er eksperter og vejleder jer til den bedste løsning ud fra jeres behov.

Skriv til vores salgsteam

Vi kan tilpasse en løsning præcist til jeres behov. Hurtigst og bedst rådgivning får I, når I udfylder vores formular så specifikt som muligt. 

Opladning til private virksomheder

Skræddersyet opladning til virksomhedens, kunders og medarbejders elbiler. 

Opladning til offentlige virksomheder

Opladning til jeres servicebiler eller medarbejdernes elbiler.

Elbusser og ellastbiler

Lynhurtig opladning, så I kan overholde køreplanen. Og få ren luft i byerne.

Opladning eltaxi

Vi tager højde for antal eltaxier, kørselsmønster og opladningsbehov.